mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: maNga (mangafan.web.tr)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

aslı91 21.06.2006 19:43:49
 bende hiç sewemedim mangayı ama bi nedeni yok

mino 22.06.2006 21:07:43
yaa ben aslında mangayı sewerdim ama şu da war etrafımda hem mangayı hem gülşeni dinleyenler war...bu dda ister istemz soğutuyo...

Bende sevmem ama ne bilim ben çok kişi tanıyorum  şebnem ferah seven ve gidip ismail yk Cheesy dinleyen ikisini neden sevmesin Cheesy

rocker_cix 23.06.2006 08:17:59
yaf maNga.....
manga yı ilk dinlediimde güzel gelmişti kulağıma...hımmm demiştim..yeni bir tarz bu...ancak bi eksik var bunların müziğinde..sonra dinledim dinledim...mor ve ötesi dünya yalan söylüyor u günde 5 defa dinledim ve hala dinliorumda bıkmadım ama maNga yı 3 günde 1 dinlememe rağmen bıktım artıkk....bazen kardeşim açıor manga yı içim bulanıo artıkk...yane mor ve ötesi nde olan ama manga da olmayan bişey warr..ama ne olduunu hala anlıamadımm..yaf zaten mor ve ötesiyle manga yı karşılaştırmak hata......napıorum ben yaa

entel 23.06.2006 09:12:35
manga kendi alanında ii bende nu metal müzik yapıyor ve bende nu-metali sevmedigimden dinlemem

deniz f. 23.06.2006 16:30:44
ben mor we ötesiyle mangayı aynıı konumda tutmuyorum tutmamada zatenn bilmiyorum benim gibi düşünenler wardırr herlt.mangaa 1-2 senelik grup fakatt mor we ötesinin 10 yıllık geçmişi war.mangaa ilk albümünde popüler oldu bu kdr ama bence ne kadar uraşsalarda mwönün başarısını elde edemezler.yada onlar elde etse bile ben kabul etmiyorum.10 yıll müzik adına koskoca bi zmaan.ayrıca mwönün derdii popülerlik değildi bunuda bi çok yazılarında okumuştum.mangayı tebrik ediyorum başardılarr  Roll Eyes

23.06.2006 17:17:02
yaaa salın şu mangayı ne halt yerlerse yesinler istediklerini yapsınlar dinleyen dinlesin dinlemeyen dinlemesin şahsen bnce daha çooooooooooooooooooooooook yolları var daha hiçbişi diiiller sadece popülerler belki zamanla olurlarrrr Undecided Undecided

By-Romeo 24.06.2006 20:14:51
manga da ayrı biş yerde benim için.
En sevdiğim gruplar zaten Çilekeş,Mor ve Ötesi ve maNga.
Valla bunları karıştırır dinlerim.Bıkmam da dinlemekten...

ZEYNEP1991 25.06.2006 11:58:21
ŞARKILARINI VE TİPLERİNİ BEĞENİYORUM AMA MOR VE ÖTESİNİN YERİNİ TUTMAZ BANA GÖRE

sıla 26.06.2006 11:09:19
kesinlikle mvönün yerini tutamaz zatende sewmiorum  Smiley

red_sky 26.06.2006 16:56:04
ya arkadaşlar herkes mvö nin yerini asla tutamaz demiş başkada bir şey dememiş..öyle bir şey mi söylemişler yani öyle bir iddia mı var ki böyle söylüyorsun yaw Huh tabiki de tutamaz ama böyle bir şey söylememişlerse bunu iki de bir manga için yorum olarak söylemek biraz tuhaf geldi bana.. Undecided  Undecided zaten iki grupda birbirinden çok farklı,bunları karşılaştırmak tuhaf geldi bana ama neyse..  Undecided  Roll Eyes

dişiaslan 26.06.2006 17:02:38
ya arkadaşlar herkes mvö nin yerini asla tutamaz demiş başkada bir şey dememiş..öyle bir şey mi söylemişler yani öyle bir iddia mı var ki böyle söylüyorsun yaw Huh tabiki de tutamaz ama böyle bir şey söylememişlerse bunu iki de bir manga için yorum olarak söylemek biraz tuhaf geldi bana.. Undecided  Undecided zaten iki grupda birbirinden çok farklı,bunları karşılaştırmak tuhaf geldi bana ama neyse..  Undecided  Roll Eyes
aynen wala yascaktım tartışma olur diye yazmadım.zaten tartışma olsun diye fırsat arıyolar  Angry  Angry
 BU ARADA RUH İKİZİMİ BULDUM...SeNMİŞSİN  Cheesy Cheesy Grin Smiley

red_sky 26.06.2006 17:12:47
aynen wala yascaktım tartışma olur diye yazmadım.zaten tartışma olsun diye fırsat arıyolar  Angry  Angry
saol cnım bnim  Kiss  Kiss bu arada arkadaşlar tartışma yaratmak için söylemedim.öyle bir niyetimde asla olmaz zaten,elime ne geçecek ki tartışma olunca Wink..sadece herkes aynı şeyi söyleyince noluyo dedim bir an  Grin  Grin

26.06.2006 17:42:22
saol cnım bnim  Kiss  Kiss bu arada arkadaşlar tartışma yaratmak için söylemedim.öyle bir niyetimde asla olmaz zaten,elime ne geçecek ki tartışma olunca Wink..sadece herkes aynı şeyi söyleyince noluyo dedim bir an  Grin  Grin
  bunun tartışmayla bir alakası yok. gerçekten haklısın. mor ve ötesi ve manganın tarzları farklı, birbirleriyle kıyaslanıp mor ve ötesinin yerini tutamaz denmesi son derece saçma olur. zaten diğer sanatçı ve grupların konuları, onlar hakkındaki görüşlerimizi de belirtelim diye açılmakta onları mvö ile kıyaslayalım diye değil. çünkü mor ve ötesini zaten hepimiz seviyoruz diğer isimlerle kıyaslayıp sevgimizi bu şekilde belirtmemizin bir anlamı yok.

tescilli_dely 29.06.2006 22:40:21
sewmiorum

the-suffering 04.07.2006 02:54:05
ya ılgınc bı grup mor ve otesı gıbı deıl(zaten olamaz da nese)yanı bı saatten sonra sıkıyo sarkıları ole ıste Roll Eyes

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31