|
||
| özledim bayağa ya neyse Mart kapıdan bakacak yakında bekliyoruz.... | ||
|
||
hadi bakalım az kaldı ya maNga iyi iş çıkartıcak bu kadar beklettiler ama değer heralde
|
||
|
||
konserlrinde adamlar coşturuyor gerçekten:D al sana pogo durma delir iyiler ya
|
||
|
||
| başarılı buluyorum özellikle sagoyla konseri çok güzeldi | ||
|
||
bence kim ne derse desin manga süper bi grup zaten o grubu kuran benim müzik öğretmenim
|
||
|
||
| arkadaşlar manganın yeni albümünün adını bilen var mı :'(ben bilmiyorumda | ||
|
||
| aaah manga super bir grupr bayiliyorum vallah hele fermani cok seviyorum | ||
|
||
| kal yanımda !! | ||
|
||
| Tarkan ve maNga Wembley'de! Tarkan ve maNga, 13 Nisan Pazar günü İngiltere Wembley Stadyumu'nda konser verecekler! 90 bin kişilik kapasitesiyle dünyanın en büyük stadyumu olma özelliği taşıyan Wembley, 13 Nisan'da Tarkan ve maNga'yı ağırlayacak. |
||
|
||
Bu konser gercekten izlenmesi gerek ama maalesef gıdemeyecegım ıcın cok uzgunum ![]() Olsun... |
||
|
||
şubatta klip martta kaset geliyordu...
|
||
|
||
| martta albüm cikacak dediler hala cikmadi ne oldu acaba bilen varmi neden cikmadi falan? | ||
|
||
martta albüm cikacak dediler hala cikmadi ne oldu acaba bilen varmi neden cikmadi fln? bende bekliyorum ama çıkmadı ya
|
||
|
||
| birinci ağızdan alınan bilgilere göre; yeni albüm için daha da sabırlı beklemek gerekmiş arkadaşlar. çünkü daha tam içlerine sinmeden çıkarmak gibi niyetleri yok, ayrıca düetler için beklediklerini duymuştum doğru zamanı ayarlamaya çalışıyorlarmış.. dipnot: rolling stone'da yazdığına göre albüm ekim'e uzayabilirmiş.. |
||
|
||
öyle hasretim ki onlara... ekim bile olsa beklerim yaa
|
||