|
||
| Ferman deli...Gitaristlerini zaten sahnede görmeyin ayrı bir Dünya =) Dj zaten uçmuş...süperrr grup yaaa...Bayılıyorum ama artık yeni albüm bekliyorum... | ||
|
||
| bence çook iyiler kendilerine özgü bi tarzları var türkiyede tekler zaten süper bi çıkış yaptılar başarılarının herkes farkında grup üyelerinide çok seviyorum ayrıca 84 le arkadaslarmışşş... | ||
|
||
| ben de bi şey eklemek istiyorum "mvö fanı olup manga dinlenmez ki" diyenler!! Harun abimiz bi röportajında "manga çok iyi bi grup ilk albümü çok güzel" demiştir ve onları övmüştür... |
||
|
||
| Ehm..Uzun zamandır bakmıyordum siteye gözüme çarptı aklıma yatmayan bişeyler okudum.Bir kere hiçbir grup-manga da dahil-albüm çıkarttıkları zaman bizi şu dinlesin şu dinlemesin gibi bir ayrım yapamazlar.Hitap ettikleri kitle 7den 77ye olabilir keza manga nın kitlesi öyle.Daha türkiye de rock müzik kültürü tamamen oturmamışken 13-14 yasındaki tiineycırların mangayı veya başka grubu dinlemede çoğunlukta olmaları bile sevindirici bi durum olabilir.İleride her şey değişecek ben buna inanır bunu söylerim oyüzden aman bu 11 yasındaki velet de manga dinliyo ayağa düştü bu grup fikrinden sıyrılalım biraz. Ayrıca dönüp dolaşıp aynı konular konuşuluyor arkadaslar farkında mısınız bilmem..manga lp özentisi,manga sert değil,elemanlar salak vs vs..geçsin artık millet yahu.grubun başarısı ortada yaptığı işler ortada hala çekemeyenlerin vızıltısını duyuluyor.içlerinden gelen müziği yapıyolar ve keyif alarak yapıyorlar.her yazılanı da dert etmiyorlar ayrıca..zaten ülkemizde az sayıda grup varken olanı da yerin dibine sokmak için uğraşıyoruz resmen.inanarak yaptıkları işlere biz de aynı inancı gösterip arkalarında durmalıyız,destek olmalıyız. kimseye birşeyleri ispat etmek veya manga yı sevin allaşkına! amaçlı yazmadım bu yazıyı.isteyen sever istemeyen sevmez,sevmeyen de ilgilenmez.sevmediğin bi grubun başlığına sadece 'şundan şundan dolayı beğenmiyorum' demek varken;'nefret ediyorum öğğğ bu ne lan müzik mi yapıyo bunlar! vs' yazıyor millet ha ne kadar ciddiye alınıyorlar? 'hiç' Her neyse..haberi olmayanlar için söyleyim manga nın ara albümü 'manga+' çıktı arkadaslar.içinde klipler olan bir dvd bonusu da var.albüm ise büyük ihtimalle 2006 sonu 2007 başı gibi.ilgilenene.. |
||
|
||
| güzel yazmışsın da "tiineycır" demesen daha iyi olacak... gençler deyin lütfen... |
||
|
||
güzel yazmışsın da "tiineycır" demesen daha iyi olacak... gençler deyin lütfen... 1-O kelimeyi benden önce tabir edildiği için kullandığımı belirteyim 2-Bu yaştan sonra yazım kurallarını bana öğretecek bir kişi varsa bu sen olmamalısın |
||
|
||
| ben sana bir şey öğretmiyorum kardeşim. kimseye bir şey öğretmek gibi bir derdi yok. ne yani yazmayayım mı ben şimdi yanlış gördüğümü? she_RA her lafıma bir şey bulurken iyi ama di mi
|
||
|
||
| çok başarılılar.. | ||
|
||
ben sana bir şey öğretmiyorum kardeşim. kimseye bir şey öğretmek gibi bir derdi yok. ne yani yazmayayım mı ben şimdi yanlış gördüğümü? she_RA her lafıma bir şey bulurken iyi ama di mi ![]() Ben bilemem kim senin yazına karışır,ne der.Benim yazdığım kelimeyi sen seçme demek istedim sana sadece.Neyse uzatmayacam daha fazla.Bi kelime yazdım nerelere geldi. |
||
|
||
| çok kötüler tabi kimin sevip dinlediği beni ilgilendirmez dinleyici kitlesini ki bence bu yanar döner bi kitle sınıflandırmamak lazım.. şunu söyleyebilirim nerede kaç kişiye konser veriyolar hangi festivallere çıkabiliyolar onlara bakmak lazım.. bide ilginçtir çizgi film tarzı kliplerinin büyük payı oldu duyulmalarında... sonuç olarak dinleyenlerine saygım var ama türkiyede rock müzik yada bi sektörden bahsedeceksek bunu bi kültür haline getirmek istiyosak manga nın katkısının olacağını düşünmüyorum..ikinci albüm çıktımı bilmiyorum ama umarım yapmaz yada yapamazlar.. |
||
|
||
| mangayı seviyorum ben yalan şarkıları çok güzzel | ||
|
||
| ya abi çk iiler ama kalitelerini şu düşürüo; ayyyyyyyyy ferman çk tatlı ayyyyyyyyy cem çk yakışıklı denilmesi kalitelerini bitirio we bu yüzden dinleyen birçok kız war
|
||
|
||
| mor ve ötesini de bu yüzden dinleyenler var.. | ||
|
||
eeeee cnm mor Ve ötesi Ve manga yani........ bi de manga böle böle seVilmekten hoşlanıo yani şikayetçi deiller ama mor we ötesi müzik yapıo yakışıklılar die seVnler Varsa saygı duymam ama bnden uzak olsunlar..... ![]() Türkçemize özen gösterelim... w değil v.. kırmızı baget |
||
|
||
manga ![]() adlarını duyduğum zaman içimden gülmek geliyo.bence çok pozitif bi grup.seviyorum.raptiye rap rap cem karaca coverı çok güzel.albümleri de çok güzel..bak sen ne yazık ki klasik bi tablosun dostum ne yaparsın yap boşsun tamam okumuşsun ama yetmez sadece bununla dertler bitmez.. devam edeceksin yalandan yaşamaya... süper yaa :D bu şarkıyı çok seviyorum!ayrıca albümdeki düetler de çok güzel.. |
||