|
||
Süper bir grup ya,albümleri ilk çıktığında almıştım o günden beridirdr takip ediyorum Her üye işini en iyi icra etmeye gayret gösteren kimseler,çoğu kişinin onların yakışıklılığından dolayı sevdikleri muhtemel ama şu ülkede bir çok grubun başında aynı dertler var maalesef Bu ay içinde yeni klipleri "yalan" televizyonda gösterilecek,ilgilenenlere duyurulur. Ayrıca yeni albüm çalışmalarıda hızla devam etmektedir
|
||
|
||
| rap+and. ezgileriyle =kendilerine has bir rock yapıyolar türkiyede ilk defa 3 boyutlu klibi yaptılar şarkılarının sözleri ve müzikleri güzel.... bence değişik bir grup .... ben seviyorum yani.yani lp özentisi falan diye yuhalamayıda yanlış buluyorum.sonuçta türkçe rock ta hiç ama hiç mi bir katkıları olmadı??? bence biraz haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum....... |
||
|
||
| bu akşam makina(tv makinası)ya konuk oluyorlar. | ||
|
||
| iz bırakanlar unutulmaz dışında pek güzel parçaları yok gibime geliyor ama gene de emeğe saygı | ||
|
||
yuxexes'e katıldıklarında Cem'in tişörtünün üstünde 'God is dead' yazıyordu. ne kadar cesaretliymiş
|
||
|
||
| nes-li-han arkadaşımız şebnem ferahla yaptığı düet güzel olmuş demiş ama malesef manganın şebnem ferahla düeti yok.. | ||
|
||
yuxexes'e katıldıklarında Cem'in tişörtünün üstünde 'God is dead' yazıyordu. ne kadar cesaretliymiş daha sonra da zaten şikayet geldi ve program pazar günü yayınlanmadı ilginç...
![]() |
||
|
||
gerçektende cesaretliymiş cem ben manga katıldığı zaman izlememişyim yüxexesi şuaN öğreniyorum sadeece şaşrdım ![]() şarkıları hoş ama canlı canlı dinlemek hiç güzel değil. canlı performanslarını sevemiyorum bir türlü iyi değiller bu konu da.. |
||
|
||
nes-li-han arkadaşımız şebnem ferahla yaptığı düet güzel olmuş demiş ama malesef manganın şebnem ferahla düeti yok.. yanlış yazmışım bende farkettim düzelttim sagol
|
||
|
||
| onlarin yeri bende baska.. umarim en yakin zamanda onlari yine aramizda görürüz eskisi gibi |
||
|
||
| valla televizyonlarda falan dönen şarkılarını çok severek dinliyordum ama albümlerinin tamamını keşfetmem son 2 hafta içinde oldu! :/ cidden çok güzel olmuş albümleri.özellikle "yalan" a bayıldım!koray candemir'le yaptıkları düet de süper!kapkaç,sakın bana söyleme de diğer favorilerim! | ||
|
||
manga ilk albümüyle kendini kanıtlamış ve en çok sevilen gruplar arasında yer edinmiştir
|
||
|
||
| bence Manga kendini tekrarlıyor. Aynı şeyler ama biraz değişik yollardan girseler olaya belki grup kendini yeniler diyorum. BENCE.... |
||
|
||
ben beğeniyorum mangayı.güzel yorumları var..
|
||
|
||
| ben mangayı ve yaptıkları sarkıları cok begenıyorum... | ||