|
||
Evet yardım edin koysun İzleyelim bizde.... Ay çok merak ettim muse_ES imkan bulduğunda koysana videoyu.
|
||
|
||
Evet yardım edin koysun İzleyelim bizde.... Ay çok merak ettim muse_ES imkan bulduğunda koysana videoyu. ![]() keşke canım ya ama video uzun o yüzden upload edilmiyor etmeye kalksam sıkıştırmam lazım o zamanda görüntükalitesi düşüyor
|
||
|
||
| Ya arkadaşlar bişeyler yapalım ya:)Ben sendeki cd'yi merak ettim:) | ||
|
||
| yaa birileri yardım etsin şu hemşerilerime bilsem ben yardım ederdim. o güzelim konseri bir daha izlemek istiyorum
|
||
|
||
ya diyarbakırada gitmişler bide malatyaya gelseler tam süper olacak sizi çok seviyorum ne olur malatyayada gelin eurovisiondan sonra bekliyoruz lütfen malatyadan harun, keremlere ve burağa
|
||
|
||
| En kısa zamanda tekrar bekliyoz onları(: | ||
|
||
Ama olmuyo böyle:(Mor ve Ötesi yine İzmirde:(Bura gelmiyo:(Ben çok üzülüyorum:( Mektup yolladım,onları bura çağırdım,belki gelirler:)Ne olur burada gelin,siz bura gelmeyince ben çok üzülüyorum:(Diyarbakır'lı mordaşlar hadi sizde bişiler yapın!!Birlikten kuvvet doğar derler:)Birleşelim,onları tekrar bura getirelim:)Ne dersiniz???
|
||
|
||
Ama olmuyo böyle:(Mor ve Ötesi yine İzmirde:(Bura gelmiyo:(Ben çok üzülüyorum:( Mektup yolladım,onları bura çağırdım,belki gelirler:)Ne olur burada gelin,siz bura gelmeyince ben çok üzülüyorum:(Diyarbakır'lı mordaşlar hadi sizde bişiler yapın!!Birlikten kuvvet doğar derler:)Birleşelim,onları tekrar bura getirelim:)Ne dersiniz???Hiçbir grup veya sanatçı kendi istediği için gidip de istediği yerde konser veremez. Kendi ilinizde bu tür organizasyonları düzenleyen organizatörlere bu dileğinizi söylemeniz yapabileceğiniz en etkili iş olur. |
||
|
||
diyarbakıra geliyorsa sorun yok zaten gaziantep-diyarbakır arası kaç saat ki
|
||
|
||
| Konser dün gibi aklımda:)Burki bana gülmüştü:)Ah ah... | ||