|
||
| SON DAKİKA - mor ve ötesi radarlive'da! Duman konserinin son dakikada meydana gelen iptali ile radarlive festivalinin açılışını mor ve ötesi gerçekleştiriyor.29 Haziran Cuma saat 21:00'de Solar Beach'te birlikte sıcakla savaşmak ve görüşmek üzere! Bilet: http://www.biletix.com/webbiletix/festIndex.do?festId=2 Ayrıntılı Bilgi: www.morveotesi.com Herkesi Bekliyoruz ! |
||
|
||
| Radar Live Canlı Yayın Mtv Türkiyeden İzleye Bilirsiniz Bu Cuma Başlıyor.....! http://www.mtv.com.tr gidemeyenler üzülmesinler. canlı yayınmış.
|
||
|
||
aa canlı yayın olması süper olmuş cuma günü tv'deyiz o zaman, gidenlere de iyi eğlenceler şimdiden
|
||
|
||
| oo süper gidemesek bile tv den izlicez artık. | ||
|
||
| cumartesiden itibaren 3 gün izliyebilcekmişiz. | ||
|
||
cumartesiden itibaren 3 gün izliyebilcekmişiz. cuma gününden itibaren mvö cuma günü 21:00 de çıkıyor nasıl canlı yayın olacak. ufak bir hata yaptın
|
||
|
||
Ama haberde cumartesiden itibaren diyor.
|
||
|
||
yayın akışında da cuma gününde radar live gözükmüyor, cumartesi nerdeyse tüm gün olarak yazmışlar
|
||
|
||
| Bence yayını değil radarlive'ye gitmeyi konuşalım. mvö bunu resmi siteye büyük büyük yazmışsa muhimdir. destek lazımdır. | ||
|
||
O zaman biri kaydetsinn!!
|
||
|
||
mor ve ötesi canlı yayın programına giremiyor o zaman cumartesinden itibaren 3 gün diyor cumartesi pazar pazartesi mor ve ötesi canlı yayına dahil değil ![]() canlı yayın yalan oldu büyük büyük yazmasıda son dakika haberi diye 2 gün kaldı şurada bedava bileti geri teptiğim için çok pişmanım ![]() canlı yayınlanmayacaksa kayıt olayıda yapılamayacaktır gidecek olanlardan haber bekleriz. |
||
|
||
| konser 2 saat mi sürücek | ||
|
||
Ben anneme çıtlattım, şu dönem çok konsere gittim izin vermeyebilir (aslında para vermeyebilir ) İzin (para) alabilirsem kesinlikle gelirim, Serkan, Mesut, Didem, Alican, İnanç... Vs. Bekliyoruz ha
|
||
|
||
E şimdi MVÖ'ni canlı izleyemeyecek miyiz?!Herhalde sonra tekrarını verirler!Olsun cumadan itibaren tv'nin başındayız! İstanbullular ne kadar şanslısınız!
|
||
|
||
Çok güzel olucak konser valla ben gidiyorum çok güzel olcak yahu Mor ve Ötesi Marliyn Manson falan Keremi harunu falan görücem ilk defa
|
||