|
||
| ya arkadaşlar ne converse amerikan malı değilmiydi bu |
||
|
||
ilginç bir şey ama ne diyeyim bence güzel olmaz ![]() |
||
|
||
şu yaş sınırlarından nefret ediyorum . 16 yasındayım zaten para verseler üstüne gitmem o konsere ya aslında üstüne para verseler düşünebilirim. gidenlere iyi eğlenceler
|
||
|
||
18 yaş değil 16 yaş yazıyor 16 olmayanlar veliyle gelebiliyolarmış...Bide şu avantajlı biletler hakkında bilgi verirmisniz bana rica etsem??? bana aslında çok açıklayıcı ve çok güzel haber verdin*16 ymış acaba neden 18 okudum hayret neyse geliyorum evet evet geliyorum...![]() |
||
|
||
oha lan 16 yaşını doldurmamış olanlar anne babanın refakatinde katılıcaklar diyor =) ben 16.5 yaşındayım annemle veya babamlamı gidicem 16 yaşını doldurmuşsun bunun için ana baabya gerek yok...16 yaşını doldurmamış katılımcılar için geçerli......ayrıca kimler *ben geliyorum* diyebiliyor...sen gelmiyor musun mehmet? phahahhah ![]() |
||
|
||
18 yaş değil 16 yaş yazıyor 16 olmayanlar veliyle gelebiliyolarmış...Bide şu avantajlı biletler hakkında bilgi verirmisniz bana rica etsem??? bana aslında çok açıklayıcı ve çok güzel haber verdin*16 ymış acaba neden 18 okudum hayret neyse geliyorum evet evet geliyorum...![]() 18 okuman doğal çünkü başta +18di
|
||
|
||
| bu ne pehriz bu ne lahana turşusu diye boşuna dememişler büyüklerimiz | ||
|
||
| fungu da eklenmiştir... http://www.converseallstars.org/ sitesine girin çok güzel yapmışlar program 15:00 kapı açılışı 16:00 fungu 17:30 sakin 19:00 DANdadaDAN 21:00 mor ve ötesi 23:00 the good,the bad&the queen |
||
|
||
| converse giyip gelenlere özel süprizleri varmış... sponsorlar bölümünde iş ortakları kısmında "rakun müzik" te görünmekte |
||
|
||
converse giyip gelenlere özel süprizleri varmış... Kusura bakmayın ama gülmekten geberdim sponsorlar bölümünde iş ortakları kısmında "rakun müzik" te görünmekte Böyle bir konsere gitmemekten gurur duymaya filan başladım Rezillik resmen..
|
||
|
||
converse giyip gelenlere özel süprizleri varmış... sponsorlar bölümünde iş ortakları kısmında "rakun müzik" te görünmekte başından beri bu aklımızdan geçiyordu converse kiralarım makul fiyatlara |
||
|
||
converse giyip gelenlere özel süprizleri varmış... sponsorlar bölümünde iş ortakları kısmında "rakun müzik" te görünmekte başından beri bu aklımızdan geçiyordu converse kiralarım makul fiyatlara ben sana veririm, aramızda bir converse nin lafımı olur [makul fiyata ]
|
||
|
||
| sponsoru marka olan bir konsere gidemiyorum niyeyse içimden hiç glmiyor | ||
|
||
converse giyip gelenlere özel süprizleri varmış... sponsorlar bölümünde iş ortakları kısmında "rakun müzik" te görünmekte başından beri bu aklımızdan geçiyordu converse kiralarım makul fiyatlara ben sana veririm, aramızda bir converse nin lafımı olur [makul fiyata ]yok bende var 3 tane modelleri vereyimde düşünen arkadaşlar başvurularını yaparlar seninkinide kiralarım pis kiralama yeteneğim vardır zaten benim ayakkabılarımın kaderi kiralanmak ama bedavaya artık işi kapitalizme vuruyorum yeter onlarında canı var siyah beyaz klasik günlük 7 siyah deri günlük 8 abidik gubik yeşilimsi kahve rengi ortopedik 10 ytl başka yerde bu kadar ucuza bulamazsınız zaten hepsi unisex isteyen herkes başvurabilir hijyenik tertemiz hastalık riski sıfır |
||
|
||
converse giyip gelenlere özel süprizleri varmış... sponsorlar bölümünde iş ortakları kısmında "rakun müzik" te görünmekte başından beri bu aklımızdan geçiyordu converse kiralarım makul fiyatlara ben sana veririm, aramızda bir converse nin lafımı olur [makul fiyata ]yok bende var 3 tane modelleri vereyimde düşünen arkadaşlar başvurularını yaparlar seninkinide kiralarım pis kiralama yeteneğim vardır zaten benim ayakkabılarımın kaderi kiralanmak ama bedavaya artık işi kapitalizme vuruyorum yeter onlarında canı var siyah beyaz klasik günlük 7 siyah deri günlük 8 abidik gubik yeşilimsi kahve rengi ortopedik 10 ytl başka yerde bu kadar ucuza bulamazsınız zaten hepsi unisex isteyen herkes başvurabilir hijyenik tertemiz hastalık riski sıfır orjinal diye bir yazı göremedim ben.Hayatımda böyle saçma bir şey görmedim. Birde Mvö neden bu konsere gidiyor
|
||