|
||
bencede "ELİ yok"
|
||
|
||
| geçen gün konserde de dikkat ettim harun da özellikle vurgulu ve ayrık bi biçimde söyledi: EVİ YOK. zaten kafiyenin uyması için sonunun YOK olması gerekiyor bu nedenle eriyor baştan yanlış zaten. (zaman YOK mekan YOK...) eli yok ise bence son derece saçma neden o olsun ki zaten çok dikkat ettim orda L yok yani V var.tüm bunların sonucunda EVİ YOK olduğunu görüyoruz
|
||
|
||
süper olmus sarkının her bölümü ayrı güzel
|
||
|
||
geçen gün konserde de dikkat ettim harun da özellikle vurgulu ve ayrık bi biçimde söyledi: EVİ YOK. zaten kafiyenin uyması için sonunun YOK olması gerekiyor bu nedenle eriyor baştan yanlış zaten. (zaman YOK mekan YOK...) eli yok ise bence son derece saçma neden o olsun ki zaten çok dikkat ettim orda L yok yani V var.tüm bunların sonucunda EVİ YOK olduğunu görüyoruz ![]() işte bu ebnde öle annamıoştım ztn
|
||
|
||
| ben orada "evi yok" diye biliyorum ama... | ||
|
||
bnce eriyor diyo. .
|
||
|
||
ben anneme de babamada özellikle dinlettim bikaç defa o eriyo evi yok eli yok kısmı için ama hepsi farklı şeyler söyledi ben en başta eli yok anlamıştım ama bilmiyorum hatta sorma imkanım olursa bunu sorcam
|
||
|
||
| Albümdeki favori şarkım.Müziğiyle beraber sözleride çok güzel. durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm |
||
|
||
ya bende o kısmı tam olarak anlayamadım bi türlü "eriyor" mu "evi yok" mu "eli yok" mu nedir?? evi yok diyo
|
||
|
||
| albümün tamamını dinlediğimde "işte vazgeçilmezlerden" dediğim ilk şarkı.. kesinlikle harika | ||
|
||
zaman yook mekan yooook hiçbirşeeeey yok yaralı bir meleeeek vaar eriyoor....çoşuyom burda.. bu bölümü çok güzel hakkaten şarkı da güzel
|
||
|
||
| mvönün her sarkısı gibi bu sarkısıda HARİKAAA zamn yok mekan yok hiçbirşy yok yaralı bir melek evi yok........... sarkının bursnda kopuormm ama surasıda ck guselll durdum durdum kendıme guzell bir ağ ördum kimse bılmz kımse bılmzz bu bir körduğmmm.......... |
||
|
||
yanı sımdi burda albumun içerııını yapana seslenıomm ![]() madem o kadar sozu yazdın da nıe son ıkı satırı yazmadınız da bızde burda el mı ev mı dıe zorluoruz yavv
|
||
|
||
| ya sankı erıorr dıo yaa 50 kere dınledım yaralıı bır melek var erıyyoorr bnce yav elı yok zaten olmasda evı yok da sarkıyla bnce alakası yok ama konserde dınleyenler daha ıyı bılır tabe kafam karıstı yaa
|
||
|
||
bencede "ELİ yok"
![]() |
||