mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: Converse All Stars 2007 - 11 Ağustos 2007 Cumartesi - Parkorman

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7

21.07.2007 20:31:54
Çakma giyenler dikkat etsin hırsızlık ya çakma malları üretmek sizinde giymeniz bu suça ortaklıktır
yiyen varsa çakma giyip gitsin süprizi o zaman göreceklerdir diyebilirim  Grin
orjinal yazmıyorlar süprizi zaten ona saklıyorlar
ya ben bu konser sayfasında anladım ki marka ile ilgili olunca herkes karşı çıkıyor
ama mor ve ötesi nin verdiği her konserde sponsor var olmalıda yoksa nasıl devam edecek bilet parası hikaye imiş organizasyonlarda doğru düzgün birşey karşılamıyormuş
niye converse e katıldı diye soruları ben hiç anlamadım hiç te anlamıycam
niye bedava diye mi avea ya katıldı diye sormuyorlar patlican çok mu hoşunuza gitti
ne oldu herkes tuborg hastasımı da tuborg a ses çıkartmadı
ne oldu hepinizi 8x4 deodorant mı kullanıyorsunuzda o markaya ses çıkartmadınız

converse den memnun olmayanlar anti converse çiler var mesela yusi abicim çakma converse giyin parkorman karşısına gidin pankart açın
çarşı converse karşı
chuck taylor bile pişman
tiky'ler puma soğudu converse kondu
cinde 25-30 ytl'ye orjinalinin alinabildigi, guzide ulkemde saglam bir kazikla beraber satilan, kimine gore rahat, kimine gore rahatsiz, capit ayakkabi.

misal Grin
ben burada marka marka sayamıyorum reklam yapıyor hıyarağası gibide olmasın
diğerlerine neden ses yok buna var
direkt olarak diyin ben converse karşıtıyım olsun bitsin aklında soru işareti varmış gibi niye katılıyorlar diye yazmayın ya
sponsor işte sponsor basit her sponsor u irdeleyin babaların hayrına konser versin mor ve ötesi bedavayada verseler yaranamazlar niye onların babası çok zengin derler.diyorlarda zaten Grin

alıntı yapam
nedense bu ayakkabiyi kullanan insanlarin buyuk cogunlugu bu ayakkabi sayesinde herhangi bir $ey oldugu kanisina variyorlar. bu komik...
inanin bana sadece bez bir pabuc. onu kullanarak bir $ey olabileceginize inaniyorsaniz dunyanin en gerizekali yaratiklarindan birisiniz demektir.
gerizekali olmak ise tercih sebebi olabilir. bu konuda her hangi bir yorum yapamam takdir edersiniz ki...

bugün, yani 29 aralık 2006 günü, yani zemheri soğuk bir kış(!) günü yeditepe üniversite'sinin duragından binen iki hatunda görmemle bir şeye dikkat etmeme sebep olan marka.
her iki kızda da beyaz converse vardır. her ikisi de bezdendi. kızların üzerinde kadana gibi birer mont vardı. ellerinde de eldiven. ama ayaklarında o converse ayakkabı vardı. sonra kadıköy rıhtımda indim otobüsten. bu kızlar birden coğaldılar. birken on oldular. parası ile aynı zaman aklı olan insan bunu yapmaz, yapamaz, yapmamalı..marka giycem diye insan yumurtalıklarını dondurup bu hallere düşmemeli yaw..
converse de acısın bu salaklara da artık bot cıkarsın. geberip gitcekler yoksa bi gün soğuk algınlığından..

edüt düdüt: mesaj yolu ile gelen uyarılarla öğrendim ki converse çoktan üretmiş bot. fekat bu dane akıllılar sanırım henüz almadılar
botları pahalı imişmiş nisbeten. alsınlar. onları da yazın giyerler herhal.

23.07.2007 18:17:33
Ben hala Mor ve Ötesi'nin bu konsere gitmesini yadırgıyorum ya. Hala barışamadım bu fikirle...  Cry

Mc_Mino 23.07.2007 18:27:35
Yha Bencede Gitmesin

dark_angel_16 27.07.2007 18:39:36
ya bnde gitcem ama ya istanbulda ondan gidemicem heralde:((((

filiz 29.07.2007 07:56:14
^^ converse all star ^^  şuanda ayakkabıcıklarım ondan  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin  konsere gitmeyi çok isterim inşallah kısmet olurda giderim  Roll Eyes Roll Eyes 

read 01.08.2007 15:28:50
ya sonunda gitcem bi konser buldum bndada 16 yaş sınırlaması var ya  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

01.08.2007 20:12:53
dream dergi ağustos sayısında....
The Good, The Bad & The Queen Istanbul konserine 50 bilet hediye!
1-5 Agustos tarihleri arasinda dream dergideki sorumuza dogru yanit veren 50 kisi The Good, The Bad konser bileti kazaniyor!

parası fazla gelenlere... Tongue

dünya selam söylüyor 02.08.2007 13:30:06
ya sonunda gitcem bi konser buldum bndada 16 yaş sınırlaması var ya  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Canım eğer ailenden biri ile gelirsen alırlar.Ben öyle yapacağım Smiley

burakpurple 02.08.2007 14:41:15
''ÇARŞI KONVERSE KARŞI''

Bak bu iyiymiş he , denesekmi???

dünya selam söylüyor 02.08.2007 16:01:00
 Şu Hülya kulunu konserde yalnız bırakmayın ey mordaşlar Grin

12.08.2007 00:53:00
Konserden şimdi döndüm, ne salaklıklar yaptım ne salaklıklar, grup üyeleri azıcık ama azıcık saygı duyduysa bana, artık duymuyorlardır... Kedi gibi peşlerinde dolandık... Grin olsun, Burak abimle azıcık konuşabildim ya, bu gece huzurluca uyurum, nasıl özlemiştim yaa... Grin (kendini kandırma çabaları vol 1!)

feyyaz 12.08.2007 01:20:11
Konserden şimdi döndüm, ne salaklıklar yaptım ne salaklıklar, grup üyeleri azıcık ama azıcık saygı duyduysa bana, artık duymuyorlardır... Kedi gibi peşlerinde dolandık... Grin olsun, Burak abimle azıcık konuşabildim ya, bu gece huzurluca uyurum, nasıl özlemiştim yaa... Grin (kendini kandırma çabaları vol 1!)
burak'ın morali bozuk diyolardı öylemiymiş nasıldı

-MELİS- 12.08.2007 11:39:13
konsere bende gittim burak abinin morali bozuktu galiba.onu iyi görmedim Sad

smallville 12.08.2007 11:45:26
nasıl morali bozuktu bir açıklama yapsanız biz istanbulda değiliz bilmiyoruz da o bakımdan

12.08.2007 12:04:31
Dedim ben o olayı şu şekilde gelişti;

(Öncesinde birazcık sohbet ettik. Ondan sonra buradan konu açtım.)
Ben- Radar'da durgundunuz özel değilse merak ettim. Moraliniz mi bozuktu?
Burak- Yoo değildi, yoktu bir şey.
Ben(Üsteliyorum!)- Ama çok durgundunuz benim çok dikkatimi çekti
Burak- Farkında değilim hiç.
Ben(Allah belanı versin Yılmaz (avrupa yakası volkan tonlamasıyla) )- Vardu tuhaflık vardı!!!???
Burak- Neyse ben konseri kaçırmıyım! (the good the bad & the qoeen)

Niye üsteliyorum acaba öyle, hani belki son anda adam moralinin bozuk olduğunu hatırlayacakta oturup bana dert yanacak. Cheesy

Kerem Özyeğen bana "n'baer velet" dedi. Grin (Konsere gidiyordu, bir kaç dakika sonra geri döndü) "Alınmıyorsun dimi velet dediğim için?" dedi, "Olur mu öyle şey mutlu oldum," dedim. Falan Filan. Harun"la bu sefer çoook geniş ve içsel bir diyaloğa girdik! Şöyle ki;

Harun- N'aber?
ben- İyiyim siz?
Harun- İyiyim
...

Böyle işte... Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7