|
||
| hımm ok anladım.. | ||
|
||
| herkes sevcek die bişi yok tabi herkes (saygı cercevesinde) yorumlarını yazabilir bnce o kadar da kötü diiller sonucta yeni bi grup daha çok seyler ögrenirler bişiler yapmaya calışıyolar bu kadar üstlerine gitmemek lazım | ||
|
||
| ünlü bi grup olmak insanlrdan soyutlanmak deildir onların bizden hiç bir farkı yok insan sırf müzik yapıyor die dier insanlardan üstün olucaksa herkes müzik yapsın sonuçta bende müzikle uuraşıorum ve hiçbir insandan kendimi üstün görmüyorum | ||
|
||
ben pek ısınamadım mangaya nedense ![]() onun için de yorum yapmasam ıı olur
|
||
|
||
ünlü bi grup olmak insanlrdan soyutlanmak deildir onların bizden hiç bir farkı yok insan sırf müzik yapıyor die dier insanlardan üstün olucaksa herkes müzik yapsın sonuçta bende müzikle uuraşıorum ve hiçbir insandan kendimi üstün görmüyorum bencede bizden hiçbir üstünlükleri yok..ama bunu ferman'a anlatırsan sevinirim... ![]() çünkü arkadaş bayaa artistlenmiş.. |
||
|
||
yaaa amaaan boşver fermanı-
|
||
|
||
yaaa amaaan boşver fermanı- bencede ![]()
|
||
|
||
| arkadaslar eger msn de konustuysanız sanırım adres hacklenmiş ole solediler | ||
|
||
arkadaslar eger msn de konustuysanız sanırım adres hacklenmiş ole solediler eet arkadaslar fermanın adresine baskaları girip duruyomus hemen emin olmayın
|
||
|
||
ünlü bi grup olmak insanlrdan soyutlanmak deildir onların bizden hiç bir farkı yok insan sırf müzik yapıyor die dier insanlardan üstün olucaksa herkes müzik yapsın sonuçta bende müzikle uuraşıorum ve hiçbir insandan kendimi üstün görmüyorum efet arkadsım sana katılıyorum muzık yapmak 1 felsefedır ınsanları ustun gormekle alakalı deııll
|
||
|
||
| çok ii bi grup bi kere onları izledim performansları çokii |
||
|
||
| ya bence fena sayılmazlar amaa butun sarkıları birbirine cok benziyor genede yolları acık olsun | ||
|
||
ya bence fena sayılmazlar amaa butun sarkıları birbirine cok benziyor genede yolları acık olsun eet ya hep aynı tarz şeler yapıolar.yalın da öle yapıo uyus oluom
|
||
|
||
| nedense bi türlü ısınamadım ben manga ya yaa hiç sevmiyorum onları. | ||
|
||
| dinlemediğim grup.. | ||