|
||
süper bir grup bence şarkılarının sözleri çok anlamlı geliyor bana umarım 2. albümleri de böyle saglam olur:)bu arada yagmur çok ayrı biri bence çok seviyorum onu.
|
||
|
||
| eee süperlerrr kendilerini de kanıtladılarr e daaa ne olsun... |
||
|
||
| aşk biraz palavradır biraz da aşna, aşna fişna biraz da yalandandır sevmek birisini ömür boyu platonik olma, değmez ona, yazık sana aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan
|
||
|
||
| kandırma kendini güzel bence |
||
|
||
| kim ne derse desin manga iyi bir grup |
||
|
||
bugün "yalan" klipleri tv'de gösterilmeye başladı açıkçası çok beğendim klibi, animasyon ağırlıklı olmuş ama en sondaki grup elemanlarının yüz ifadeleri çok komik ve güzel
|
||
|
||
| evet bugün yalan 1 yayınlandı klip bomba sözler ve müziğe diyecek sözüm yok animasyon kliplerinin sürekliliği çok güzel spa cok tatlı:) | ||
|
||
| bende klibi beğendim..güzel olmuş.. yönetmenliğini grubun vokali ferman akgül yaptı.. klipteki çizimler kaan demirçelik'e ait.. başarılı bir klip olmuş.. |
||
|
||
| bence güzel |
||
|
||
| ya arkadaşlar bu grupun ismi neden manga yane başka isim yok muydu anlamını bılen var mı çizgi film sanatıyla ilgili bir şey olmalı ama isim önemli değil benim için kalitelı müzik yapmaları ve de çok iyi bır bateristlerı var konserlerı kaçmaz yani | ||
|
||
| klbi yeni izledim çok begendim ben şahsen şarkı zaten mükemmeldi.en sonu çok komik olmuş ama:) bide biraz daha degişmiş gördüm onları | ||
|
||
| bazı şeyler için iyi olmak yetmiyor... | ||
|
||
ya tamam ben de beğeniyorum Manga'yı ama neden her kliplerini animasyon yapıyorlar onu çözemedim Ama bunun dışında beğendiğim bir grup
|
||
|
||
ya tamam ben de beğeniyorum Manga'yı ama neden her kliplerini animasyon yapıyorlar onu çözemedim animasyon yapmaların sebebi müziklerinin öne çıkması.. yani backstreet boys olmak istememeleri..asıl nedeni ise hepsinin japon çizgi film romanı mangaya hayran olmaları.. Ama bunun dışında beğendiğim bir grup |
||
|
||
ya tamam ben de beğeniyorum Manga'yı ama neden her kliplerini animasyon yapıyorlar onu çözemedim animasyon yapmaların sebebi müziklerinin öne çıkması.. yani backstreet boys olmak istememeleri..asıl nedeni ise hepsinin japon çizgi film romanı mangaya hayran olmaları.. Ama bunun dışında beğendiğim bir grup |
||