|
||
| Ben mor ve ötesi ve sebnem ferah ile mutlaka düet yapmak ısterdim ya siz? | ||
|
||
| Şebo,Mvö,Sezen Aksu,Yeni Türkü,Candan Erçetin,Offspring,Lp ve turevleri.. | ||
|
||
hımm unutmusum bı de metallıca,evanescence vardı
|
||
|
||
| mor ve ötesi kargo ve redd türk olarak tabi yurtdışından kesinlikle blind guardian ve dream theater |
||
|
||
vallaha ben dusunemiom
|
||
|
||
| eğer sahnede bayılmadan durabilirsem; mor ve ötesi tabiki. ayrıca şebnem ferah, ses rengimiz aynı neredeyse (desemde siz inanmayın) yabancı olarak greenday ,depeche mode ,evanescence herkese morlu günler
|
||
|
||
| bana göre iyi rock müzik yapan herkesle düet yapmak isterdim. sebnem ferah, mor ve ötesi, gripin, ogün sanlisoy, duman ve bircok daha. | ||
|
||
| tabiki öncelikle mor ve ötesi. daha sonra ise mutlaka ve mutlaka placebo'yla düet yapmak isterdim | ||
|
||
| mor ve ötesi,şebnem ferah ve demir demirkanla düet yapmak isterdim bir de teoman olabilir | ||
|
||
| muse'la düet yapmak isterdim eee birde tabiki mvö ile,bide kerem özyeğen çalsa ben söylesem bak buda güzel fikir=) | ||
|
||
| mor ve ötesi,teoman,sagopa-kolera,sezen aksu | ||
|
||
| -Mor ve Ötesi -Rammstein -Iron Maiden - M A R L İ Y N M A N S O N ben seviyorum su marliyn mansonu yahu ![]()
|
||
|
||
sebnem ferah şarkının normal kısımlarını onun sesine benzeteblyrm ama çığlıkları o atsın
|
||
|
||
| mor ve ötesi,şebnem ferah,emre aydın,sertab erener... | ||
|
||
| HARUN TEKİN VE TABİKİ THOM YORKE | ||