|
||
| Yüxexes Hız Kesmiyor Gotik Metal’in önemli grubu Catafalque Yüxexes’e geliyor. Ar-ge, ajanda, canlı canlı Catafalque şarkıları ve rock dünyasından son haberler Yüxexes’te. Güven Erkin Erkal’ın sunduğu Yüxexes Çarşamba 22:00’de Dream TV’de. Catafalque kaçar mı yaaa
|
||
|
||
| Yüxexes Hız Kesmiyor Sert adamlar bu kez Zi Punt ile dans etmeye çalışıyor. Ar-Ge, ajanda, canlı canlı Foma şarkıları ve rock dünyasından son haberler Yüxexes’te. Güven Erkin Erkal’ın sunduğu Yüxexes çarşamba 22:00’de Dream TV’de. Zi Punt Yüxexes Performansı-Nudge http://www.dreamtv.com.tr/videolar/222 |
||
|
||
bu d-smart denilen alet çıktığından beri izleyemedim program.gayet güzel ayrıca uzun zamandır izleyemediğim için de programın içindeki yenilikleri takip edemiyorum
|
||
|
||
| Yüxexes Hız Kesmiyor Sezon finalinde Gotik Metal’in öncü grubu Almora Yüxexes'e geliyor... Ar-Ge, ajanda, canlı canlı Kıyamet Senfonisi şarkıları ve rock dünyasından son haberler Yüxexes’te. Güven Erkin Erkal’ın sunduğu Yüxexes çarşamba 22:00’de Dream TV’de. |
||
|
||
Yeni yayın döneminde yeni bir Yüxexes Sert adamlar eve dönüyor. Yüxexes sezona Gripin’in akustik şovuyla merhaba diyor...Yeni yayın döneminde sunuculuğunu Güven Erkin Erkal’la birlikte İmge Celebçi’nin de yapacağı programda birtakım değişiklikler de olacak. Canlı canlı Gripin şarkıları, koskoca bir yazın en unutulmaz anları, Ar-ge, Ajanda ve çok daha fazlası.. Güven Erkin Erkal ve İmge Çelepçi ile Yüxexes çarşamba 22:00’de Dream TV’de. |
||
|
||
| gripin akustik kaçmaz.. | ||
|
||
bu çarşamba da gece grup üyeleri konuk oluyor ![]() izlenilesi bir program olacak
|
||
|
||
| gece kesinlikle kaçırılmamalı...çarşamba günü mutlaka izleyin arkadaşlar | ||
|
||
| gripin akustik harikaydı. geceninde boxerlarının markasını öğrendim sayılır. |
||
|
||
geçen çarşamba konuk feridun düzağaç tı ![]() süper bir programdı ya performansı harikaydı tüm şarkılarının da
|
||