|
||
| hayko.şebnem ferah.amy lee vs vs vs vs vs........ | ||
|
||
| maNga,çilekeş,gripin,mvö,ea,şebo,vega,amy lee=)) | ||
|
||
Anders Fridén'le [In Flames'in solisti] düet yapıp,sahnede heyecandan ölüm duygusunu tatmak isterdim
|
||
|
||
kesinlikle 1.sırada MOR VE ÖTESİİİİİİİ........çilekeş,emre aydın olabilir.linkin park.sagopayla da yapmak isterdim ama rap yapabileceğimi sanmıyorummm..... nerdeyse aynı diyebiLiceim bi yorum..:)sadece iLk ve ikinci şarkıcı yer değiştirmeLi bnce:)
) |
||
|
||
| Barış Akarsu,Harun Tekin Avril V amy lee
|
||
|
||
| 1.emre aydın 2.şebnem ferah 3.çilekeş 4.maNga 5.amy lee çok oldu galiba ama hepsi çok güzel
|
||
|
||
| ŞEBNEM FERAH düetleri çok güzel herzaman | ||
|
||
cem karaca allah rahmet eylesin...
|
||
|
||
| emre aydın mor ve ötesi duman manga gripin .... |
||
|
||
| eğer size bir gün düet teklifi gelseydi kimle yapmak isterdiniz?Ayrıca en sevdiğiniz düetler hangileridir arkadaşlar? Ben sebo ve aslı erkeklerden ise ogün sanlısoy grup olarak ise mor ve ötesi ve kargo derdim sizlerin yorumlarınızı merakla bekliyorum:D | ||
|
||
Mor ve Ötesi derdim hemen... Diğerleri için bi seçim yapmam lazım...
|
||
|
||
| chris cornell fena olmazdı yani:) | ||
|
||
bende tabiki mor ve ötesi derdim. sonrada şebnem ferah, duman, emre aydın, hayko cepkin, teoman, feridun düzağaç, nev... ( galiba çok kişi saydım )
|
||
|
||
sebnem ferahla güzel olabilirdi ama o benim sesimi bastirirdi onun icin olmaz..![]() harun tekinle isterdim tabi, sonra kaan tangöze, görkem karabudak, ferman akgül,... |
||
|
||
harunn,ferman,görkem,kaan,hayko,thom yorke...bu böyle uzar gider ya
|
||