mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Makina/Tv Makinası/Zaga (1998/2007)

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6

burki 25.06.2007 14:32:29
makina sizce hangi kitleye hitap ediyor?okan hakkında neler yorumluyosunuz?programın içeriği sizi tamamiyle rahatlatıyor mu?

muse_ES 25.06.2007 14:38:18
bence her kitleye hitap ediyor öyleki programa telefon bağlantısıyla 17-18 yaşındakiler bağlanırken 45-50 yaşlarındakiler bile bağlanıyor ;Dokan bayülgende bence çook başarılı bir oyuncu ve sunucu ayrıca fotoğrafçı ;Do kadar güzel konuşuyorki çok hoş yorumları var mesela ben  çok beğeniyorum,programın içeriğide bence süper gerek eskilerden gerekse yenilerden herşeyi bulabiliyoruz hele birde tarkan hayranları bölümü bitiriyor beni kısacası çok başarılı bir program...

25.06.2007 18:29:44
ben konuklarının kaliteli olduğunu düşünmüyorum, tabii ki kaliteli konuklarda geliyor ama gece 05:00 te çağırıp masaya almaya bile tenezzül etmiyor sayın bayülgen banu alkan tarzı konukları daha değerli buluyor kendisi... düzene ayak uydurdu o da...

burki 25.06.2007 19:01:49
ben okan bayülgenin kime nasıl davranacağını iyi bildiğini düşünüyorum.
ayrıca oyunculuğu gerçekten çok kaliteli.genç bir ruha sahip her insana hitap ediyor.

programı izleyenlerin zeka seviyesi arttıkça alacağı zevk o kadar fazla bence

buşra 26.06.2007 15:11:48
okan bayülgen cidden işini bilen biri. şu an televizyondaki en kaliteli ve eğlenceli programdır bence..hiç bitmesin...

dark_life 26.06.2007 15:50:22
bence durusuyla ve dusunceleriyle harika bir insan.kime nasıl davranılması gerektigini cok iyi biliyor.cok zekice davranarak herkesin anlayamayacagı elestiriler yapıyor banu alkan tarzı konuklarına
ayrca gecen programda telefonla baglanan bi seyirciye ''sizin yetistireceginiz yeni nesiller geliyor kimbilir dunyanın basına ne coraplar orcekler ben o zamanda bulunmak istemiyorum'' gibi bir sey soylemisti
lafını hic esirgemeden soyleyen ender insanlardan biri en azından esra ceyhan gibi herkese gulucukler atmıyor!!

cambazimbenim 26.06.2007 16:13:54
ben seviyorum okan b. ni...
hem programını hem düşüncelerini hem hal ve tavrını...

bence programına banu alkan tarzı kişilikleri çağırarak gençlere türkiyenin halini göstermeye çalışıyor... çünkü o konuklar geldiğinde genelde iğneleyici konuşuyor ama anlayana... ee tabi o konuklarda anlamayacağndan programda kavga dövüş tarzı bir olay olmuyor olaya tepki veren sadece orada bulunan gençler oluyor benim gözlemlerim bunlar ... Wink

okyanus846 26.06.2007 17:23:04
bence kaliteli program okan b. programda ve oyunculukta başarılı bazen gelen konuklar seviyeli olmasada o iyi idare ediyor

birderdimvar 26.06.2007 17:34:38
seviyede bazen olmasada renk katıyor işteD:Cheesy

26.06.2007 18:08:50
gürgen öz : macit
murat akkoyunlu
rüya önal
özgür çakıt
                 bu dörtlünün çıkmasını dört gözle beklediğim program.telefon bağlantıları hala kadınları hiç sevmiyorum bu yönünü.ama aslında iyi ya arayan herkes rezil olabiliyor. programda ilginç diyaloglar çok geçiyor bu yönden çok iyi telefonla arayanlar bile katkıda bulunuyorlar.
okan:teoman ne tür müzik yapıyor şimdi
arayan kişi:ya rock ya pop Grin bu aralar dillerine doladılarda geçemiyorum.
seviyesiz program diyemem belden aşağıya vuruşları fena gürgen hele Grin kadın sen nasılsınız. beyaz don giyiyormusunuz?gadınnnn sana burdan bir korum?
yorum yapıyorlar manken olsa gürgen medyaya iyi malzeme veririr derken sana mazemeye gösterirsem ....Grin
okan çok eleştiriyor iyide yapıyor.medya arkasını çok severim okan çok güzel sunuyor.
canlı performanslara yer vermelerini hoş karşılıyoruz ama 1. parçayı erken verip ikinciyi saatler sonra vermelerini hoş karşılayamıyorum.
anket yapıp mor ve ötesi'ni hala konuk edemediler ama Harun Tekin ve mor ve ötesi isimleri skeçlerde geçiyor.hayırlısı artık.
neyse ben seviyorum ya sevilcek yönü çok konuklarında takılıp kalamam konuklar mı?? ... Grin

just me 29.06.2007 21:10:05
çok zeki ve komik , daha ne diyeyim..

forever_blue 30.06.2007 12:28:40
bencede güzel program ama önceki sezonda daha iyi daha kaliteli konuklar çağırıyordu.bu sezon bilmiyorum daha farklı olmuş.ayrıca okan bayülgenin bir yönü beni bazen sinir ediyor o da telefon açanlara küstahça davranması.tamam bazıları açıp gerçekten saçmalıyor ama bazıları da gayet aklı başında oluyor.okan onları bile aşağılıyor.bence bu çok yanlış onu izleyen ona reytingleri getiren o azarlayıp aşağıladığı seyirciler zaten..

caansuu 30.06.2007 12:53:13
bencede güzel program ama önceki sezonda daha iyi daha kaliteli konuklar çağırıyordu.bu sezon bilmiyorum daha farklı olmuş.ayrıca okan bayülgenin bir yönü beni bazen sinir ediyor o da telefon açanlara küstahça davranması.tamam bazıları açıp gerçekten saçmalıyor ama bazıları da gayet aklı başında oluyor.okan onları bile aşağılıyor.bence bu çok yanlış onu izleyen ona reytingleri getiren o azarlayıp aşağıladığı seyirciler zaten..
evet aynen katılıyorum.tamam bazıları saçmalıyor ama bazılarıda gayet düzgün konuşuyor onları bile aşalıyor bunu yapmaya hakkı yok,bende okan bayülgeni seviyorum ama ona telefon açanları aşalaması hoşuma gitmiyor

Birgül 30.06.2007 15:28:53
işini başarıyla sürdüren insanlardan.Bayağı açıksözlü,bazen kalp kırıcı da olabiliyor ama izlenmesi gereken bir program. Wink ama bir Mor Ve Ötesi'ni konuk etmedi. Angry o kadar oy attık ve bekledik. Angry

styx 30.06.2007 17:41:23
makina iyi bir program ama bazı konuklar yüzünden izlemek istemediğim olabiliyor..telefonla arayanlara daha saygılı davranabilir diye düşünüyorum.gerçi bazıları hakediyor ama neyse...çünkü nasıl davranacağını bile bile arayanlar var.programı çok iyi yönetiyor.kısacası bazı olumsuzluklara rağmen güzel bir program bence.ayıları da çok seviyorum bu arada,onlarsız bir makina düşünemiyorum. Cheesy

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6