mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Etkinlik ve Konser duyuruları

Konu: 30 Haziran'da Kerem Kabadayı Kadıköy Kahve Bahane'de!

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

30.06.2007 21:35:24
Bu arada yazmakta fayda var herkes kimin nasıl biri oldugunu bilsin..Aslında gelmeyecektim Beşiktaş ta işim vardı ama bazı dıs guclerin zoruyla kendimi orda buldum  Grin Tehdit mi dersiniz,asagılamak mı dersiniz hersey vardı  Angry İsmini vermeyecegim (nicki walkman) seni kınıyorum arkadasım..Seninle bir daha birseyler paylasırsam 2 olsun  Angry

Bu arada o kagıtların hepsini dagıttık ozellikle otobus duragında seri dagıtıma gectık  Grin
Pelin adamın birine kagıt verirken adam bunu lafa tuttu niye senin resmin yok bu kagıtta diye sordu Grin iyi guldum ya  Grin Harbiden niye senin resmin yoktu orada  Grin

Ayrıca walkman cok konusuyorsun cok soru soruyorsun adamın asabını bozuyorsun  Angry

Sıcak bir ortamdı, az ve oz kısıydık ondan dolayı da rahat konustuk Kerem K. ile..Bosuna dememisler nerde cokluk orda... 

30.06.2007 22:51:44
bana anlatacak hiçbir şey kalmadı. ne desem ki. kerem abi yine süperdi. geçen panelde de çok sıcak davranmıştı, konuşmuştu yine öyle yaptı. kerem abiye her geçen gün sevgim ve saygım artıyor ya muhteşem biri o! yine konuşmasıyla bizi büyüledi. yalnız benim ailem 3. bölgede. yani ne baskın beye ne de ufuk beye oy verebilirler... neyse ikna etme çabalarına girmek zorunda kalmadım ama üzüldüm ya ben tutmuştum bu bağımsız adayları oysa ki Grin ya bu arada bir bildiri dağıtmışım sormayın. Cheesy bir adama iki kere vermeye kalkışmışım, bende var dedi. birine verdim, "biz zaten destekliyoruz başkasına ver boşa gitmesin" dedi Smiley sonra bazı gıcıklar almadı. bir tanesi lafa tuttu. "önce bize yok mu" dedi. buyrun falan dedim. "aaa bizim ufuk abi" falan dedi sonra ciddi ciddi konuştu. ben de iyi biri diye konuştum güler yüzümle. ama en sonunda "ama burada ufuk abinin resmi var seninki yok" deyince iyi akşamlar deyip kaçtım Grin
ve bizimkiler baktılar kendileri dağıtamıyorlar bildirileri bana verdiler Grin ama bir bölümü elimde kaldı ben bunları dağıtmazsam vicdan azabı çekerim... yarın ya da sonraki gün sabah kalkıp gideceğim valla iskeleye Smiley meltem'i bulabilecek miyim bakalım? Roll Eyes aaa neyse ben neden bahsediyordum, evet kerem... bence kerem abiyi tanımadan, onunla bir kerecik konuşmadan ölmek, gözü açık gitmeye sebeptir! en kısa zamanda yine bir söyleşi olur da gideriz umarım Wink işte ya anlatacak bir şey bulamıyorum. kerem sayesinde iyi bir akşam geçirdik, ne olsun Smiley

charmed 30.06.2007 22:58:05
bir de yanlış hatırlamıyorsam hüseyin bir soru sordu ne sorduğunu hatırlamıyorum keem'in de tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorum ama " ..öyle yapmazsak da nil karaibrahimgilden farkımız kalmaz" diye bir cümle kurdu.

cenuz*23* 01.07.2007 11:42:13
pelin anlaşılan ben gözü açık gitcem...

mvö_fann 01.07.2007 12:27:56
ne güzel bir gün geçirmişsiniz Smiley
paylaştığınız için teşekkürler Wink

mors. 01.07.2007 18:57:00
ne güzel bende orada olmayi cok isterdim  Cry Cry harbiden cok güzel bir gün gecirmissiniz paylastiginiz icin sagolunn. Smiley
ben yine  merakima yenik düsüp  hediyenin  ne oldugunu sorabilirmiyimm  Roll Eyes Roll Eyes  lütfenn  Embarrassed Embarrassed    Cheesy

01.07.2007 21:44:35
http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,33.690.html

walkman'in eklediği o karikatürdü bizim hediyemiz Smiley

TorTu 01.07.2007 22:21:06
kim çizdi peki(:

Limon 01.07.2007 22:22:47
kim çizdi peki(:

bir yere vermişLer orası halletmiş diye biLiyorum. =) - öyLe dimi. Tongue -

01.07.2007 22:26:23
kim çizdi peki(:

bir yere vermişLer orası halletmiş diye biLiyorum. =) - öyLe dimi. Tongue -
Kadıköy sanatkarlar sokağı Elif Sanat Evi.

TorTu 01.07.2007 22:31:42
güzel(:yazıyı da eklediniz mi bari..
ben çizerdim ya söyleseydiniz=)hazırda var zaten bir sürü..

charmed 01.07.2007 22:33:08
yazı falan eklemedik. sadece arkasına isimlerimizi yazdırdık.

01.07.2007 22:40:20
bir dahaki o zaman daha ucuza gelecek hem bu sefer çerçevee yoktu
siz çizersiniz çizecek arkadaş çok bu arada biliyorum sipariş'e veririz olmadı Grin
bende çerceve yaparım ellerimle çok abartmam resmin önüne geçmesin diye.
tamam anlaştıysak gönüller isimlerini yazdırsınlar buraya.
toplaşalım karar kılalım sıra kimdeyse ona doğum günü hediyemiz planlı şekilde yapılmış önceden ohh ne rahat.
italya dünya şampiyonu olunca ben ağlayacaktım ispanya elenmişti ne var yani ispanya daha güzel top oynadı neden elendi diye fransa'ya

TorTu 01.07.2007 22:48:15
Hehee
ben varım,yaparım hepsini(:
daha ucuza mı gelecek para isteyen kim aa Grin

sipariş 01.07.2007 22:51:43
bir dahaki o zaman daha ucuza gelecek hem bu sefer çerçevee yoktu
siz çizersiniz çizecek arkadaş çok bu arada biliyorum sipariş'e veririz olmadı Grin
bende çerceve yaparım ellerimle çok abartmam resmin önüne geçmesin diye.
tamam anlaştıysak gönüller isimlerini yazdırsınlar buraya.
toplaşalım karar kılalım sıra kimdeyse ona doğum günü hediyemiz planlı şekilde yapılmış önceden ohh ne rahat.
italya dünya şampiyonu olunca ben ağlayacaktım ispanya elenmişti ne var yani ispanya daha güzel top oynadı neden elendi diye fransa'ya

dimi bence de  Grin
hem daha ucuza gelir, el emeği göz nuru.. fakat şimdi de resmi yapan kişi vermek istemez çok güzel olursa o zaman ne yaparız bilemem, o zaman da artık doğum günü olan kişiyi resmin yanına getirriz resmi ona götürmek yerine..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4