|
||
işte Manga'yı çözmüş bi insan evladı
|
||
|
||
| sadece koray candemirle yaptıklarıı şarkıyı sevdim. | ||
|
||
gökselle yaptıkları şarkı da çok güzel bence..bunlar çok başarılı yaaa..yakında içinde 4 video ve raptiye rap rap ın olacağı bir cd çıkaracaklarmış(hangi şarkıların koyulacağından emin değilim.tv de izlediğim için bilgisayara gidene kadar aklımda kalmadı )
|
||
|
||
| o albümü çıkardılar zaten. 4 tane video varmış. raptiye rap rap ve kandrma kndini şarkıları eklemişler(yanlş yazmamışmdr umarım kandrma kendinimi tam emn deil çnk şaekı adından). sınırlı sayıda basılmş. gerçek fanlar içn. | ||
|
||
| ayyy ben karatoprak ve raptiye rap rap ı acayip sevdim...libido yu da çok seviyorum | ||
|
||
| itildik,yalan ve kapkaç bu ara favorilerim... | ||
|
||
| Manga dinlemek çok farklı yaa..İnsanı coşturuyo...güzel bir grup... | ||
|
||
manga diosunuz siz ne diosunuz ya süpppppppeeeeeeer bi grup ya her şarkısını çooooooookkk sevdm bayıldım gruba ya muhteşem bi grup gerçekten
|
||
|
||
| Gerçekten Güzel müzik yapıyolar ama Linkinpark'a da benzemiyo deyiller...Yine de süperrr... | ||
|
||
| eVet lp ye benziolar Ve evdeki sesi çk gsl sölüolar.... konserleri gsl geçio tek eksik yanları işte o bahsettiğim olay..... w değil v olacak. Türkçemize biraz daha özen gösterelim. |
||
|
||
| maNga gerubu bnm en sefdiim grupotur o gruba özenti dienleri bisim burda çoğu defa evire çevire döfmüşümdür o şekilde ün saldım yane bnce bütün parçaları manyax derecede güsel hiçde havalı diiller özenti die isim çıkartmışlar ama bnzer hi,çbnir yanı yoq onlar sadece yurt dışında yapılan butür bi müsiin türkiyedede olmasını istedikleri için böle bi müsik yapıolar onlar bu müsikleri çok sefiolar onların sayesinde bnde bu müsiie hayran kaldım bnce süper bi grup;)kimsede üstüne alınmasın lütfen;) | ||
|
||
maNga gerubu bnm en sefdiim grupotur o gruba özenti dienleri bisim burda çoğu defa evire çevire döfmüşümdür o şekilde ün saldım yane bnce bütün parçaları manyax derecede güsel hiçde havalı diiller özenti die isim çıkartmışlar ama bnzer hi,çbnir yanı yoq onlar sadece yurt dışında yapılan butür bi müsiin türkiyedede olmasını istedikleri için böle bi müsik yapıolar onlar bu müsikleri çok sefiolar onların sayesinde bnde bu müsiie hayran kaldım bnce süper bi grup;)kimsede üstüne alınmasın lütfen;) türkçe'ye biraz dikkat lütfen! |
||
|
||
bişi diiimmi bence MaNga gurubu acccaip manyak insan müzikte kendini kaybedio (denemi,ş biri olarak konuşuom) ve o cem Varya o cem manyak yaaaaaaaaaaaaaaaaa teksözüm şu manga manyak yaaaaaaaaaaaaaaa Ve ayrıca işi diiiim eşe Ve benzeri yok ![]() dikkat! |
||
|
||
| Türkçemizi katletmenin sınırlarını aşıyosunuz bazen... Manga tabii ki özenti bi grup değil, eğer öyle olsaydı Türkiye'ye Amerikan teknolojisini gtiren insanlar da özentilikle suçlanırdı... Ama biraz daha düzgün kelimelerle konuşalım... |
||
|
||
çok kötüler tabi kimin sevip dinlediği beni ilgilendirmez dinleyici kitlesini ki bence bu yanar döner bi kitle sınıflandırmamak lazım.. kemik kitlesi olan bir gruptur birçok grup gibi.yanar döner değilim kendi adıma konuşayım.bu kadar genel yorumlar yapmamak lazım.şunu söyleyebilirim nerede kaç kişiye konser veriyolar hangi festivallere çıkabiliyolar onlara bakmak lazım.. bide ilginçtir çizgi film tarzı kliplerinin büyük payı oldu duyulmalarında... sonuç olarak dinleyenlerine saygım var ama türkiyede rock müzik yada bi sektörden bahsedeceksek bunu bi kültür haline getirmek istiyosak manga nın katkısının olacağını düşünmüyorum..ikinci albüm çıktımı bilmiyorum ama umarım yapmaz yada yapamazlar.. manga bu zamana kadar 180küsür tane konser vermiş,ülkemizden bu zamana kadar hiçbir sanatçı yada grubun gidemediği macaristanın en büyük festivali olan Sziget festivalinde 2000 kişilik bir kitleyi coşturabilrmiş bir gruptur.kaç kişi geliyor konserlerine hepsini bilmem mümkün değil tabiiki fakat şahit olduğum sakarya ve samsun konserleri 15.000in üzerindeydi ve diğer illerde de hatrı sayılır bir kitleye çaldılar. klip çizgi film değil anime bir kliptir.çizgi filmle arasındaki farkı anlatmama gerek var mı bilemiyorum istersen açıklarım onu da.. 2.albüm çıkmadı ara albüm çıktı dvd ekli..ülkemizde bir rock kültürü oluşturmak istiyorsak karalamak yerine desteklemeliyiz dediğinin aksine..sen böyle birşey dilediğin zaman kültürün oluşmasında yer alacak bir parçayı da köreltmiş oluyorsun. dinleyenlere birazcık saygın olsa bu kadar bilinçsizce eleştirmezdin. |
||