|
||
| güven erkin erkal ın sunduğu dream tv de her çarşamba saat 22:00 de tekrarı da pazar 23: 00 de yayınlanan program http://yuxexes.deviantart.com/ http://www.myspace.com/yuxexesmagazin |
||
|
||
![]() izlenilebilir programlarım arasında. müziğin sıkı takipçilerinle dolu bir ekibi var. eskiden beri izlerim eski programı bu kadar tutulmamıştı ama her zaman dopdoluydu. özellikle yetirdiğimiz müzisyenler için hazırladığı özel bölümler bir harika. yavuz çetin için hazırladığını bir daha seyretmek isterdim. |
||
|
||
| bende çok severim, kaçırırsam pazar günü tekrarına bakarım... sert kalın taviz vermeyin
|
||
|
||
| bu gece de kafein grubu konuk olcakmış. | ||
|
||
| bence gayet güzel bir program... | ||
|
||
| en iyi müzik programlarından biri..hem canlı performans oluyor hem de yeteri kadar bilgi veriyor... | ||
|
||
| harikadır kendileri.severiz, güven abi de çok sıcakkanlıdır. | ||
|
||
| en son şebnem ferah konserinde gördüm koçfestte. şebnem ferah oncesi, sahne köşesinden şarkılar peşpeşe geldi güvenden. konser öncesi çok iyi bir zaman geçirdik. | ||
|
||
| çok güzel bir program ama haftaya son canlı yayını yapılacak keşke hep olsa çarşamba canlı yayını izleyemiyordum ama pazar günü tekrarını kaçırmıyordum ne güzeldi 3 ay güven abisiz geçmez ki | ||
|
||
| bitti mi yüxexes?? mor ve ötesinin neden buraya çıkmadığını merak etmekteyim?? |
||
|
||
| evet canım ya bu sezonun son programı haftaya olacak mor ve ötesi çıktı sanırım bu programa ama çok önce olması lazım tam bilmiyorum bu konuda kesin bilgisi olan birisi cevaplarsa bende mutlu olurum | ||
|
||
| dünya yalan söylüyor zamanında çıktı ama büyük düşler için çıkmadığını biliyorum.. | ||
|
||
| evet büyük düşler için çıkmadılar keişke çıksalardı artık seneye bekleyeceğiz çıkmalarını | ||
|
||
babamin derslerim kötülesiyor diye canak anten kurmadigi icin izleyemedigim ama dream tvde en sevdigim program. keske internetten izlenilse ama bildigim kadariyla olmuyo.
|
||
|
||
bazen kaçırsamda zevkle severek izlediğim başarılı bir program...![]()
|
||