|
||
| Arkadaşlar buda mor ve ötesi'nin diyarbakır festivalinde verdiği konser |
||
|
||
Ben ilk kez MOR ve ÖTESİ'nin konserine gittim.Diyarbakıra geldi.Muhteşemdi.Umarım bidaha gelirler.Harun,Kerem,Burak,Kerem abi SÜPERDİ!!2007'ye girmeden önce umarım MOR'u canlı canlı görürüm diye dua etmiştim.Konser takviminde Diyarbakırı görünce mutluluktan havalara uçtum :DEn öndeyim elimde sarı bi karton vardı"Dünya Yalan Söylüyor"yazıyodu :)En kısa zamanda tekrar bekliyom
|
||
|
||
benimde elimde süper bir video kaydı var sahnenin en önünden çekilmiş "sevda çiçeği"kaydı solo bölümünde kerem özyeğen tam önüme gelip gitar kaldırdı ve başladı çalmaya süper bir kayıt ama görüntü kalitesi çok yüksek koyamıyorum belki kuzenim hallederse koyucam süperr bir video
|
||
|
||
Bendede konser cdsi var ama nası koycam bilmiyom
|
||
|
||
Bendede konser cdsi var ama nası koycam bilmiyom ![]() cddeki dosyaları bilgisayarına aktarıp ordan o dosyaları rapidshare.com sitesine upload edebilirsin. eğer bu konuda sorun yaşarsan yöneticilere öm atabilrsin. |
||
|
||
Yardımcı olduğun için sağol
|
||
|
||
Ya ne olur tekrar Diyarbakır'a gelin.Ben sizi çoookkk seviyorummm Gelmenizi sabırsızlıkla bekleyeceğim.... |
||
|
||
gelsinler ya gelsinlerrrrr bende bekliyorum
|
||
|
||
müthiş bir konserdi zaten zıplaya zıplaya bi hal olmuştum çok güzel bir konserdi umarım tekrara gelirr
|
||
|
||
| Eurovisiondan sonrada olur,yeter ki gelin:)Gelinde o muhteşem şarkılarınıza bi kez daha eşlik edebilim:) | ||
|
||
Ben sizin Diyarbakır'a gelmemenize çoooooookkkkk üzülüyorummm;(;(Bugün İzmir'de koner verceksiniz.Ya ne olur tekrar gelin.Biletli bi konser düzenleyin,hem daha güzel olur:)İnternete her geldiğimde ilk konser takvimine bakıyorum,siz gelcekmisiniz diye :'(YA LÜTFEN BENİ KIRMAYIN YİNE GELİN
|
||
|
||
| böhüü gittiğim bu güzel konseri izleyemiyorum videoda roblem var galiba bu arada beroş çuğum cdyi nereden buldun bende istiyorum bir haber ver hemşerine | ||
|
||
| ben video yu izleyemedim ama eminimki çok güzeldir keşke mor ve ötesi ANTALYA - manavgata da gelse | ||
|
||
Kuzenim konserde çekti ;DAyıp ediyosun ya hemşerim Cd'yi fan clube koycam:)Ama nasıl olcak tam bilmiyom:)Yardımcı olursan ikimiz açısındanda süper olur
|
||
|
||
ya benimde elimde süper bir video var ben çektim ya banada yardım edin hemde sahnenin en önünden çekilmiş ayakkabılarının markaları gözüküyor tahmin edin artık
|
||