|
||
hem ''şirket'' diye şarkı yap, her yerde bunu bas bas bağır sonra gel coversein, koçun sponsorluğunda konserler ver. anlamıyorum çelişkileri seviyolar galiba.sana kesinlikle katılıyorum bu kaçıncı çelişki yaav... |
||
|
||
| madem öyle gitmeyelim bu konsere hiçbirimiz. tepkimizi gösterelim!? | ||
|
||
madem öyle gitmeyelim bu konsere hiçbirimiz. tepkimizi gösterelim!? ben zaten istesemde gidemem çünkü d.bakırdayım ama eğer ist. oldaydım eğer başkalarıda benim gibi tepki göstericekse kesinlikle gitmezdim!! |
||
|
||
| evet olabilir, ama önce neden böyle bir işe girişmişler öğrenmek lazım. mail attım ama cevap gelir mi bilmem. | ||
|
||
| cevap büyük bir ihtimalle gelir. ve yine mantıklı bir açıklama gelir. biz de yelkenleri suya indiririz. her zamanki gibi... | ||
|
||
evet olabilir, ama önce neden böyle bir işe girişmişler öğrenmek lazım. mail attım ama cevap gelir mi bilmem. neden yelekenleri suya indirelimki bence gayet iyi bir tepki olursa süper olur bence yani bazıları yine amannn boşver mvö geliyor kaçırımıyım diyip giderse onu bilemem ama ben olsam gitmem çünkü tamam bir grubu seviyoruz bu kadar bağlıyız ama onlarında belirttikleri düşüncenin,tepkinin arkalarında olmaları lazım demi???
|
||
|
||
| sponsor oluyor burada converse şirket olarak mor ve ötesini bünyesi altına almıyor sponsor olmadan the good the bad and queen nasıl getirsin organizatörler.hem şirket mirket anlamam derken bütün şirketlere diyorlar olarak algılarsanız hiç çıkmasınlar konsere.sevip sevmedikleri vardır.kusur varsa zaten gitmeyecekleride ortada karşısındada duruyorlar. zaten bu konulara gerekli cevabı veriyorlar artık kafalarda soru işaretleri kalmaması gerek bakın her konserde bir sponsor var niye converse'i mercek altına aldınız kestiremedim.şimdi patlama zamanımıda. |
||
|
||
| o zaman rock'n coke'a da katılsınlar. orada da coca cola sponsor oluyor, şirket olarak bünyesine almıyor. hem zaten sponsor olmadan öyle büyük gruplar nasıl gelecek türkiye'ye? | ||
|
||
o zaman rock'n coke'a da katılsınlar. orada da coca cola sponsor oluyor, şirket olarak bünyesine almıyor. hem zaten sponsor olmadan öyle büyük gruplar nasıl gelecek türkiye'ye? sevmedikleri şirket mirket anlamam bünyesine giren bir mevzu bu .neden cevap olarak bunu seçtiniz ki.seçeceğinide malumdu zaten.sponsor lazım bilet fiyatları organizasyonun sadece 4 te birini karşılıyor.her konserin sponsoru var gelmiş converse mercek altına almışsınız.özel üniversiteler koç örnek verilmiş bizzat cevabını almıştın sen.burada yazılmışta yazan arkadaşa o konuşmayı hatırlatsaydınız. sponsor olmadan gelemezler.rock'n coke karşılar daha niye örnek verirsiniz ki? o şirket insanları katletmişti zamanında. farklı şirketleri aynı kefeye koydunuz 2 dk'da.gerçi ayakkabı firmalarıda endonezya'da baya birşeyler karıştırıyorlar temiz olduklarını savunmuyorumda.coca cola burada en son verilecek örneklerden biri. buradaki sponsora bir düşmanlığınız varsa protesto edin giymeyiniz efendim.bu grup bir sakınca görmüyor etkinlikte yer alıyor o zaman her markayı mercek altına almayı öneriyorum. hadi başlayalım tuborg'tan sonra fanta'yı sormazlarsa şaşarım.hadi coca cola demişsiniz onlarıda araştıralım. |
||
|
||
| o zaman böyle konser vermeleri gayet mantıklı diyorsun? tamam converse'de sorun yok, koçfestlerde yok, rock'n coke'da da olmaz. zaten dediğin doğru, ben cevabı bizzat aldım. onlar için sorun değil, özel üniversite ya da şirket mevzusu. sorun devlet kurumlarının özelleştirilmesi. evet converse'de de sorun yok. böyle bir organizsayonda yer almaları gayet mantıklı. böyle konserler karşımıza daha çok çıkacak, bence tartışıp uzatmanın da anlamı yok. | ||
|
||
o zaman böyle konser vermeleri gayet mantıklı diyorsun? tamam converse'de sorun yok, koçfestlerde yok, rock'n coke'da da olmaz. zaten dediğin doğru, ben cevabı bizzat aldım. onlar için sorun değil, özel üniversite ya da şirket mevzusu. sorun devlet kurumlarının özelleştirilmesi. evet converse'de de sorun yok. böyle bir organizsayonda yer almaları gayet mantıklı. böyle konserler karşımıza daha çok çıkacak, bence tartışıp uzatmanın da anlamı yok. ben converse'de sorun yok diyemem asya pazarı çok pis bir hal almış durumda ayakkabı diktiriyorlar kadınlara elleri ile dikiyorlar tecavüze mağruz kalıyor aylık kaç dolara yani burada bir hafta geçiremezsiniz o parayla vs. bu sponsor mevzularını irdelemeye gerek duymuyorum o kadar çok abartı bir durum olmadıkça.çünkü buradan başlarsanız tuborg'ta aklınız neredeydi avea'da neredeydi bu uzar gider her markayı burada masaya yatırmaya kalkmak mantıklı değil.onlar seçiyorlar gruba güvenen bir kitle değil miyiz? onlar ne yaptığını bilir diyede cevaplar gelmesinede gülmeden geçemiyorum ![]() ne kadar muhalif olursan ol bu konserlere katılıp seyircini memnun edeceksin her konser başlığında sponsorları tartışsak hiç birinden memnun kalmayız belki. |
||
|
||
| tamam güveniyoruz. zaten diyorum ya eğer maile cevap gelirse mutlaka yine mantıklı bir açıklama olacaktır. bundan sonra tartışmayalım sponsorları. | ||
|
||
haklısınız aslında biraz, ama olsun ben yinede tepkimi gösterirdim bu konserde olmasa bile f1 'e o kadar karşılardı yani yapım için o kadar ağacın kesilmesine ama sonunda o organizasyondada konser verdiler ben olsaydım ona asla gitmezdim mesela madem rock'n coke ta yer almak istemiyorlardı o zman orda the cure o konserinede gitmemeleri lazımdı sonuçta bu organizasyona karşısın ve yine her ne kadar onlara davetiye gelse bile gitmemelilerdi..benim görüşüm bu herkesin görüşüneden saygım var tabi! |
||
|
||
haklısınız aslında biraz, ama olsun ben yinede tepkimi gösterirdim bu konserde olmasa bile f1 'e o kadar karşılardı yani yapım için o kadar ağacın kesilmesine ama sonunda o organizasyondada konser verdiler ben olsaydım ona asla gitmezdim mesela madem rock'n coke ta yer almak istemiyorlardı o zman orda the cure o konserinede gitmemeleri lazımdı sonuçta bu organizasyona karşısın ve yine her ne kadar onlara davetiye gelse bile gitmemelilerdi..benim görüşüm bu herkesin görüşüneden saygım var tabi! evet bu konserde tepki göstermeye gerek olduğunu düşünmüyorum converse'le sorunu olan mail atsın avea ile sorunu olan mail atsın merak ediyorsa. ama f1 gibi mevzuların üzerinde durun çelişki varsa orada var bu cevaptan sonra yani yapıldı oldu bitti olanla ölene çare olmaz demiş gibi. ama sen çevrecisini sonuçta o proje bağlı bir organizasyon kendinde diyorsun o kadar ağaç kesildi yani orada konser vermesen nolur du? seyirciye oynadı derlerdi bu seferde. ya bu adamlar ne yapsalar bir yerden karşı ses çıkıyor. ne diyelim her markayı konser başlığında tartışmıyorsunuzda bende ondan atladım üniversite mevzusu sonladı sorumuz yok daha kerem açıkladı nasıl olsa? şirket mevzularıda çok geniş bir alan her şirketi irdelemek konser niye veriyorlar sorsuna yanıt arayan varsa mail atsın cevap çok farklı birşey olmayacaktır herhalde. sponsorları irdelemek lazım ama organizasyonlarda görmek istemiyorsanız bu adamlar muhalif genelde çoğu şirketi irdeleyin pis iş dolu hiç konser veremezler kendileride.greenpeace mi düzenlesin konserleri tatmin olmaları için milletin?neyse konuyu kapattı modlar zaten. |
||
|
||
| vayyy süper konser haber verenin ellerinden öperimm çok sağol | ||