|
||
| Bakın bana göre "umarım albüm çıkartamazlar","... seni çok seviyorum seni sevmeyen ölsün" gibi beddua içerikli(!) yazılar yazmayın... Lerzan Mutlu gibi umutsuz vakalar için bile bu sözleri söylemem ben... | ||
|
||
| bence dünyada modası geçmiş bitmiş bi tarzı icraa ediyorlar buda bizim dış piyasayı ne kadar geriden takip ettiğimiz ortaya çıkıyo neden bi türk grubu dünyaca bi üne sahip değil işte bu yüzden 90ların ortasında fırtına gibi esen nu metal daha sonradan bir çok grubun ortaya çıkmasıyla n yazık ki cılkı çıktı nasıl olduysa türkiyede de patlama oldu gerçi sadece bu tarzda değil rock müzikte ama kesinlikle bu patlamaya en büyük etken mor ve ötesi olmuştur neyse konumuz manga :)20 yaş aşşasına hitap eden bi grup bence bide turn table midir nedir o aletin rock müziğinde bu denli hakim olması bence kötü | ||
|
||
| ya ben bişey duymuştum doğruluğunu bilmiyorum ''bir kadın çizeceksin'' şarkıları FİFA2006(emin değilim) o oyuna şarkı olarak seçilmişti sanırım... | ||
|
||
ya ben bişey duymuştum doğruluğunu bilmiyorum ''bir kadın çizeceksin'' şarkıları FİFA2006(emin değilim) o oyuna şarkı olarak seçilmişti sanırım... evet.bir de athena'nın bi şarkısı sanırım.ben de öyle duymuştum. |
||
|
||
| bende beğeniyorum mangayı nu -metal tarzları iiyi lerde bence fermanın sesi güzel ayrıca bir sürü gruplada söylediğini gördüm canlı performanslarda hepsiyle iyi uyum sağlıyabilen bi sesi var.. | ||
|
||
| Soldaki avatarım maNga'yı ne kadar sevdiğimin bir ifadesidir.. | ||
|
||
bence dünyada modası geçmiş bitmiş bi tarzı icraa ediyorlar buda bizim dış piyasayı ne kadar geriden takip ettiğimiz ortaya çıkıyo neden bi türk grubu dünyaca bi üne sahip değil işte bu yüzden 90ların ortasında fırtına gibi esen nu metal daha sonradan bir çok grubun ortaya çıkmasıyla n yazık ki cılkı çıktı nasıl olduysa türkiyede de patlama oldu gerçi sadece bu tarzda değil rock müzikte ama kesinlikle bu patlamaya en büyük etken mor ve ötesi olmuştur neyse konumuz manga :)20 yaş aşşasına hitap eden bi grup bence bide turn table midir nedir o aletin rock müziğinde bu denli hakim olması bence kötü dünyada modası geçmiş bir tarz mı iyimisin sen ?...nu-metal modasımı geçmiş...mor ve öteside güzel ama diger gruplarada saygı duyman lazım...ayrıca dinlemeden de yorum yapma..eger cok bir derdin varsa gel mangaclub.nete söyle... |
||
|
||
ya ben bişey duymuştum doğruluğunu bilmiyorum ''bir kadın çizeceksin'' şarkıları FİFA2006(emin değilim) o oyuna şarkı olarak seçilmişti sanırım... evet bir kadın çizeceksin fifanın sarkısı ve buda manganın yurt dışına açılmaya başladıgının göstergesidir... |
||
|
||
| ben o grubu sevemedim gitti bence onlar kaç senelikgrup olduklarına bir bakıp ondan sonra 10 senelik grupları eleştirsinler ve hadlerini bilsinler grup sadece bir şarkıyla herkesin diline dolanmakla olmuyo | ||
|
||
| manga bence güzel müzik yapıp bizlere iyininde iyisi olmayı hedeflemeliyiz hissini veren bi grup..onlar iyi işler yaptıkça bizim beğeni ölçütlerimizde büyüyor,güzelleşiyor,değişiyor.... ben manga'nın en çok YALAN ve ŞZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ şarlılarını sevdim....VEGA ile sesleri bence çok iyi uymuş!!!! |
||
|
||
manga bence güzel müzik yapıp bizlere iyininde iyisi olmayı hedeflemeliyiz hissini veren bi grup..onlar iyi işler yaptıkça bizim beğeni ölçütlerimizde büyüyor,güzelleşiyor,değişiyor.... ben manga'nın en çok YALAN ve ŞZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ şarlılarını sevdim....VEGA ile sesleri bence çok iyi uymuş!!!! iz bırakanlar unutulmaz zaten veganın şarkısı...evet fermanın ve denizin sesi birbirine cok uyumlu.. |
||
|
||
| haftaya çarşamba yüxexes de güven abinin kanuğu manga arkadaşlar.... | ||
|
||
haftaya çarşamba yüxexes de güven abinin kanuğu manga arkadaşlar.... evet...maNga atv haberdeydi konu eurovision inş manga katılır eurovisiona... |
||
|
||
| ya herkes bu gruba hep linkin parka benziyo diyolar özendiler diyolar ama şunu bilin onlar sadece kendi müziklerini yapıyolar o zaman rock müzik gruplarını bazıları da b,irbirine benziyo o gruplara o sıfatı koysanız daha iyi bence hem öenmli olanda müzik yapmanın keyfi benzemek benzememek değil istiyosanız (bu benziyo diyen arkadaşlarımız)o zaman siz grup kurun da herkesten farklı müzik yapın lütfen | ||
|
||
ya herkes bu gruba hep linkin parka benziyo diyolar özendiler diyolar ama şunu bilin onlar sadece kendi müziklerini yapıyolar o zaman rock müzik gruplarını bazıları da b,irbirine benziyo o gruplara o sıfatı koysanız daha iyi bence hem öenmli olanda müzik yapmanın keyfi benzemek benzememek değil istiyosanız (bu benziyo diyen arkadaşlarımız)o zaman siz grup kurun da herkesten farklı müzik yapın lütfen arkadaşçım...boş ver bunları biz takmayalım o özenti diyen özentileri...lp'ye benziyormuş alt yapılar benzeye bilir gayet normal çünkü nu-metal...bunu diyenler maNganın başarısını ve müziğini çekemeyip ve onların bir kusurunu bulamayıp ortaya attıgı bir şeydir...ayrıca herkes kimin ne oldugunu biliyor ve bizde biliyoruz... |
||