|
||
| okan bence çok zeki. insana hakettiği gibi davranıyor ayrıca. adam kendine küçükken okan okan b.k kokan dediklerini bile söyledi. laf yemeyi önemsemiyor da zaten o kadar. | ||
|
||
bence güzel bi program..her konu da konuşuluyor..ben okan bayülgeni fazla sevmem ama adam çok dobra..ne düşünüyorsa söylüyor..ve bence yaptığı en iyi şey de magazinlere savaş açması
|
||
|
||
son makina prog. sanırım şebnem ferah konuk...
|
||
|
||
| şebnem ferah konuksa kaçmaz bu program | ||
|
||
| sebo ıse kacarmı | ||
|
||
okanı sevmesemde şebnem varsa kaçmaz.
|
||
|
||
Dün Makina nın Sezon finaliydi Ve Şemnem Ferah Vardı Çok Güzel bi Sezon Finali Oldu Keşke Devam Etseydi.. ![]() evet ya keşke devam etseydi cumartesiler daha da boş olacak artık şebnem gerçekten çok güzeldi ya konuşmaları özellikle o kadar laf oturttu ki ağzım açık dinledim bir kere daha aşık oldum kadına ![]() evet keşke bitmeseydi.şebnem ferah mütişti ama yaa:D burdan devam edin..yeni konuya gerek yok |
||
|
||
niye bitti ki yaa..
|
||
|
||
bence daha çok gençlerin izlediği bi program...bir kere okan bayülgen sunuyor güzel olmaması imkansız...adamın elini attığı herşey müthiş oluyor...getirdiği çoğu konuk gençlerin sevdiği kişiler...ben hiç kaçırmıyorum...ama bitti yaaa:(![]()
|
||
|
||
| makina bence çılgın insanlara hitap ediyor programda bazen sinir olduğum şeyler olsa da... yinede güzel beğeniyorum keşke 1 senelik tatile girmeseydi |
||
|
||
final güzeldi şebomm filan ama bitmesine üsüldüm
|
||
|
||
keşke bitmeseydi daha devam etseydi seneyede şimdi biz cumartesi günleri ne izleyip gülücez???
|
||
|
||
| off ya bitti program.çok alışmıştım açıkcası kötü oldu bitmesi. | ||
|
||
| bitmesi beni çok üzdü ya.. zagadan beri takip etmeye çalışıyordum.. şimdi de bitti eksikliğini hissedicek bir kişiyim. | ||
|
||
| Sevmem Okan Bayülgen'i de programlarını da..Mümkünse hiç dönmesin.. | ||