|
||
yoooooooo olamaz olamaz(türk filmlerinde olduğu gibi "yıkıldım...")18 yaş sınırı varmış ...dolayısıyla gidemeyeceğim çok kötü yaaaaaaaaa...gidenlere "eğlenmeniz dileğiyle...benim gibi gidemeyecek olanlara da "üzülme yaa...bir daha ki sefere.(biri de beni teselli etsin)
|
||
|
||
18 yaş değil 16 yaş yazıyor 16 olmayanlar veliyle gelebiliyolarmış...Bide şu avantajlı biletler hakkında bilgi verirmisniz bana rica etsem???
|
||
|
||
| evet 18 yaş sınırı kalkmıştır biletixten ... - 16 yaşını doldurmamış katılımcılar yanlızca anne veya babalarının refaketinde katılabilirler. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - Etkinlik günü bilet fiyatı ise 45 YTL olacaktır. - Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. |
||
|
||
Bir de bakarlarmış şöyle baştan aşağı süzüp "converse giymeyeni almıyoruz kardeşim" işte o zaman çok gülerim hani uygun görmedikleri kişi derken bu olabilir ![]() neyse gidecek olanlara iyi eğlenceler.. |
||
|
||
mor ve ötesi demek ekim gibi avrupa turnesi yapacakmış.neden bundan bizim haberimiz olmuyor.bir kerede ilk haberi resmi siteden öğrenelim
|
||
|
||
yaaaa herşey iyi hoşta yine mi parkorman yaa :-Xpatlicana gitmiştik en son yol büyük sorun oluyor benim için ya keşke anadolu yakasında olsaydı
|
||
|
||
Ben 2 3 Saatte gittim parkormana.Sefaköyden geldim bide bu c.tesi düşünün trafiği...
|
||
|
||
| Avrupa turnesi yapacaklarına önce doğru düzgün bir TÜRKİYE TURNESİ yapsalar diyorum?! Elin şarkıları yarım yamalak bilen ve şarkılardan hiçbir şey çıkaramayan insanlarına konser vereceklerine önce Tükiye'deki konserlerini bitirsinler....! Can Bey size diyoruz size!! | ||
|
||
Kocaeli gibi mi Yapsınlar efenim Sakarya ya da gelsinler..İstanbul'a yakın her yer kabulumuzdur ![]() Gidecek olanların The Good The Bad and The Queen hakkındaki yorumlarını cok merak etmekteyim..İyi eğlenceler.. |
||
|
||
oha lan 16 yaşını doldurmamış olanlar anne babanın refakatinde katılıcaklar diyor =) ben 16.5 yaşındayım annemle veya babamlamı gidicem phahahhah
|
||
|
||
| annesi ya da babası olduğunu nasıl anlayacaklar ...baba tarafı yaşı uygun kuzenini al git | ||
|
||
Kocaeli gibi mi Sen nerden biliyorsun ya Yapsınlar efenim Sakarya ya da gelsinler..İstanbul'a yakın her yer kabulumuzdur ![]() Gidecek olanların The Good The Bad and The Queen hakkındaki yorumlarını cok merak etmekteyim..İyi eğlenceler.. walkman bey mi söylediler efenim ,ya da kuliste olmasam da adım geçmiştir ordan biliyorsundur Evet evet gelsinler..
|
||
|
||
| zaten ankarada oturuyorum gitmem imkansız 15 .5 yaşındayım ve annem morlara olan ilgime sinir oluyor babamında durumu farklı değil ama gidecek şahıslarada bol eglenceler çelişki... |
||
|
||
Kocaeli gibi mi Sen nerden biliyorsun ya Yapsınlar efenim Sakarya ya da gelsinler..İstanbul'a yakın her yer kabulumuzdur ![]() Gidecek olanların The Good The Bad and The Queen hakkındaki yorumlarını cok merak etmekteyim..İyi eğlenceler.. walkman bey mi söylediler efenim ,ya da kuliste olmasam da adım geçmiştir ordan biliyorsundur Evet evet gelsinler.. Kuliste ''Harun bey Kocaeli'nden siparişiniz var'' diyorlardı ben de bunu duyduktan sonra sizin takma adınızı gorunce aha o sipariş bu sipariş dedim Tamamen raslantı ![]() 16 yasından kucuklere acıdım bak..Bazen buyuk olmayı sevıyorum bazen sevmıyorum
|
||
|
||
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. çok çirkin bir kural, uygunluktan kasıt nedir çok merak ettim. Ayrıca sanırım zamanlama dolayısıyla gidemeyeceğim, acayip moralim bozuk, acayip ötesi, o konser önemliydi, yinede umudum var, bazen suprizler olur... |
||