|
||
| evi yok, eriyor, eli yok, sözlerinde nasıl fikir yürütebilirsiniz ki? bu şarkıda geçen sadece tek bir öbek var ve siz tutupta "bence evi yok diyor", "yok yok eli yok diyor" gibisinden fikir yürütüyorsunuz ( )ama gerçek bir tane o da dikkatli dinlerseniz "EVİ YOK" olduğudur |
||
|
||
| ya arkadaşım herkesi kendi düşüncene ikne etmeye çalışma hepimiz aynı şeyi düşünürsek bu forumda yazılan tek şey evet hakılısın sana katılıyorum bencede den başka bişey olmazdı sana söylüyoruz hala aynı şeyi tekrarlıyosun düşüncelerimiz farklı olabilir | ||
|
||
| SÜPER bir şarkı manyak tabi işin içine mvö parmağı degecek ve o album berbat olcak bence bu imkansız | ||
|
||
| ya neden bu sarkinin bi kısmı albumde yok ?? | ||
|
||
yok bole bı sarkı ya cok guzel (güsel diye bişey yok güzel)
|
||
|
||
| 02:47 ye kadar normal dınlıoum o bolume gelıo bana gelıolar ya :Dcok gusel yaaa | ||
|
||
| bu şarkıya yazacak yorum bulamıyorum bitiyorum ölüyorum bu şarkıya çokk etkileyici ve derin bi şarkı bence mvö tarihinin en güzel şarkılarından biri gerekm sözleri olsun gerek müzik altyapısı olsun mükemmel... | ||
|
||
| evet ya ne olduğunu anlayabilmek için hoparlöre yapıştım banada ''''evi yok'''' gibi geldi... | ||
|
||
| evi yok diyo ya!niye yazmamışlar ki o kısmını da?alla allaa..2 satırck bişey!nese şarkı süper ama albümü ilk dinlediğim andan beri favorilerimden biri.şarkının sonuna doğru yerinde duramıyosun.bi de bu şarkıyı sinirliyken son ses dinlemenizi tavsiye ediyorum.müthiş oluyo.. "yer yarıldı herkes hala kibar" (şu anda da onu dinliyorum evi yok diyo) |
||
|
||
| tekrar ve tekrar dinlediğim şarkı ve son kısmı kesinlikle evi yok... | ||
|
||
| evi yok kesinlikle eminim |
||
|
||
En çok dinlediğim bir diğer mvö şarkısı.Yorumlarıda okudum baya bir tartışılmış ama kesin sonucada varılmamış. Ben ilk dinlediğimden beri "evi yok" anlıyorum,öyle deniliyor bencede
|
||
|
||
| büyük düşlerde ki en sevdiğim şarkı "zaman yok mekan yok hiç birşey yok yaralı bir melek var evi yok..." bu kısmına bayılıyorum arkada ki burak ve keremin sesiyle daha güzel oluyor... |
||
|
||
bu kadar güzel ve anlamlı bir şarkı olmaz demeyinMOR VE ÖTESİsayesinde oluyor
|
||
|
||
bu kadar güzel ve anlamlı bir şarkı olmaz demeyinMOR VE ÖTESİsayesinde oluyor dimi yani mvö yapar en iyisini ![]() şarkı gerçekten çooookkk güzel yaa,dinle dinle bıkamıyorsun
|
||