|
||
| bence çok başarılı bi grup özellikle ''kandırma kendini'' adlı parçası çok güzel olmuş bence | ||
|
||
kliplerle ısıtıp ısıtıp albümü önümüze koyuyorlar.tartışma yaratmak için söylemiyorum ama artık yeni albümün zamanı geldi sanırım...
|
||
|
||
| manga çok başarılı bi grup,çok beğeniyorum.ayrıca çizerliğini yine kaan demirçelik'in yaptığı,yönetmenliğini grubun solisti ferman akgül'ün üstlendiği yeni klipleri yalan ocak ayında yani önümüzdeki 15 gün içinde çıkcak.merakla bekliyorum:) | ||
|
||
bende yeni albümlerini merak etmeye başladım... güzel olacağını sanıyorum ve umuyorum
|
||
|
||
yalan'a klip mi geliyor? olleeeyyy....süper bir şarkı o ya! çok sevindim valla!
|
||
|
||
| Ben bi tek dursun zaman şarkılarını sevdim.Ama ne bilim gıcıklar biraz | ||
|
||
Çok Çokk iyi bir grup ! manga-fanım . Kendileri yaptıkları tarzda şuan Türkiyede en iyiler . Kötü yorumlar hakkında tartışmak ve konuşmak bile istemiyorum manga gibi bir grubun iyi olduğunu kimseye ispatlamama gerek yok , uğraşmamda zaten ...başkalarının tercihi Albüm en yakın zamanda gelicek umarım ...
|
||
|
||
süper bi grup...en iyi müzik gruplarından biriii
|
||
|
||
allah allah bir ben sevemedim heralde
|
||
|
||
| LP nin Türkiye versiyonu ama iyiler yinede. | ||
|
||
| şubat ayına girdik ama hala klip çıkmadı.geçen hafta k-rock fm'de katıldıkları bir programda ferman,klibi haftaya tv'lere verceklerini söyledi.merakla bekliyorum..klibin uzamasının nedeni ise animasyon bölümlerinii uzatmaları ve daha kapsamlı hale getirmeleridir... | ||
|
||
| çok iyi müzik yapıyorlar, kim nederse desin.. | ||
|
||
| Iyi bir grup cok siki fanlariyim... Yeni albumden ote yeni klibi bekliyorum ben sahsen iyi birsey olacak galiba hissedebiliyorum.. Kalitelerinden odun vermezler umarim yeni albumde daha sert ve daha anlamli bir album bekliyorum onlardan.. Iyiler ve daha da iyi olacaklar biliyorum.. |
||
|
||
| ilk albüm süperdi söz müzik vs.kliplerde öle..umarım bu başarı devam eder..çok sewiorum onları:) | ||
|
||
| itldik tek kelimeyle harika bence | ||