mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Etkinlik ve Konser duyuruları

Konu: 30 Haziran'da Kerem Kabadayı Kadıköy Kahve Bahane'de!

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4

01.07.2007 22:54:48
mesela hediyeyi hazal tuttu vermiyordu ya versene kerem abiye veriyim yok olmaz
bende aldım zorla elinden üstüm başım dağınık şekilde kerem abi buyur Grin harun abiye doğum günü hediyesi.bir daha olmaz umarım Grin neyse işte bakar bakar gülersiniz dedim ortam yumuşadı öyle.
aslında haklısın yani vermek istememe durumu yaşanabiliyor.
ben vercem sen niye veriyorsun yok ben vercem sen niye veriyorsun. Grin

TorTu 01.07.2007 22:58:21
ben yaparsam merak etmeyiniz ki rahatlıkla veririm(:yok ben yapar veririm size siz verirsiniz Grin
ne italyası ne ispanyası ya Embarrassed

sipariş 01.07.2007 23:10:42
rafael nadal ve roger federer nadal ne kadar iyi oynuyordu kaybetti gözlerim doldu Grin  ama farkettim ki mauresmo çok daha iyi oyuncuymuş.
ben de çizerim hatta üzerine bir de mor ve ötesi'nin sponsoru olurum converse yerine Grin nasılsa çok battı herkese,olurum işte ben..bir de kapıya stand kurdum mu tamamdır gelenin geçenin resmini çizerim Grin

02.07.2007 11:24:53
Gittiğim günden bir kaç sohbet ayrıntısı daha.20 sindeki konserde Kerem abi çocuklar ve hayvanları provada çaldınız bende çok sevinmiştim konserde çalacaksınız diye .yok dedi provlarda çaldıklarımızı konserde çalmıyoruz ses kontrollerinde kafalarına göre takılıyorlarmış.
Ufuk Uras konuşulurkende size çok güzel bir örnek aktarayım konuşmadan Bay Coşkundan.
meclisteki akp milletveklili sayısı 360 ken 361 olacağına chp 157 iken 158 olacağına bizim bağımsızımız olsun bizim sesimiz olsun.Nasıl olsa onlar kesin girecek mecliste hayır oyu atılması gereken yerde Ufuk Uras atar bizim vicdanımız rahat olur.

02.07.2007 11:31:43
Büyük Düşler albümü patlamadı dediğimde;Patlamasını istersen patlar cevabını veren kişi gülerek Grin
vavv diye baktık şöyle.Sonra tebessümle ben çok memnunum siz memnunmusunuz dedi tabikide hemde çok dedik .O zaman sorun yok dedi gülerekten baya sevindirdi bizi albümün ne kadar özel olduğunu umarım anlarsınız Grin Kerem abi dedi ben mi dedim sanki

02.07.2007 11:37:39
Gittiğim günden bir kaç sohbet ayrıntısı daha.20 sindeki konserde Kerem abi çocuklar ve hayvanları provada çaldınız bende çok sevinmiştim konserde çalacaksınız diye .yok dedi provlarda çaldıklarımızı konserde çalmıyoruz ses kontrollerinde kafalarına göre takılıyorlarmış.
Hatta Pink Floyd da calıyorlarmıs provalarda aletleri filan kontrol etmek için,isterseniz onu da konserde calalım dedi Grin

02.07.2007 11:39:49
Hatta Pink Floyd da calıyorlarmıs provalarda aletleri filan kontrol etmek için,isterseniz onu da konserde calalım dedi Grin
Grin Grin baya güldük o gün ayak üstü. aklımıza geldikçe konuşmadan ayrıntılar yazarız.
daha varmı yazılacak başka şey Grin bilmem benim aklıma birşey geldide unuttum ya.

cenuz*23* 02.07.2007 11:44:46
yazı yazılcaksa bende yazabilirim aslında rahat rahatta veririm çok güzel olur da vermek istemezse biri fotokopi çektiririz bi kopyasıda kendinde kalır...

02.07.2007 11:46:29
yazı yazılcaksa bende yazabilirim aslında rahat rahatta veririm çok güzel olur da vermek istemezse biri fotokopi çektiririz bi kopyasıda kendinde kalır...
Grin yazı derken acaba hangi yazıdan bahsedildi transfer haberi iyi gidebilirdi oraya ama o anda ohuu baya uğraştırırdı.ama şimdi sana veriyoruz bu görevide Grin resime göre yazı olayını sen halledebilirsin.
işbirliği harika oldu sitede Grin

cenuz*23* 02.07.2007 11:57:09
öyle yazı değil ama onuda yaparım kasarsam ;Dböyle grafitti ye benzeyen ama grafitti olmayan şeyler yazabilirim ;Dresmide çizerdim ama erkek çizemiyorum pekk Grin...

02.07.2007 11:58:53
öyle yazı değil ama onuda yaparım kasarsam ;Dböyle grafitti ye benzeyen ama grafitti olmayan şeyler yazabilirim ;Dresmide çizerdim ama erkek çizemiyorum pekk Grin...
tamam ben düz yazı yapayım grafiti aa çok güzel olabilir. Grin
sitede örnek var mesela siparişle ortak çalışırsınız.fikir alışverişi yaparız burada.
site tarihine geçicek bir hediye organizasyonu olacak Grin

c_y_l_n 02.07.2007 12:01:42
önceden harunu çok benzetemezdim ama son zamanlar benzetmeye başladı.nedense her çizdiğimde adamın dudağı kafasının yarısını kaplıyor. Grin mor ve ötesini değişik stillerde yazmışlığım oldu.çizim konusunda bende yardımcı olabilirim Wink

02.07.2007 12:11:13
evet ceylan ında çizimle uğraştığını biliyordum teklif götürmeden kampanyaya katıldı Grin
umarım güzel birşeyler yaparızda hatta şöyle tamamen grubu büyükçe çizelim bir kuliste girelim
yazılarımız grafitilerimiz hazı olsun baya zaman alırda yapılabilir Grin kuliste hazal'ın elinden alıp ben veririm merak etmeyin.

sipariş 02.07.2007 14:22:20
iyi bari kimin vereceği de belli oldu oo böyle organizasyon görmedim ben efendim Grin

charmed 02.07.2007 14:23:03
evet ceylan ında çizimle uğraştığını biliyordum teklif götürmeden kampanyaya katıldı Grin
umarım güzel birşeyler yaparızda hatta şöyle tamamen grubu büyükçe çizelim bir kuliste girelim
yazılarımız grafitilerimiz hazı olsun baya zaman alırda yapılabilir Grin kuliste hazal'ın elinden alıp ben veririm merak etmeyin.

ya bir kere o sırada pat diye görgüsüz gibi hediyeyi vermek istemedim ben. hatta saklıyordum tam sen hadi versen falan dedin Grin

birde bir başkasının doğum gününde yine bir resim götürürsek garip kaçmaz mI Huh başka bir şeyler bulabiliriz.

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4