|
||
| iyi çıkış yaptılar ama ben bu grubu sevmiyorum.. | ||
|
||
ben o grubu sevemedim gitti bence onlar kaç senelikgrup olduklarına bir bakıp ondan sonra 10 senelik grupları eleştirsinler ve hadlerini bilsinler grup sadece bir şarkıyla herkesin diline dolanmakla olmuyo onlar herzaman eski gruplara saygılı oldular ve hiç bi on senelik gruba laf söylemediler.neden bahsediyosun anlamadım...
|
||
|
||
| Yağmuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr | ||
|
||
onlar bi kere bütün gruplara saygılı insanlar lafımızı bilelim lütfennnnnnnnnnnnn
|
||
|
||
| bence süper bir grup mangayla kendimi buluyorum adamların yaptığı müziğe bitiyorum sahne enerjileride tartışılmaz adamların konserine gidiosun yorulmak bilmiyorlar kopuyorum abi ya türkiyede de bir ilk başarıyorlar bunu yapmak gerçekten cesaret ister ve onlar bunu tam anlamıyla yapıyorlar özenti falanda değiller türkiyede alternatif rockın önünü açtılar onlar olmasa alternatif rock bu kadar gelişmezdi.özenti diyenler asıl kendinden utansınlar türkiyede sanki çok rock müzik gelişmiş gibi çıkan gruplarada destek vermionuz bu ne iş abi ya.o zaman babennemizden kalan müzikleri dinleyelim müzik hiç gelişmesin nasıl olsa çıkan gruplar birilerine benzetiliyor zaten rock müzik benzesin ama gelişsin hep popçulara mı kalsın ortam rock gelişcek tabi ister birilerine benze ister benzeme!MANGA doğru yerde doğru zamanda doğru iş yaptı!!! mangacıyım abi ya karışan var mı | ||
|
||
arkadaşlar sadece şöyle söliim.. ben bu grubun solistiyle konuşma fırsatı buldum ve onlara konserde seyircileriyle aralarına tel örgü koyup koymadıklarını sordum...(daa albüm çıkaralı çok olmadı.şebnem ferah mvö bile koymazken...o ne öle hayvan gibi tel örgüyle) sordum bana nesi garip? dedi.bende oa cvp yazdım.hengi konserde gördün diye...ve bana cevap yazamadı...kaçtı! eer ilginç değilse cevap verseydi.tek üzüldüğüm konu bu!kaçmasın cevap versin isterdim... onun için artık cıvıdılar diyorumm... arkadaşım sen ne diosun ya hiçte bile manga senle konuşcakta sonra cvp veremeyip kaççak ben buna ancak gülerim sakın senle uğraşmak istemiyor olmasın ayrıca sorduğun soruda çok saçma tel örgü neden varmış sanane ki adam ister koyar ister koymaz sen sadece dinlemeye gidiyorsun sahneye mi dalmayı planlıyorsun yoksa.hem mangaya cıvımış diorsun hemde manga kolik mişsin bu nasıl oluyor abi ya |
||
|
||
| hiç sewmedim sewmiceemm dee sanırımmm | ||
|
||
bence gayet başarılılar türkiyede iyi yerlere gelirler diye düşünüyorum... ![]() |
||
|
||
| ya bi aralar bnmde cok hosuma gidiyodu ama simdi o kadarda hosuma gitmiyo manga artı yapmalarıda cok kötü oldu onu yerine yeni bir albüm yapabilirlerdi bence tabiiiii | ||
|
||
ya bi aralar bnmde cok hosuma gidiyodu ama simdi o kadarda hosuma gitmiyo manga artı yapmalarıda cok kötü oldu onu yerine yeni bir albüm yapabilirlerdi bence tabiiiii manga+ nın yerine albüm yapılsa tabikide süper olurdu ama zaten albüm geliyor 2007'ye dogru.. |
||
|
||
| tüm şarkıları birbirine benzio müzik piyasasında uzun süre kalma ihtimalleri hiç yok bence.eurovisionaada aday olark yanlş seçim bence |
||
|
||
tüm şarkıları birbirine benzio müzik piyasasında uzun süre kalma ihtimalleri hiç yok bence.eurovisionaada aday olark yanlş seçim bence bütün sarkılarının birbirine benzemesi normal çünkü aynı grup aynı insanlar besteliyor ve alt yapılarına baktıgın zamanda o kdadar benzedigini göremessin kulaga benzer gelebilir ama sadece kulagına benzer gelir.. |
||
|
||
| bence manga iyi bir grup. şarkıları da güzel. ilk çıktıklarında sürekli manga dinliyordum. hala da çok sevdiğim şarkıları var. öyle özenti de değiller. başka bir grupla aynı tarz müzik yapmak özentilik olmuyor. yolları açık olsun. | ||
|
||
| canlı canlı dinlemeyi hep sevmediğim bir grup ama şarkıları güzel | ||
|
||
| Bence Manga çok başarılı bir grup ve çok iyi çıkış yaptıklarını düşünüyorm,severek dinlediğim gruplardan biri.Göksel,Vega ve Koray Candemir'le olan düetleri de çok başarılı olmuş.Yani ilk albümlerinde bu kadar iyi isimlerle çalışabilmek gerçekten büyük bir başarı. Linkin Park'la aynı tarz müzik yapıyor olabilirler ama ben özenti olduklarını kabul etmiyorum.Ayrıca grubun solisti Ferman'ın da çok güzel bir sesi var. | ||