|
||
| kördüğüm süperr en başarılı parçalardan birisi kördüğüme bayılıyorum |
||
|
||
| arkadaşlar orda çok dikkatli dinleyin 'kkk' diyor yani eliyok kesinlikle eli yok diyo !!! | ||
|
||
arkadaşlar orda çok dikkatli dinleyin 'kkk' diyor yani eliyok kesinlikle eli yok diyo !!! valla bu son yazışım..bir adreste vardı..eriyor yazıyor,istersen önceki sayfalardan bulabilirsin.. (orayı ben de kkkk diye anlıyordum)
|
||
|
||
BENCE ELİ YOK Dediğin gibi eli yok melek erirmi arkadaşlar şarkı bir kere kördüğüm bi olay var ve melek elini uzatamıyor olay bu !
|
||
|
||
| Ohooo tekrar sil baştan başa döndük biz bu konuyu geçende de tartışmıştık bi birbirimizi dövmediğimiz kalmıştı.Ama nihayet ortak bir konuda hem fikir olduk ''Eriyor'' diyor. | ||
|
||
Evet kesin ve net kararım ERİYOR'dan yana şarkıyı bir kez daha dinledim ve o kısmı tekrar tekrar geri sardım ve kesin net cevap ERİYOR.Hatta Harun orada kafiyeyle kulak olarak biraz daha uyumlu gibi duyulsun diye ERİYOR değilde ERİYO diye telaffuz etmiştir. ben niye orayı kkkkk diye anlıyorum?..kulaklarımda sorun mu var acaba? ![]() |
||
|
||
| yeter artık yaa kim nasıl anlamak istiyorsa öyle anlasın kaç sayfa tartışması yapıldı sonunda durum sonuca bağlandı derken yine tartışmanın bi anlamı yok... | ||
|
||
| Ya arkadaşlar mor ve ötesinin resmi sitesinden albümler bölümünde şarkını sözlerine bakın ne yazıyorsa orda öyledir. Bu kadar tartışmaya gerek yok. Kim neyi nasıl anlıyorsa öyle dinlesin. Ha eli yok ha evi yok yani. Herkesin mantığı bir değil. | ||
|
||
| yaralı bır melek var...erıyor... super sarkı ya cok sevıyorum | ||
|
||
Ohooo tekrar sil baştan başa döndük biz bu konuyu geçende de tartışmıştık bi birbirimizi dövmediğimiz kalmıştı.Ama nihayet ortak bir konuda hem fikir olduk ''Eriyor'' diyor. bence de..bir de o kadar tartışmanın ardından hala..neyse herkes istediği gibi dinlesin..edda ya katılıyorum..
|
||
|
||
arkadaşlar orda çok dikkatli dinleyin 'kkk' diyor yani eliyok kesinlikle eli yok diyo !!! katılıyorum valla eli yok diyorr...
|
||
|
||
| ...eli evi var yada yok kaç defa bu konuda uyardık arkadaşlar yapmayın lütfen artık bu tartışmyı uzatmanın ne mantığı var?? kim ne anlamak istiyorsa öyle anlasın...bu saatten sonra da lütfen buraya eli yok diyor eli var diyor diye yazmayın rica ediyorum... | ||
|
||
| bir önceki sayfada ne demişim: arkadaşlar kaç kez belirttik başlıklarda ikili konuşmalara geçip, konudan sapmayın diye.. lütfen dikkate alalım! ayrıca çok uzamış bu evi yok, eriyor, eli yok mevzusu.. isteyen istediği gibi algılayabilir, zaten mor ve ötesi şarkılarının güzel taraflarından biride bu değil midir.. ayrıca resmi sitede yazılanlar dışında başka sitelerde yazılanlara da inanmayın lütfen. buyrun devam edelim başlıktan.. son kez söylüyorum arkadaşlar,devam edildiği takdirde uyarı gelecektir her birinize. |
||
|
||
| favori sarkılarımdan biri KÖRDÜĞÜM!!! | ||
|
||
| kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm.. süper yaaa | ||