|
||
ahhh ah ne güzel çok şanslısınız.. istanbul da olup radar live a gitmeyi çok isterdim..
|
||
|
||
arkadaşlar mtv yayın akışın da cumartesi olarak görünüyor cuma mor ve ötesi ni izleyemeyecek miyiz?
|
||
|
||
| bizde mtv'den canlı olarak izleriz artık. | ||
|
||
| arkadaşlar http://www.mtv.com.tr/home.aspx bu adresteki video da cumartesiden itibaren 3 gün yazıyo sonuna kadar izleyin videoyu. | ||
|
||
| http://www.radarlive.com/program.htm bu da program cuma duman yazıyo mor ve ötesi de cuma günü dumanın yerine çıkcak.ya cuma ya cmt işte mtv de cumartesi pazar pzt yazıyo ama. | ||
|
||
| istanbulda olanlara iyi eğlenceler iyi ki mtv canlı gösterecek çok mutluyum | ||
|
||
| mtv cuma gününü vermiyo cumartesi-pazar-pazartesi gitsem bile ordan nasıl dönücm :S |
||
|
||
| Kim geliyor ya konsere pfff... Tv de mor ve ötesini izleyemiyoruz ve burası konser başlığı, konser hakkında konuşsak diyorum... | ||
|
||
ooooo bakıyorum yılmaz (mehmet)üye olmuşsun iyi iyi...neyse ben konsere gelemiyorum...gidenler varsa hepsine iyi eğlenceler...memlekete gideceğim umarım konser yapmazlarda "gidemedim "diye üzülmem ... (çok çıkarcı mı görünüyorum...ne yapayım bu MOR VE ÖTESİ...hem buluşma yapamayız... :)gelebilsem nasıl peki ya geldim diyelim nasıl döneceğim...bu kadar....tekrar tekrar gidecek olanlara iyi çok iyi eğlenceler...(mutlu olacağınızdan eminim ama...diyorum işte... |
||
|
||
| mtv konseri gösterebilir bence biz genede ekranlardan ayrılmayalım.bu arada radarlive de süper bir festival mor ve ötesi nin katılmasına çok sevindim artık mtv vermezsede gidenler anlatır dimi?? | ||
|
||
| SON DAKİKA: Radar Live'da şok değişiklik! Festivalin açılışını yapacak olan Duman son anda festivale katılmayacağını açıkladı! Duman yerine ise Mor ve Ötesi sahnede olacak... 29 Haziran akşamı start verecek olan Radar Live, açılışı Duman'la yapacaktı. Ancak Duman şok bir gelişmeyle festivalde yer almak istemediğini açıkladı. Duman'ın yerine ise 29 Haziran akşamı Mor ve Ötesi açılışı yapacak. Son albümü "Büyük Düşler" deki şarkılarının yanı sıra birçok sevilen şarkılarını seslendirecek olan grup saat 21:00 'da hayranlarıyla buluşacak. Bu arada dergimizin temmuz ayında okuyucularına armağan ettiği 10 YTL'lik hediye fişleri elbette Mor ve Ötesi konserinde de geçerli olacak! Mor ve Ötesi konserine hala bilet almadıysanız biletlere Biletix'ten, 10 YTL'lik içecek fişiniz yoksa içecek fişine Rolling Stone Temmuz sayısından ulaşabilirsiniz... http://www.rollingstone.com.tr/gnd28,14@2900.html |
||
|
||
İzin(para ) almış bulunuyorum. Biletide aldım, umarım tanıdığım bir kaç kişi gelir ya...
|
||
|
||
bişey sorcam sahne önü biletleri diğerlerinden daha ucuz ama sahne önü biletlerinin daha pahalı olması gerekmez mi?bir türlü anlayamadımm
|
||
|
||
| sahne önü 50 YTL normal olanlar 30 YTL diye biliyorum kapıda da 35 YTL | ||
|
||
mor ve ötesi joker grupmu oldu şimdi ![]() yapmamaları gerekirdi! Tabiki büyük bi organizasyon, her grup yer almak ister ama son dakka iptal olan bi konser yerine bence olmamalıydı, yakıştıramadım mvö hemde hiç. Hangi fan kalkıp gidebilir, sonuçta uzakta bi yer. orda kalınması gerekir. ha oraya başka gruplar için gidenlere güzel bi süpriz olcak açılış için.. |
||