|
||
| 2005 yılının başlarinda kurulan grup 2006 yilinda kadrosundaki değişiklikler nedeniyle faaliyetlerinde pasif kalmiştır.Ankara'da bir çok organizasyonda ve şenlikte sahne alan grup 2006 yilinin ortalarinda eleman değişikliği sonucu yavaş yavaş oturmaya başlamıştır.Son olarak Bass gitarist değişikliği sonrasında grup çalışmalarini hızlandırmıştır.Grubun tarzı alternatif-soft rock. Grubun bestelerini dinlemek ve ayrıntılı bilgi için: www.myspace.com/sondort ![]() sondort.rockmekan.com - alternatif adres Eleştiri ve yorumlarınızı bekliyoruz.... Saygılar.. |
||
|
||
| Myspace profil sayfamız güncellenmektedir!!! | ||
|
||
| Selamlar...! Yeni 2 beste ve İlk ve Son bestemizin yeniden düzenlenmesine başlıyoruz gelişmeleri burdan bildireceğiz..İlginize..Umarız bizi dinleyip beğenirsiniz.. Görüşmek üzere! SonDört Ailesi |
||
|
||
| Yorum yok heralde sitede de kimse yok sanırım... | ||
|
||
çok beğendim bu grubu başarılar
|
||
|
||
Sonunda ilk yorum Teşekkürler ilgin için..Umarım gerçekten beğenmişsindir..
|
||
|
||
| şimdi tanışmış oldum sizin müziğinizle gayet başarılı geldi beğendim doğrusu devamını dilerim |
||
|
||
myspace sağolsun ordan tanışmıştım SonDört'le. hatta "sahipsizim" parçalarını çok sevdim indirdimde aklıma geldikçe dinlerim. yolunuz açık olsun efendim umarım herşey istediğiniz gibi olur
|
||
|
||
Teşekkür ederiz arkadaşlar gerçekten mutlu ettiniz bizi İlginiz ve yorumunuz için.. Görüşmek üzere..! SonDört Ailesi www.myspace.com/sondort |
||
|
||
daha yeni baktım sayfanıza müzikleriniz güzel beğendim
|
||
|
||
| Biz ailecek sizin reklamınızı yapıyoruz. Harikasınız.Başarılarınızın devamını dilerim. | ||
|
||
| İlginiz ve destekleriniz için çok teşekkür ederiz... Arkadaşlar grubumuza yeni gitarist katılmıştır.Artık 2 gitar olarak yolumuza devam ediyoruz..İlgilenenlere duyurulur.. Bizi ; www.myspace.com/sondort adresinden takip edebilirsiniz... Görüşmek üzere! SonDört Ailesi |
||