|
||
| manga iyi guzelde linkin parka benzemeseler.. ben aynen kelimesi kelimesine katılıyorum |
||
|
||
| ya yaşça küçük kitlelere hitab ediyolar bence yani teenager lara 13 14 yaşlara sadece yalan parçalarını beğendim ben bakalım bekleyelimde görelim diğer albümleri |
||
|
||
| yaa ne bu manga karşıtlığı şahsen uyan şarkılarını ve göksel'le yaptıkları dursun zaman şarkısını çok sevdim. tamam bir kadın çizeceksinin güçlü bir müziği var ama sözleri basit de, bu kadar yüklenmeyin. popüler olmak onların suçu değil ki, mvö de tarkan hayranlarının ağzından düşmeyen şarkılar yapıyor ama ne kadar kaliteli oldukları konusunda hepimiz hemfikiriz herhalde | ||
|
||
yaa ne bu manga karşıtlığı şahsen uyan şarkılarını ve göksel'le yaptıkları dursun zaman şarkısını çok sevdim. tamam bir kadın çizeceksinin güçlü bir müziği var ama sözleri basit de, bu kadar yüklenmeyin. popüler olmak onların suçu değil ki, mvö de tarkan hayranlarının ağzından düşmeyen şarkılar yapıyor ama ne kadar kaliteli oldukları konusunda hepimiz hemfikiriz herhalde kimse kimseyi beğenmek zorunda değil...herkes burda görüşlerini yazıyor...ama tabiki emeğe saygı...
|
||
|
||
| evet işte ben de onu diyorum adamlar kaliteli müzik yapıyorlar tamam ben de 15 yaşındayım ve benden önce yazı yazanın dediğine uyuyor olabilirim ama dalgaya almaya da gerek yok... | ||
|
||
| bence yaşla ilgili kompleks yapmaya gerek yok...o arkadasta kötü birşey dememiş...her yaş grubun ve herkesi ayrı bir tarzı olabilir...neyse konu uzadı... | ||
|
||
| doğru bayağı uzadı, ama yaşımı kompleks yaptığım da yok bence 15 çok güzel bi yaş hele de kızlar için... | ||
|
||
doğru bayağı uzadı, ama yaşımı kompleks yaptığım da yok bence 15 çok güzel bi yaş hele de kızlar için... benim yaşıma bak istersen ![]() neyse manga dan devam... |
||
|
||
| yaşın kaç ki??? | ||
|
||
| çok öğrenmek istiyosan ö.m at arkadaşım...manga başlığı altındasın! | ||
|
||
| çok sewiodum ama artık sıkıcı gelio | ||
|
||
kesinlikle süper bir grup dinlediğim gruplar arasında..
|
||
|
||
evet işte ben de onu diyorum adamlar kaliteli müzik yapıyorlar tamam ben de 15 yaşındayım ve benden önce yazı yazanın dediğine uyuyor olabilirim ama dalgaya almaya da gerek yok... ya yaşça küçük kitlelere hitab ediyolar bence yani teenager lara 13 14 yaşlara kimin yaş kompleksine girdiği açıkça belli oluyor zaten..sadece yalan parçalarını beğendim ben bakalım bekleyelimde görelim diğer albümleri maNga'yı korumak istemiyorum;sevmeyebilirsin ama dinleyenlerine saygı duymalısın bence ayrıca teenager denmiyor ona türkçe de 'genç yaş grubu'deniyor..türkçeyi yozlaşştırmayalım lütfen!! Neyse içimde kalmasın dedim
|
||
|
||
kandırma kendini şarkılarını,özellikle sevmiyorum...
|
||
|
||
evet işte ben de onu diyorum adamlar kaliteli müzik yapıyorlar tamam ben de 15 yaşındayım ve benden önce yazı yazanın dediğine uyuyor olabilirim ama dalgaya almaya da gerek yok... ya yaşça küçük kitlelere hitab ediyolar bence yani teenager lara 13 14 yaşlara yaş kompleksine girdiği olduğu açıkça belli oluyor zaten..sadece yalan parçalarını beğendim ben bakalım bekleyelimde görelim diğer albümleri maNga'yı korumak istemiyorum;sevmeyebilirsin ama dinleyenlerine saygı duymalısın bence ayrıca teenager denmiyor ona türkçe de 'genç yaş grubu'deniyor..türkçeyi yozlaşştırmayalım lütfen!! Neyse içimde kalmasın dedim ![]() ben YAŞINDAN HALİNDEN MEMNUN, YANİ NADİR BULUNAN ERGENLERDEN BİRİYİM ABİCİM... |
||