|
||
| manga nerde sahne alsa güzel bir grup ya solisleri daha da güzel kutluyorum başarılılar | ||
|
||
| ya acikcasi sevdiim bi grup diil ama bişe solicem canli performanslari cok zayif diil mi? bence bu gruba ikinci bi solist daha lazim ferman yetmio cocuk soluk soluga kalio sarkidan snra yetstiremio ![]() ya bi de muzikleri hep birbirine benzio sankii
|
||
|
||
| sahnede süperler şarkılar gzl rape kaçması da gzl fena deiller | ||
|
||
| mvö ile karşılaştırılması mümkün olmayan grup.çünkü tarzlar farklı ve her ikisi kendi tarzında çok başarılı.. ama manga kesinlikle süper bi grup.. Ferman'ın sesi çok güzel geliyo.. eh Yağmur da en iyi gitaristlerden.. ve tabi diğerleri..uzun uzun anlatmıyim.. ya manga kimseyle kıyaslanamaz..çünkü cidden aynı tarzda başka grup yok... olmasın da zaten..onlar tek başlarına da açığı kapatıyorlar.. |
||
|
||
| bu aralar sinirimi bozan grup | ||
|
||
| şarkıları falan güzel ama, bana garip bi duygu veriyo. manga deyince, şarkılarını duyunca fln içim bi garip oluyo bi nefret bi sinirlilik bi uyuzluk bi soğukluk doğuyo içime birkdnçizcksn, bittrüya falan bunları sonuna kadar dinlemek bana yapılıcak en büyük uyuzluk verilecek en büyk ceza olur, şarkıları bana .acı veriyo.. | ||
|
||
çok eğlenceli bir grupp iyi de müzik yapıyorlar yalan şarkısısını seviyorum hele hele sonundaki "aaa şarkı bitti ne kasvetli bii şarkı" derken beni yanıltan nakarat kısmı bi harika
|
||
|
||
| bencede biras özentiler ama gene iiler benim hoşuma gidiyo | ||
|
||
| albümleri gzl.anlamlı şarkıları war.dursun zaman,bitti rüya fln hoşuma gidio. | ||
|
||
manga bence herkes ne derse desin çok güzel müzik yapıyor..şarkı sözleri müzikleri çok güzel..ama sahna performansalrı fazla düşük...o da tamam olursa çok iyi... Evet.Sana katılıyorum.Ama canlı performanslarıda çok güzel bence.
|
||
|
||
manga bence herkes ne derse desin çok güzel müzik yapıyor..şarkı sözleri müzikleri çok güzel..ama sahna performansalrı fazla düşük...o da tamam olursa çok iyi... Evet.Sana katılıyorum.Ama canlı performanslarıda çok güzel bence.Hem sahne performansları düşük olup hemde canlı performansları nasıl güzel oluyor biri açıklarmı acaba
|
||
|
||
| yeni bi grup 2-3 albüm sonrası önemli,bakalım kendilerini yenileyebilecekler mi | ||
|
||
| her fırsatta dile getiririm hiç sevmediğimi. | ||
|
||
| ya bu grup için fazla bişe diyemiyorum...konserde coşturmuşlardı ama ben dinlemem... | ||
|
||
| sevmiyorum,sevmiyorum,sevmiyorum!! | ||