|
||
ya tamam ben de beğeniyorum Manga'yı ama neden her kliplerini animasyon yapıyorlar onu çözemedim animasyon yapmaların sebebi müziklerinin öne çıkması.. yani backstreet boys olmak istememeleri..asıl nedeni ise hepsinin japon çizgi film romanı mangaya hayran olmaları.. Ama bunun dışında beğendiğim bir grup |
||
|
||
| kim ne derse desin mangadan vazgeçmem | ||
|
||
| manga kesinlikle iyi bi grup özellikle yağmuru çok beğeniyorum gerçekten iyi çalıo ben yağmurcuyum kısaca :)du hastın coverınıda süper yapıyolar | ||
|
||
| tam bi linkin park özentisi bi grup | ||
|
||
| dinlemek için dinlenebilir bir grup ama klip konusunda çok başarısızlar... | ||
|
||
| ferman nın gripinle yaptığı düet gripinin yeni albümünde. ben çok beğendim dinlemenizi tavsiye ediyorum sözler çok vurucu. baba mesleği "durdukça hiçbir şey değişmez bilesin sustukça sıra sana da gelir bilesin kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği" |
||
|
||
| maNga birtane yaa bitiyorum bu gruba severek dinliyorum şarkıları ferman'ın sesi yağmur'un gitar çalışı herşeyiyle mükemmel bir grup. . .her zaman dinleyeceğim asla vazgeçmeyeceğim bir grup. . . baba mesleğinde de ferman çok güzel eşlik etti süper oldu. |
||
|
||
| MaNga gerçekten güzel müzik yapıyorlar şahsen ben beğeniorum...En son parçası özellikle ''YALAN'' süperrr:D...Bir de özenti değiller | ||
|
||
| manga iyi müzik yapan bir grup... iz bırakanlar ve dursun zaman favorilerimdir... | ||
|
||
| bende çok seviyorum mangayı çok başarılılar şarkıları da çok güzel:) | ||
|
||
| bir kadın çizeceksin beni sıktı..herkesin ağzında o şarkı...popçular dolamış diline bir de kafa sallıyorlar var yha kop kop yani! ilk albüm olmasına rağmen çok başarılı çıkış yaptılar...ben de linkin park'a benzetiyorum...turntable yönünden de tarz yönünden de..bir de ferman linkin park'ın solistine tip olarak da benziyor hani yalan değil. |
||
|
||
| maNgayı çok seviyorum ömür boyuda bıkmayarak dinleyeceğim gruplardan biri.... | ||
|
||
| ikinci albümlerini merakında ötesi bir telaşla beklediğim güzide grup | ||
|
||
| ya yeter bu eziyet n zaman gelio 2. albüm birileri kesin bişeyler söylemeli!!!! | ||
|
||
| 04 Mayıs Cuma - Antalya Akdeniz Üniversitesi SOUNDWAVE TURNESİ maNga - VEGA 10 Mayıs - Bursa Uludağ Üniversitesi 12 Mayıs - Adana Çukurova Üniversitesi 15 Mayıs - Konya Selçuk Üniversitesi 17 Mayıs - Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi 21 Mayıs - Edirne Trakya Üniversitesi |
||