|
||
| harun tekin,ville valo,ogün sanlısoy,cem adrian ..... | ||
|
||
Şebo ve HARUN TEKİNle çok isterdim.. ama o şans olsa bile o ses yok ![]()
|
||
|
||
HARUN TEKİN
|
||
|
||
| Kaan ve Yakup=karanlıkta Bulutsuzluk Özlemi ve duman=uçtu uçtu Aylin Aslım ve Bulutsuzluk Özlemi=Bağdat kafe& yüzünde yaşam izleri vardı Mor Ve Ötesi & Feridun Düzağaç & Aylin Aslım & Athena & Bülent Ortaçgil & Nejat Yavaşoğulları & Vega & Koray Candemir-=Savasa Hic Gerek Yok! Harun Tekin ve Kargo=son defa Mor ve Ötesi ve Şebnem Ferah=yardım et |
||
|
||
| Avril lavigne & Travis barker - Alone Avril Lavigne & Chantal Kreviazuk - Oh Holy Night Avril Lavigne & On Star Academy - Complicated Avril Lavigne & Leona Lewis - I Will Be Avril Lavigne & Lil Mama- Girlfriend
|
||
|
||
| cem adrian&umay umay : bana özel cem adrian&denizhan :yağmur sago&ceza : neyim var ki |
||
|
||
| teoman---şebnem iki yabancı mvö---şebo kücük sevgilim |
||
|
||
| alexi laiho süper olurdu:) | ||
|
||
| şebnem ferah ve aslı ile yapmayı çok isterdim... | ||
|
||
| iki yabancı en güzel hikayem küçük sevgilim |
||
|
||
| harun tekin aylin aslım şebnem ferah emre aydın teoman (ilk sırada mor ve ötesi var doğal olarak ama diğerleri sırasıyla değil aklıma geldikçe yazdım ) |
||
|
||
| mvö&şebo-yardım et green day&u2-the saints coming şebnem ferah&polad bülbüloğlu-gel ey seher |
||
|
||
Mor ve ötesi Küçük Sevgilim bencede. en sevdiklerim bunlar. birde bulutsuzluk özlemi-şebnem ferah var
Hayko-Ogün Korkma Ogün-Aylin Kendin öldün |
||
|
||
| brian molko şebnem ferah gerard way teoman |
||
|
||
emre aydınnnn
|
||