|
||
| Kerem Kabadayı Kadıköy Kahve Bahane'de! Kerem Kabadayı, 30 Haziran Cumartesi saat 19:00'da Kadıköy Kadife Sokak'ta bulunan Kahve Bahane'de Meclise Ufuk Gerek İnisiyatifi tarafından düzenlenen 'Gençlik Değişim İstiyor' başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak katılıyor. sanırım gidebilme şansım var... başka gidecek varsa (?) hepberaber gidelim derim... ve gidenler söyleşi sonrası yorumlarını bu konuda belirtirlerse sevinirim... |
||
|
||
| İşim olmazsa 100de 100 giderim.. (walkman de gelir herhalde) | ||
|
||
| işim olmazsa elbette gelirim... ayrıca yusi ve walkman sizi ayrı düşünemiyorum zaten(iyi bir arkadaşlık resmisiniz...) |
||
|
||
işim olmazsa elbette gelirim... gitmek isteriz fandan arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz.ayrıca yusi ve walkman sizi ayrı düşünemiyorum zaten(iyi bir arkadaşlık resmisiniz...) ufuk uras hakkında konuşmasını çok dinlemek isteyeceğim birisi kerem pelin de demiş aslında o güne bir fan buluşması yapıştırılabilir sonra topluca konuşmaya . oy kullanacağız ama sorularımız da var. başkalarının sorusu kerem abi konuşsun kopyala yapıştır yapmayı merakla bekliyorum.birşeyler kapmış öğrenmiş olurum oluruz. |
||
|
||
| yok ben buna gelemiyorum arkadaşlar...(gelemediğime konserlere gidemediğim kadar üzülmüyor değilim ama ...işte ...gidenlerin yorumlarını bekliyor olacağım...neler konuşulduğu...tepkiler...v.s neyse ... düşlerim gerçek ,gerçeğim yalan... diyordum önceden ,artık...gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm... içimden geldi buraya yazdım...imza niteliğinde |
||
|
||
işim olmazsa elbette gelirim... Her ne kadar arkadaslıgımız tamamen cıkarlar uzerine kurulu olsa da severim walkmani ayrıca yusi ve walkman sizi ayrı düşünemiyorum zaten(iyi bir arkadaşlık resmisiniz...) ![]() 2 gun kaldı konusmaya..Bakalım ne hakkında konusucak....Herseyi son dakikaya bırakmak adetimizdir..Şu yerin adresini tam ogrensek iyi olacak.. ''Gençlik Değişim İstiyor'' ,konusmanın ne hakkında oldugu bayagı acık, sarkıları gibi ustu kapalı degıl
|
||
|
||
işim olmazsa elbette gelirim... Her ne kadar arkadaslıgımız tamamen cıkarlar uzerine kurulu olsa da severim walkmani ayrıca yusi ve walkman sizi ayrı düşünemiyorum zaten(iyi bir arkadaşlık resmisiniz...) ![]() 2 gun kaldı konusmaya..Bakalım ne hakkında konusucak....Herseyi son dakikaya bırakmak adetimizdir.. Şu yerin adresini tam ogrensek iyi olacak''Gençlik Değişim İstiyor'' konusmanın ne hakkında oldugu bayagı acık, sarkıları gibi ustu kapalı degıl ![]() gitmeyi düşünüyoruz.tamam çıkarlar üzerine kahve senden yusi ![]() ufuk aras hakkında konuşacak |
||
|
||
Allah versin walkman Hadi baska kapıya.. ![]() Barlar sokagındaysa kolay buluruz .. Ben de Cem Uzan hakkında konusucak sanıyordum ![]() Umarım oturdugumuz yerde biz istemedikce cay getirmezler yoksa iflas ederiz ![]() Gitmeyi dusunuyoruz degil, cok buyuk bir engel cıkmazsa oradayız..
|
||
|
||
Bir aksilik çıkmazsa ben de ordayım, bir de Pelin'le ilgili bir sorun çıkmazsa..
|
||
|
||
tamam biz begüm'le geleceğiz. o zaman dediğim gibi buluşalım. bu arada ben kahve bahane'nin yerini bilmiyorum hüseyin siz -tam olarak- biliyorsunuzdur umarım? nerede buluşalım? fan buluşmalarındaki gibi klasik yerde, eski balonun önünde mi? ve saat kaçta buluşalım? çabuk bir karar verelim, kaç gün kaldı sanki?
|
||
|
||
| 1.si yakın zamanda bir suprizleri varmıs ama soylemedi Kerem K. abimiz.. 2.si bu album için 4. klibi dusunmuyorlarmıs ozellikle Darbe olur mu diye sorduk hayır dedi.. 3.su Kucuk Sevgilim klbindeki o kız agzını niye o kadar acıyor dedik o da bilmiyormus =) 4.sui her zamanki gibi foto filan cekildi zaten artık alıskanlık oldu 5.si Irak a girilmemesi gerektigini ustune basa basa yeniden soyledi.. 6.sı TSK askerlerinin Abd tarafından kullanılmasının olası İran savasında yeniden olabilecegini soyledi..TSK nın resmen piyon gibi oynatıldıgını belirtti..Aynen Kore deki gibi.. 7.si bateriyle o kadar ugrasıyor ki elleri su toplamıs,igorduk ,gecmıs olsun dileklerimizi sunduk.. 8.si kuresel ısınmaya yeniden degindiler..Seviyorum bu adamları canım.. 9.su Maslak ta bir konser bizi bekliyormus.. 10.su ''Abi akustikte kendinizi zor tutuyordunuz oynasmadan durmıyordunuz kendinizi zor tuttunuz'' dedim guldu..O da ben degil de Harun ile Kerem oyleydiler dedi 11.si sarkıları degisik anlamlar yukledıgımızı soyledık birkacını anlattık hos buldu =) 12.si ayın 6 sında Makineye cıkacaklarını soyledi..(Oh be o kadar oylama yapıldı coooktandır sonunda!! ) 13.su ki benim icin en onemlilerinden biridir onceden Harun abiye sormamıza ragmen bir de ona sorduk..Şu sozde Cumhuriyet mitingleri hakkında ne dusunuyorsunuz diye..Tam benim dusunduklerimi soyledi..O mitinglerin partilerin tanıntımı için kullanıldıgını bellirtti..Yoksa Cumhuriyet ile yakından uzaktan alakası yok dedi...Tam benim dusunduklerim..Hatta Chp nin sol ile alakası kalmadıgını gittikce milliyetci oldugunu ve icinde bazı Fetullah Gulen cilerin bulundugunu anlattı..Sol ile alakası olmadıgını sadece sozde kaldıgını her zaman soylerdim mitinglerin de alakası olmadıgını soylerdim(soylediklerim bilir..) bunları bize soylerken kendime guvenim yeniden arttı.. Ne guzel onlar da benim gibi dusunuyor diye dusundum..Ve bir kez daha Mor ve Ötesi dinlemekten gurur duydum.. |
||
|
||
vay be çok güzel konuşmuş Kerem abimiz.paylaştığınız için sağolun.
|
||
|
||
| gittik kerem'i bulduk merhabalaştık geç el sıkışma faslını kerem abi harun abiye hediyemiz var birinci elden senden göndermek istedik tabi dedi hediyeyi uzattım.bakar bakar gülersiniz dedim. oturduk sonra kerem'i karşımıza aldık konuşmaya başladı. 3 tane şey söylemek istiyorum diye başladı açılımları uzunca bunlar türkiye genel durum boş laflar etmekten rahatsız olurum dedi.açılımları yaptı uzunca konuştu ufuk uras'a geçti. biz kesin gözüyle bakıyoruz girmesine dedi eminiz yani.ufuk uras'a rakip olarak ilhan kesici çıkartılmış ben şu adamı bir daha tanıyım diye sitesine baktım röportajlarını vs. okuyor bu adam fetullahçı görüşleri onları açık açık destekliyor hiç bir sol geçmişide yoktur. chp nin sol olmadığını bir daha tekrarladımı evet tekrarladı alakası olmadığını mhp'den farkı olmadığını tekrarladı. büyük anıt ırak'a girmek istiyor paşalarda isim vermeyek biz istemiyoruz gibi söylentiler yayıyoruz ne yapmak istiyorlar? dedim. ben ne yapmak istedikleriyle ilgilenmiyorum diye başladı gayet uzunca anlattı Tsk'yı çok güzel özet geçti paşalar hepsi amerika'da eğitim alıyorlar .silahlarımı israil ve amerika'dan sağlanıyor herşey amerika'ya bağlı olduğunu güzelce anlattı. sonra ben yine sordum Akp propagandalarını devletin jetiyle yapıyor gidip gelmeleri işte toki'leri yeniden açıyorlar miting yapıyorlar.herşey gayet açık medyada yer buluyor.önüne geçme yolu yok mu? dedim aradan geçme yolu yok sesleri geldi.sonra kerem konuşmaya başladı bizim onlara ihtiyacımız yok tokilere jetlere ne yaptıkları belli biz gayet temiziz çamur atacak birşeyleri kalmaz dedi.yine gayet uzunca konuştu her ayrıntıya giremiyorum... meclise biz bağımsız aday sokunca herşeyi değiştircek çok güzel mimikle yaptı bunu herşeyi değiştircek demiyoruz ki dedi.sesimiz olacak orada karşı çıkılması gereken birşey varsa bizim adımıza hayır oyunu atacak adayımız var ve mecliste konuşamasada basın toplantısı yaparsan en çok konuşan milletvekili olacaktır dedi. ufuk uras söylediklerinin üzerinden geçildi. küresel ısınmaya milleyetçiliğe ırkçılığa gericiliğe karşı diye.özgürlükçü olduğundan bahsedildi. küresel bak üyeleri barışa rock hakkında bilgi verdi.live earth yetkilileriylede konuşmuşlar.uzaydan gelmiş gibi bakmışlar küresel bakçılara aa burada küresel ısınmaya karşı konserde mi verildi gibi tepkiler verilmiş konserden para kazandıkları söylendi pek yandaşları değiller live earth in ama güzel olabilirdi dedi meltem kendisi moderatör sizi taciz ederim artık dedi organizasyonlar için,keram abi baya kapsamlı konuştu çok uzunca yazamıyorum ellerim su toplamasın onun ki gibi. neyse efendim sonra bar kısmına doğru geçti kerem abi çay içiyor pelin çağırdı aldık yuvarlak içine ohuu yarım saat oldu galiba hazal kızdı bu seferde en çok sen konuştun ne diyceğimi unuttum dedi. ben konuşulanları özet geçeyim. kerem abi süprizimiz var komik birşey olacak diye güldü çok sevinçli meraklı bakışlarla kaldık öyle acaba ne ama irdelemedik süpriz dedi kendisi zaten. makinaya çıkıyormusunuz bu akşam ben 6 sında biliyorum dedi çok sevindik belliydi her halimizden çok beklettiler ama dedik. dün konser nasıldı kerem abi ; çok güzeldi.pelin'ler soruyor eski albümlerden çalınmayışını gülkendine'den dedi pelin dün gülkendine'yi çaldık yada gülkendine'den çaldık örnekleri verdi eski albümlerden hangileri çaldıklarını. yalnız bir resim çektircez diye çağırdık yani baya tuttuk ama çok güler yüzlü bütün konuşmalarımız gülüşmeler içinde geçti. neyse ben saklama şarkısını sordum bireysel silahlanma alaka var mı diye? hani beton ormanın avcı ruhları şehir magandaları diye güldüm.10 taksit olayı biz yazdıktan sonra oldu ama çok güzel dedi anlam yüklemeleriniz. küçük sevgilimle dalga geçtik benim adım hüseyin arapçada küçük sevgilim bana yazıldı dedim karıştırdım ortalığı dedim gülüştük işte o kadının ağzını neden o kadar çok açtığın bende bilmiyorum dedi ![]() darbe ye klip mlip yok şimdilik biz 4. klip hiç düşünmedik konuşmadık ta dedi. durma öyle şarkısı için çok teşekkür etmek istiyordum o kadar çok seviyorum ki size teşekkür ederim bende çok seviyorum o şarkıyı ya dedi ![]() arada muhabbete 2 kişi girdi galiba birisi resim çektirdi biriside kız aynen şunu dedi röportajda okuyunca içime oturduda sormak istedim dedi buna sadece kulak misafiri oldum gerisini anlamadım zaten. neyse oradan kampanya için çağrıldı kerem abi çayını aldı harun'a hediyesini vercem unutmuyor zaten elinde dışarıya söyleşi yerine geçti bizde rozet vs. almıştık yolda kağıt dağıta dağıta ev yollarına düştük. ya ben baya şey konuştuk biliyorumda hepisi zart diyince gelmiyor işte aklıma benden bu kadar paylaşmak güzel şey ya. sakalları gayet düzgündü onuda söyleyeyim geçen söyleşide çok bozukmuşta düzeltmiş çağla'yı duydu. kulislere gelemiyorum eriyip bitiyorum ya yaptı şöyle. ![]() sempatik biri aşırı derecede konuşmak çok zevkli kızlar özür dilerim çeneme sahip olamıyorum azıcık fazla konuştumda ne yapayım konuşulmıycak gibi değilki güzel bir gün daha mor ve ötesi elemanlarından hocam kerem kabadayı sayesinde herşey için teşekkür etmeyi unutmamak lazım tabi chp geçen dava açmış saidi nursi kitapları verildi diye çocuklara. sonra o sosyalist toplantısına neden çağrılıyor aslında tekme tokat baykal'ı atmaları lazım dışarı dendi. ve bağımsız adayımız olan ufuk uras para nereden sağlanıyor konusunada yardım severlerin bürolarını vermesi işte efenim mini bağışlar kampanyada -600 ytl ile başladık diye konuşuldu. coşkun abide çok güzel konuştu onunda konuşmalarını girmiyim burada okumazsınız. bu arada ortam o kadar sıcak ve samimiydiki herkes dost canlısı. (: |
||
|
||
döktürmüşsünüz gene.ne güzel dolu dolu bir gün olmuş.keremin ellerinin su toplamasına üzüldüm. umarım en kısa zamanda iyileşir.anlattıklarınız sayesinde orda olmuş kadar oldum sağolun ![]() |
||
|
||
| hüseyin ve yusuf anlatmış her şeyi bende bir özet geçim bari.. içeri girdik el sıkışmalar falan herkes birbirinini yüzüne bakıyor ben tam hediyeyi arkama saklıyordum hüseyin verelim mi hediyeyi falan dedi verdik işte hüseyin dedi galiba "harun abiye doğum günü hediyesi" tam böyle değildi ama işte "bakar bakar gülersiniz" dedi ama ![]() sonra 5 - 10 dakika ayakta kerem'in yanına dikildik. arka da bir masa boşaldı ama bu seferde keremi duyamadık ortalığa oturduk sonra yanımızda ki masa boşalınca oraya geçtik. kerem'in konuşmalarını arkadaş yazmış ben yazmicam ama orada saçları grileşmiş beyfendi çok güzel konuştu onu ayakta alkışlamak istedim ama utandım diyelim ![]() barışarock tişörtlü çocuğun da konuşması fena değildi o saçı kırmzı boyalı kızı da çok sevdim ![]() anladığım kadarı ile oradaki çoğu kişi birbirii tanıyordu o gri saçlı beyfendinin sırasındaki topluluk. bir alemdi onlar zaten. konuşmabitince rozet felan aldık o saçı kırmızı boyalı kızla biraz konuştuk bizi çok rahatsız edicekmiş etsin yani sorun olmaz ![]() sonra bar kısmına geçtik kerem abiyi çağırdı pelin. mor ve ötesi fandanız dedi foto çektiricez adamı yarım saat tuttuk hüseyinden bize fırsat kalmadı zaten ![]() tek sorabildiğim şey " 20 haziranda parkormanda kuliste harun ve kerem abiye de sordum ama onlardan olmusuz yanıt aldım birde size sormam gerekiyor dedim konserlerde gül kendine albümünü çalamaz mısınız?" gibi bir şey.. o da diğerleri gibi aynı cevabı vardı ama dünkü konserde " beyaz ve 23" çalmışlar dünkü konserde güzel geçmiş. dün konserde o şarkıları çaldığı duyunca "ama biizm gelemediğimiz konserlerde çalıyorsunuz" dedim bir zıplayış "bunlar geldi hadi çalmayalım demiyoruz" dedi güldürdü valla bizi şok da oldum hareketine sonra pelin ve begüm aynı soruyu aynı anda sormaya kalktı ama pelin sordu. o yanımıza gelen kızın konuşmalarından bir şey anlamadım sözler havada uçuştu. çok fazla sıcak kanlı bir insan olduğunu öğrendim diyelim çünkü konserlerde çok sert duruyor. çıkıbu kadar sanırım yaşadıklarımız...
|
||