|
||
| manga birtane söz yok | ||
|
||
| 04 Mayıs Cuma - Antalya Akdeniz Üniversitesi saat 21:30 yer : Beach Park konser alanı ama biletler nerden alıncak bilmiyorum belkim oraya gidildinde kapıdan falan olabilir bizde parayla gideriz ordan alırız ![]() çok manyak off çok mutlu oldum yaa bu konser asla kaçmazzz!!! |
||
|
||
| maNga .. severek dınledıgım grupların başında gelır.. | ||
|
||
| kandırma kendini'de ferman'ın sesi aynı koray candemir'in sesine benziyor. hele bir yer var aynısı!! o yüzden de düetli şarkılarda sesleri süper gitmiş diyorum ben! | ||
|
||
| konserlerine hiç gitmedim ama televizyonda gördüğüm kadarıyla canlı performansları hiç güzel değil.. | ||
|
||
| manga bence süper | ||
|
||
| LINKIN PARK özentisi bir grup sadece.bazi şarkıları fena değil ama kendilerine ait bi tarzları olmadığını düşünüyorum. | ||
|
||
özenti oldukları görüşüne katılmıyorum, var olan bir türde müzik yapıyorlar diye özenti sayılabileceklerinide düşünmüyorum... ama senin görüşün tabiki sonbaharda yeni albüm geliyor sonunda... dediklerine göre kışa bırakmayı düşünmüyorlamış, konserlerinde yeni parçalarıda çalacaklarmış, gidebilirim umarım
|
||
|
||
| evet evet antalya'daki konser 3tane yeni parçalarını çaldılar ve birtane parçasına hasta oldum mükemmeldii parçalar. . . | ||
|
||
| evdeki ses çok güzel ya keşke klip gelseydi ama olsun ne yapalım!!!!yani manga klip çekseydi... cem işi götürdü(şiiiiiiiitt anana söylersem ferman) |
||
|
||
| Türkiye'deki en iyi gruplardan biri İz Bırakanlar Unutulmaz'ı herkeze tavsiye ederim... |
||
|
||
| MANGA KİM NEDERSE DESİN ÇOK GÜZEL BİR GRUP HER NE KADAR ÖZENTİ OLDUĞUNU SOLEYENLER OLSA BİLE DEĞİL ŞARKILARININ SÖZLERİ GÜNÜMÜZ İNSANLARINI ANLATIYOR HERALDE BU GRUP BAZI İNSANLARI ANLATTIĞI İÇİN VE ONLARIN DAMARINA BASTIĞI İÇİNDİR Kİ SEVMEYENLERDE ÇIKIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ AMA BU DÜŞÜNCELERİNİ BÖYLE DİLE GETİRENLERDE TARTIŞMA KONUSUNU AÇIYORLAR | ||
|
||
evet ben bayılıyorum ya bu gruba
|
||
|
||
21 mayısı sabırsızlıkla bekliyorum inş süper bi konser olur iyiki varmışsınız dediğim gruplardan bitanesi manga...
|
||
|
||
| güzel ama cok abartilicak bi grup ta degil. | ||