|
||
evi yok yav eli yok un ne anlamı var ki
|
||
|
||
| baya güzel bir şarkı:sözleri süper! zaman yok mekan yok hiç birşey yok;yaralı bir melek var eriyor. bu mantklı;yaralı olduğu için yavaş yavaş yok olup gidiyor anlamını veriyor fakat; zaman yok mekan yok hiç bir şey yok;yaralı bir melek var evi yok! sadeleştirince öyle gözüküyor;bin defa dinledim dinlettim herkes evi yok diyor... yanı sımdi burda albumun içerııını yapana seslenıomm ![]() madem o kadar sozu yazdın da nıe son ıkı satırı yazmadınız da bızde burda el mı ev mı dıe zorluoruz yavv ![]() kesin bir gizemlilik ya da bilmece yaratmak için öyle yapılmıştır! |
||
|
||
| bnce tam anlamıyla çoo....k güzel bi şarkı.benim favorilerimden | ||
|
||
| çok güzel sürekli dinlerim üstelik anlamlıda | ||
|
||
bencede "ELİ yok" ![]()
|
||
|
||
| ya bence de ''eli yok'' da niye album de bu kısım yazimio aciklama getirildi mi ben gec mi kaldim yoksa hala kimse bilmio mu? | ||
|
||
| kördüğüm tek kelimeyle mükemmel... | ||
|
||
evi yok yav eli yok un ne anlamı var ki ![]() +1 katılıyorum |
||
|
||
bütün şarkıları hergün dinliyoum kördüğüm muhtesem eee kimlrin şarkısı....
|
||
|
||
| küçük seviglimden sonra albume kalite katan bir şarkı iyi yorumlamışlar her zamanki gibi | ||
|
||
| şarkıda "EVİ YOK" diyor sallamayın eliyok eriyor fln die şarkı çk gzl türkiyeyi anlatıyor bu şrkıda |
||
|
||
| kimse sallamıyor herkes kendi düşüncesini söylüyor lütfen biraz başkasının düşüncesine saygı göstermeyi öğrenelim toplumca ciddi eksiklerimizden biri bu şarkıya gelince ben çok dikkatli dinlediğimde evi yok olduğunu farkettim | ||
|
||
şarkıda "EVİ YOK" diyor sallamayın eliyok eriyor fln die kimsenn salladigi flan yok ya ne diosun kii ''eli yok'' dio..
şarkı çk gzl türkiyeyi anlatıyor bu şrkıda |
||
|
||
| kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördügüm[movemükemmel[/move][/glow] | ||
|
||
| en çok sendiğim şarkı bu albümde. süper bir şarkıı arkadşlarım dnlemkten sıkldı biraz hergn dinletiom çnk
|
||