|
||
vayy beee!!!döktürmüşün ama sende kim olsa beğenirdii (bu arada gene 23 ü çalmışlar kafayı oynatmak üzereyimmm )
|
||
|
||
| bence de güzel yazmışsın ((yoksa harun abi beğenmezdi:D)) | ||
|
||
bence de güzel yazmışsın ((yoksa harun abi beğenmezdi:D)) nezaketen de gülen insanlar olduğunu unutmak olur mu.yazıya laf yok ama kim olsa beğenirdi lafına karşıyım. ama güzel bir hediye olmuş iyi düşünmüş. |
||
|
||
| Gülmediki :s albümü bana geri yollamış bir iki cümle yazarak ve gülücük çizerek ama yanına gittiğimde de beğendiğini hissettirdi. Beğendiğiniz için teşekkür ederim bu arada, mutlu oluyorum... | ||
|
||
Gülmediki :s albümü bana geri yollamış bir iki cümle yazarak ve gülücük çizerek ama yanına gittiğimde de beğendiğini hissettirdi. Beğendiğiniz için teşekkür ederim bu arada, mutlu oluyorum... evet gerçekten çok iyi yazmışsın.Harun Abiye yaraşır bir yazı olmuş.hediyen çok anlamlıymış yani.
|
||
|
||
Gülmediki :s albümü bana geri yollamış bir iki cümle yazarak ve gülücük çizerek ama yanına gittiğimde de beğendiğini hissettirdi. Beğendiğiniz için teşekkür ederim bu arada, mutlu oluyorum... gülmeden gülücük çizen bir grup üyemiz var o da güzel.gülmeden gülücük çizen beğendiğini nasıl hissettirdi . çok güzel yazıyorsun şiirsel bir anlatımla bize anlatmak istermisin? |
||
|
||
Gülmediki :s albümü bana geri yollamış bir iki cümle yazarak ve gülücük çizerek ama yanına gittiğimde de beğendiğini hissettirdi. Beğendiğiniz için teşekkür ederim bu arada, mutlu oluyorum... albümü sana nasıl geri yolladı yaa?? :/ |
||
|
||
Ekipten birisiyle işte, ekipten aynı kişiyle ona yollamıştım albümü, o da aynı kişiyle bana yollamış albümü... Ama albüm gelmeden önce ben Harun'un yanındaydım zaten, güzeldi her şey ama çok özledim Harun'u
|
||
|
||
Gülmediki :s albümü bana geri yollamış bir iki cümle yazarak ve gülücük çizerek ama yanına gittiğimde de beğendiğini hissettirdi. Beğendiğiniz için teşekkür ederim bu arada, mutlu oluyorum... gülmeden gülücük çizen bir grup üyemiz var o da güzel.gülmeden gülücük çizen beğendiğini nasıl hissettirdi . çok güzel yazıyorsun şiirsel bir anlatımla bize anlatmak istermisin? Sende çok iyi biliyorsun ki bu tür şeyler yaz diyince yazılmıyor, Yazımı beğendiğin içinse teşekkür ederim.
|
||
|
||
| peki harun tekin ne yazmış? göremedim ben=) |
||
|
||
| yılmaz öncelikle tebrikler,döktürmüşsün maşallah,maşallah!harun abinin cevabını merak ediyorum,onuda paylaşırsan uçarım artık! | ||
|
||
| Çok teşekkürler Çok sevgilerler (Buraya bir imza )Bir de gülen soran sağ üst köşeye... Ama tabi benim için çok daha fazla şey ifade ediyor...
|
||
|
||
| Helal sana YILMAZ Çok teşekkürler
Çok sevgilerler (Buraya bir imza )Bir de gülen soran sağ üst köşeye... Ama tabi benim için çok daha fazla şey ifade ediyor... |
||
|
||
''heyt beeüü''' diyorum başka bir şey demiyorum
|
||
|
||
''heyt beeüü''' diyorum başak bir şey demiyorum haydaaa başak nereden çıktı. ![]() ![]() şimdi yazı başak yazdı yılmaz'ın adına mı imzalatıldı yoksa yılmaz yazdı yılmaz'a imzalatıp başak mı albümü taşıdı. başak kimdir? neden Başak? |
||