mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: Converse All Stars 2007 - 11 Ağustos 2007 Cumartesi - Parkorman

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7

pebble 22.06.2007 14:35:56

Tavrı belli sahnelerin ismi; mor ve ötesi

1995 yılında bir lise grubu olarak kurulan Mor ve Ötesi, Mayıs 2004'te yayınladığı 4. albümü 'Dünya Yalan Söylüyor' albümü ile Türk rock sahnesinde emsali gorülmemiş bir başarının sahibi oldu. "Bir Derdim Var", "Cambaz, ve Fikret Kızılok'un "Sevda Çiçeği" yorumuyla üç büyük hit doğran albüm, bütünüyle coğrafyayı ve haritayı değiştirdi. "Mustafa Hakkında Herşey" filminde de yer alan, albümdeki üçüncü single olan "Bir Derdim Var", Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Film Şarkısı' seçilerek Altın Portakal ödülünü aldı. Grup, çeyrek milyonluk bir satış yakalayan Dünya Yalan Söylüyor albümünün ardından Mayıs 2006'da, daha sonra RollingStone ve Blue Jean dergileri tarafından sırasıyla 'Yılın En İyi Albümü' ve 'Yılın En İyi Rock Albümü' seçilecek olan 5. albümleri "Büyük Düşler"i yayınladı. Albümden üçüncü single ve video klip olan "Ayıp Olmaz Mı?" şarkısını bugünlerde rotasyona sokan mor ve ötesi, 11 Ağustos Cumartesi günü, Converse All Stars 2007'de The Good, The Bad & The Queen performansının hemen öncesinde Parkorman'da olmaktan mutluluk duyuyor. Bugünlerde yaz konserleri ile meşgul olan grup, ekim ayı için planlanan bir Avrupa turnesinin ardından yeni albüm için stüdyoya girmeyi planlıyor..

The Good, The Bad and The Queen

Bu yıl müzik dolu bir yaz ağırlamaya hazırlanan İstanbul'un başlı başına bir festival havasında çok önemli bir konuğu olacak; The Good, The Bad & The Queen!

Blur, Gorillaz gibi müzik gruplarının kurucu üyesi olan ve İngiltere'nin sahip olduğu en başarılı vokallerden biri olarak tanımlanan efsanevi müzik adamı Damon Albarn'ın, The Clash grubunun efsane basçısı Paul Simonon, yarım kalan Britpop hikayesi The Verve ve Blur gruplarının gitaristi Simon Tong ve son olarak birçok otoriteye göre dünyanın en iyi davulcusu olan Africa 70/ Fela Kuti'nin nam salmış davulcusu Tony Allen gibi usta müzisyenlerden oluşan The Good, The Bad and The Queen, 11 Ağustos Cumartesi gecesi İstanbul Parkorman'da unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor! Britpop'un asileri olarak tanımlayabileceğimiz grup elemanlarının imzasını taşıyan Kingdom of Doom, Herculean, Green Fields gibi single'lar birçok ülkede müzik listelerinde üst sıralarda yer buldu.

Prodüktör koltuğunda Gorillaz'ın Demon Days albümünde olduğu gibi Danger Mouse'un oturduğu grupla aynı ismi taşıyan albüm, Blur'un maceraperest ve projesever esas oğlanı Damon Albarn'a göre Parklife'dan bu yana yaptığı en İngiliz çalışma,The Good The Bad & The Queen albümü. İyi, kötü ve kraliçe; karşınızda efsanevi müzisyenlerin imzasıyla Londra'nın puslu bir silüeti.

Damon Albarn - Vokal, Piyano
Paul Simonon - Bas
Simon Tong - Gitar
Tony Allen - Davul

* www.thegoodthebadandthequeen.com

Şehir müziğinin girift temsilcisi; DANdadaDAN

Caz, Punk, Rock ve Deneysel Müziğin Türkiye'deki temsilcilerinden olan DANdadaDAN Korhan Futacı, Berke Can Özcan, Feryin Kaya ve Burak Irmak tarafından 2005 yazında kuruldu. Daha önce Tamburada'nın "Fantastik" albümünde de beraber çalan grup üyeleri yurtiçi ve yurtdışında önemli festivallerde yer aldılar. Dörtlü DANdadaDAN ismiyle ilk olarak Dorian isimli küçük bir klüpte sahne almaya başladı. Yüksek enerjili canlı performansları ile DANdadaDAN kısa bir süre sonra kendi dinleyici kitlesini buraya çekmeyi başardı. Peyote'deki performansları ise onları Rock'n Coke sahnesine taşıdı. Balans ve Babylon'daki konserlerin sonrasında DANdadaDAN'ın ilk albümü "Sen Bana Birini Android" Fono Müzik tarafından yayınlandı. Yapımcılığını Burak Güngörmüş ve DANdadaDAN'ın üstlendiği albümde 12 şarkı yer alıyor.

Korhan Futacı - Vokal, Saksafon
Berke Can Özcan - Davul, Geri Vokal, Vurmalılar
Burak Irmak - Synth, Org, Geri Vokal
Feryin Kaya - Bas, Geri Vokal

* www.myspace.com/dandadadan

Gelecek vaat eden grup; Sakin

Rolling Stone Türkiye tarafından "Gelecek Vaat Eden 10 Yerli Grup"tan biri olarak gösterilen Sakin, kurulduğu günden beri öğrenci festivalleri ve Beyoğlu'nda sahnelerinin aranılan ismi olarak tanımlanabilinir. "Denek Hayatım", "Laleler Beyaz", "Edepsiz Komedya" gibi single'ları ile adından söz ettiren grup Haziran 2007'de ilk albümleri için stüdyoya girdi. Bir yandan merakla beklenen bu albümün kayıtlarını sürdüren Sakin, Balans, Babylon, Peyote gibi İstanbul'un alternatif sahnelerinin yanısıra 11 Ağustos Cumartesi günü Converse All Stars 2007 kapsamında Parkorman'da ...

Onur Özdemir � Gitar, Vokal
Özdemir Dereli � Gitar, Vokal
Cenker Kökten � Bas
Soner Özışık � Davul, Vokal

* www.sakinweb.com

Normal Bilet: 39 YTL
Sahne Önü: 56,50 YTL

16 yaşını doldurmamış katılımcılar yanlızca anne veya babalarının refaketinde katılabilirler.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinlik günü bilet fiyatı ise 45 YTL olacaktır.
http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBIA1

22.06.2007 19:07:53
ilginç bir konser olacağa benziyor
yorumları da ilginç olucaktır(!)
bir bu mu eksikti desek
hayırlısı...

rainbow 22.06.2007 19:32:39
convers'in sponsorluğunda sanırım konser hmm... ne diyeyim bekleyelim bakalım...
teşekkürler haber için...

Birgül 22.06.2007 20:52:23
Haber için sağolun da ya yine mi Parkorman Offf! Angry

22.06.2007 20:57:33
Anti Convese imdir.. Hayatım boyunca spor ayakkabıları giymisimdir..Nedense bir uyuzlugum var bu konuda..
The Good, The Bad and The Queen hakkında pek birsey bilmesem de elimde guzel bir posterleri var valla odama asmayı dusunuyorum severim siyah beyaz posterleri  Smiley Bir ihtimal giderim..Bakcaz artık..
Sakin le DANdadaDAN hic dinlemedim desem yeridir..Gitsem MvÖ icin orda olurum baska birsey degil..

isteryaşaistersön 24.06.2007 17:36:03
Anti Convese imdir.. Hayatım boyunca spor ayakkabıları giymisimdir..Nedense bir uyuzlugum var bu konuda..
The Good, The Bad and The Queen hakkında pek birsey bilmesem de elimde guzel bir posterleri var valla odama asmayı dusunuyorum severim siyah beyaz posterleri  Smiley Bir ihtimal giderim..Bakcaz artık..
Sakin le DANdadaDAN hic dinlemedim desem yeridir..Gitsem MvÖ icin orda olurum baska birsey degil..

evet sana katılıyorum ben de "anti konverse...imdir...baksana yazdım ama bir garip görünüyor zaten...(ben de spor ayakabı kadar ...bot...ta giyerim...neyse diğerlerini yani o "the good" "the bad and the queen"i hiç duymadım...sakin desen yeni melek te dinlemiştim(MOR VE ÖTESİ nden önce sahne almışlardı -beğendim- desem yalan olur...dandadadan açıkçası ilgimi çekmediler değil... ...gelirsem yalnız değilim --ablam da gelecek...bu kez kendi istiyor...
(bu haberi gettho daki konserde canlı canlı almıştık...   peki nerde...?bilmiyorduk ... yineparkorman ..offfff...dediğin gibi "birgül..."

24.06.2007 21:25:33
İkimiz de adını yazamamısız yanlız Grin Ayrıca haliyle kısın biz de bot giyiyoruz Cheesy
Parkorman a gidip gelmeye alıstık artık da bu konserin biraz da ne kadar olacagına da baglı tabiki gidip gitmeyecegimiz..

24.06.2007 21:35:22
The Good, The Bad and The Queen  grubun kadrosu harika aslında niye dinlemedim ben hiç bilmiyorum o kadar bahside geçer dergilerde şu bilet olayı bir belli olsun sonra yorum yaparız.
parkorman konserlerimiz çok güzel geçti ama güzel demesem yalan olur.
sakin solist sesi çok sevdim gerisini çok dolu bulmuyorum.ah kahretsin demesine hayranım Grin
dandadan ilginç cidden.
mor ve ötesi nedir yahu Grin alıntı yaptım parkorman konserlerinden
mor ve ötesi neyin nesidir bir görsek gitmeye karar verdik Grin
bekleyelim artık.kuruçeşme çıkarsa bu konseri yalan ederim Grin

isteryaşaistersön 25.06.2007 17:41:57
arkadaşlar ...unuttum bana biri gönderme yaptı..(şaka şaka...)!
yaa bu konserde de buluşma yapalım ...her konserde olduğu gibi...Smiley
ben ...yusi...walkman...didem abla..mesut abi...seren ..pelin...uğur abi artık gel...okan ,ahmet ve ahmetcan abi de...başka kaldı mı a zeynep(morkız...gül kendine biri vardı yine unuttum...babasıyla gelen hani (ama son konsere annesiyle gelmişti...Smiley
bunlar bir kenara gerçekten yusuf abi dediğin gibi ne kadar olacak acaba bilet fiyatları...(ben yazın da bot giydiğim için!)sen anlarsın 9 haziran...Smiley

_cambaz_ 25.06.2007 17:48:13
 Bir ismimi öğrenemedin ha Grin "Babasıyla konsere gelen kız" olarak kaldı adım. Ben gitmek isterim ancak şu 'The Good vs.' hakkında hiç bir fikrim yok.  Roll Eyes

uA_Hell 25.06.2007 18:24:02
bilet fiyatları hakkkıında bir bilgisi olan varmı ?

pebble 25.06.2007 18:36:43
henüz açıklanmadı. bilet fiyatları belli olunca ben siteden haber vereceğim.

26.06.2007 19:06:39

Normal Bilet: 39 YTL
Sahne Önü: 56,50 YTL

- 16 yaşını doldurmamış katılımcılar yanlızca anne veya babalarının refaketinde katılabilirler.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinlik günü bilet fiyatı ise 45 YTL olacaktır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBIA1

İrem_94 27.06.2007 10:46:05
bu konsere gitmeyi isterdim ama 16 yaş sınırı varmış zaten olmasa bile gidememki parkormandaymış ama umarım güzel bir konser olur gidenlerden ayrıntılarını bekliyoruz hadi bakalım şimdiden iyi seyirler

yuxexes 27.06.2007 14:14:37
hem ''şirket'' diye şarkı yap, her yerde bunu bas bas bağır sonra gel coversein, koçun sponsorluğunda konserler ver. anlamıyorum Huh çelişkileri seviyolar galiba.

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7