|
||
| bende hiç sewemedim mangayı ama bi nedeni yok | ||
|
||
yaa ben aslında mangayı sewerdim ama şu da war etrafımda hem mangayı hem gülşeni dinleyenler war...bu dda ister istemz soğutuyo... Bende sevmem ama ne bilim ben çok kişi tanıyorum şebnem ferah seven ve gidip ismail yk dinleyen ikisini neden sevmesin
|
||
|
||
| yaf maNga..... manga yı ilk dinlediimde güzel gelmişti kulağıma...hımmm demiştim..yeni bir tarz bu...ancak bi eksik var bunların müziğinde..sonra dinledim dinledim...mor ve ötesi dünya yalan söylüyor u günde 5 defa dinledim ve hala dinliorumda bıkmadım ama maNga yı 3 günde 1 dinlememe rağmen bıktım artıkk....bazen kardeşim açıor manga yı içim bulanıo artıkk...yane mor ve ötesi nde olan ama manga da olmayan bişey warr..ama ne olduunu hala anlıamadımm..yaf zaten mor ve ötesiyle manga yı karşılaştırmak hata......napıorum ben yaa |
||
|
||
| manga kendi alanında ii bende nu metal müzik yapıyor ve bende nu-metali sevmedigimden dinlemem | ||
|
||
ben mor we ötesiyle mangayı aynıı konumda tutmuyorum tutmamada zatenn bilmiyorum benim gibi düşünenler wardırr herlt.mangaa 1-2 senelik grup fakatt mor we ötesinin 10 yıllık geçmişi war.mangaa ilk albümünde popüler oldu bu kdr ama bence ne kadar uraşsalarda mwönün başarısını elde edemezler.yada onlar elde etse bile ben kabul etmiyorum.10 yıll müzik adına koskoca bi zmaan.ayrıca mwönün derdii popülerlik değildi bunuda bi çok yazılarında okumuştum.mangayı tebrik ediyorum başardılarr
|
||
|
||
yaaa salın şu mangayı ne halt yerlerse yesinler istediklerini yapsınlar dinleyen dinlesin dinlemeyen dinlemesin şahsen bnce daha çooooooooooooooooooooooook yolları var daha hiçbişi diiiller sadece popülerler belki zamanla olurlarrrr
|
||
|
||
| manga da ayrı biş yerde benim için. En sevdiğim gruplar zaten Çilekeş,Mor ve Ötesi ve maNga. Valla bunları karıştırır dinlerim.Bıkmam da dinlemekten... |
||
|
||
| ŞARKILARINI VE TİPLERİNİ BEĞENİYORUM AMA MOR VE ÖTESİNİN YERİNİ TUTMAZ BANA GÖRE | ||
|
||
kesinlikle mvönün yerini tutamaz zatende sewmiorum
|
||
|
||
ya arkadaşlar herkes mvö nin yerini asla tutamaz demiş başkada bir şey dememiş..öyle bir şey mi söylemişler yani öyle bir iddia mı var ki böyle söylüyorsun yaw tabiki de tutamaz ama böyle bir şey söylememişlerse bunu iki de bir manga için yorum olarak söylemek biraz tuhaf geldi bana.. zaten iki grupda birbirinden çok farklı,bunları karşılaştırmak tuhaf geldi bana ama neyse..
|
||
|
||
ya arkadaşlar herkes mvö nin yerini asla tutamaz demiş başkada bir şey dememiş..öyle bir şey mi söylemişler yani öyle bir iddia mı var ki böyle söylüyorsun yaw aynen wala yascaktım tartışma olur diye yazmadım.zaten tartışma olsun diye fırsat arıyolar tabiki de tutamaz ama böyle bir şey söylememişlerse bunu iki de bir manga için yorum olarak söylemek biraz tuhaf geldi bana.. zaten iki grupda birbirinden çok farklı,bunları karşılaştırmak tuhaf geldi bana ama neyse.. ![]() ![]() BU ARADA RUH İKİZİMİ BULDUM...SeNMİŞSİN
|
||
|
||
ya arkadaşlar herkes mvö nin yerini asla tutamaz demiş başkada bir şey dememiş..öyle bir şey mi söylemişler yani öyle bir iddia mı var ki böyle söylüyorsun yaw aynen wala yascaktım tartışma olur diye yazmadım.zaten tartışma olsun diye fırsat arıyolar tabiki de tutamaz ama böyle bir şey söylememişlerse bunu iki de bir manga için yorum olarak söylemek biraz tuhaf geldi bana.. zaten iki grupda birbirinden çok farklı,bunları karşılaştırmak tuhaf geldi bana ama neyse.. ![]() ![]() BU ARADA RUH İKİZİMİ BULDUM...SeNMİŞSİN ![]() bu arada arkadaşlar tartışma yaratmak için söylemedim.öyle bir niyetimde asla olmaz zaten,elime ne geçecek ki tartışma olunca ..sadece herkes aynı şeyi söyleyince noluyo dedim bir an
|
||
|
||
ya arkadaşlar herkes mvö nin yerini asla tutamaz demiş başkada bir şey dememiş..öyle bir şey mi söylemişler yani öyle bir iddia mı var ki böyle söylüyorsun yaw aynen wala yascaktım tartışma olur diye yazmadım.zaten tartışma olsun diye fırsat arıyolar tabiki de tutamaz ama böyle bir şey söylememişlerse bunu iki de bir manga için yorum olarak söylemek biraz tuhaf geldi bana.. zaten iki grupda birbirinden çok farklı,bunları karşılaştırmak tuhaf geldi bana ama neyse.. ![]() ![]() BU ARADA RUH İKİZİMİ BULDUM...SeNMİŞSİN ![]() bu arada arkadaşlar tartışma yaratmak için söylemedim.öyle bir niyetimde asla olmaz zaten,elime ne geçecek ki tartışma olunca ..sadece herkes aynı şeyi söyleyince noluyo dedim bir an ![]() |
||
|
||
| sewmiorum | ||
|
||
ya ılgınc bı grup mor ve otesı gıbı deıl(zaten olamaz da nese)yanı bı saatten sonra sıkıyo sarkıları ole ıste
|
||