|
||
Bu arada yazmakta fayda var herkes kimin nasıl biri oldugunu bilsin..Aslında gelmeyecektim Beşiktaş ta işim vardı ama bazı dıs guclerin zoruyla kendimi orda buldum Tehdit mi dersiniz,asagılamak mı dersiniz hersey vardı İsmini vermeyecegim (nicki walkman) seni kınıyorum arkadasım..Seninle bir daha birseyler paylasırsam 2 olsun ![]() Bu arada o kagıtların hepsini dagıttık ozellikle otobus duragında seri dagıtıma gectık Pelin adamın birine kagıt verirken adam bunu lafa tuttu niye senin resmin yok bu kagıtta diye sordu iyi guldum ya Harbiden niye senin resmin yoktu orada ![]() Ayrıca walkman cok konusuyorsun cok soru soruyorsun adamın asabını bozuyorsun ![]() Sıcak bir ortamdı, az ve oz kısıydık ondan dolayı da rahat konustuk Kerem K. ile..Bosuna dememisler nerde cokluk orda... |
||
|
||
bana anlatacak hiçbir şey kalmadı. ne desem ki. kerem abi yine süperdi. geçen panelde de çok sıcak davranmıştı, konuşmuştu yine öyle yaptı. kerem abiye her geçen gün sevgim ve saygım artıyor ya muhteşem biri o! yine konuşmasıyla bizi büyüledi. yalnız benim ailem 3. bölgede. yani ne baskın beye ne de ufuk beye oy verebilirler... neyse ikna etme çabalarına girmek zorunda kalmadım ama üzüldüm ya ben tutmuştum bu bağımsız adayları oysa ki ya bu arada bir bildiri dağıtmışım sormayın. bir adama iki kere vermeye kalkışmışım, bende var dedi. birine verdim, "biz zaten destekliyoruz başkasına ver boşa gitmesin" dedi sonra bazı gıcıklar almadı. bir tanesi lafa tuttu. "önce bize yok mu" dedi. buyrun falan dedim. "aaa bizim ufuk abi" falan dedi sonra ciddi ciddi konuştu. ben de iyi biri diye konuştum güler yüzümle. ama en sonunda "ama burada ufuk abinin resmi var seninki yok" deyince iyi akşamlar deyip kaçtım ![]() ve bizimkiler baktılar kendileri dağıtamıyorlar bildirileri bana verdiler ama bir bölümü elimde kaldı ben bunları dağıtmazsam vicdan azabı çekerim... yarın ya da sonraki gün sabah kalkıp gideceğim valla iskeleye meltem'i bulabilecek miyim bakalım? aaa neyse ben neden bahsediyordum, evet kerem... bence kerem abiyi tanımadan, onunla bir kerecik konuşmadan ölmek, gözü açık gitmeye sebeptir! en kısa zamanda yine bir söyleşi olur da gideriz umarım işte ya anlatacak bir şey bulamıyorum. kerem sayesinde iyi bir akşam geçirdik, ne olsun
|
||
|
||
| bir de yanlış hatırlamıyorsam hüseyin bir soru sordu ne sorduğunu hatırlamıyorum keem'in de tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum ama " ..öyle yapmazsak da nil karaibrahimgilden farkımız kalmaz" diye bir cümle kurdu. | ||
|
||
| pelin anlaşılan ben gözü açık gitcem... | ||
|
||
ne güzel bir gün geçirmişsiniz ![]() paylaştığınız için teşekkürler
|
||
|
||
ne güzel bende orada olmayi cok isterdim harbiden cok güzel bir gün gecirmissiniz paylastiginiz icin sagolunn. ![]() ben yine merakima yenik düsüp hediyenin ne oldugunu sorabilirmiyimm lütfenn
|
||
|
||
| http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,33.690.html walkman'in eklediği o karikatürdü bizim hediyemiz
|
||
|
||
| kim çizdi peki(: | ||
|
||
kim çizdi peki(: bir yere vermişLer orası halletmiş diye biLiyorum. =) - öyLe dimi. -
|
||
|
||
kim çizdi peki(: bir yere vermişLer orası halletmiş diye biLiyorum. =) - öyLe dimi. - |
||
|
||
| güzel(:yazıyı da eklediniz mi bari.. ben çizerdim ya söyleseydiniz=)hazırda var zaten bir sürü.. |
||
|
||
| yazı falan eklemedik. sadece arkasına isimlerimizi yazdırdık. | ||
|
||
| bir dahaki o zaman daha ucuza gelecek hem bu sefer çerçevee yoktu siz çizersiniz çizecek arkadaş çok bu arada biliyorum sipariş'e veririz olmadı ![]() bende çerceve yaparım ellerimle çok abartmam resmin önüne geçmesin diye. tamam anlaştıysak gönüller isimlerini yazdırsınlar buraya. toplaşalım karar kılalım sıra kimdeyse ona doğum günü hediyemiz planlı şekilde yapılmış önceden ohh ne rahat. italya dünya şampiyonu olunca ben ağlayacaktım ispanya elenmişti ne var yani ispanya daha güzel top oynadı neden elendi diye fransa'ya |
||
|
||
| Hehee ben varım,yaparım hepsini(: daha ucuza mı gelecek para isteyen kim aa
|
||
|
||
bir dahaki o zaman daha ucuza gelecek hem bu sefer çerçevee yoktu siz çizersiniz çizecek arkadaş çok bu arada biliyorum sipariş'e veririz olmadı ![]() bende çerceve yaparım ellerimle çok abartmam resmin önüne geçmesin diye. tamam anlaştıysak gönüller isimlerini yazdırsınlar buraya. toplaşalım karar kılalım sıra kimdeyse ona doğum günü hediyemiz planlı şekilde yapılmış önceden ohh ne rahat. italya dünya şampiyonu olunca ben ağlayacaktım ispanya elenmişti ne var yani ispanya daha güzel top oynadı neden elendi diye fransa'ya dimi bence de ![]() hem daha ucuza gelir, el emeği göz nuru.. fakat şimdi de resmi yapan kişi vermek istemez çok güzel olursa o zaman ne yaparız bilemem, o zaman da artık doğum günü olan kişiyi resmin yanına getirriz resmi ona götürmek yerine.. |
||