|
||
| offf süper şarkı. hele de 02.15 ve 02.45 arası coşturuyor adamı.. durma öyle durmadan sürer gider oyun kalbin dursa bile çarpıp çıksa bile bir çocuk -hayallerin- gidiyor binmiş bir sandala sonra başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buluyor sil baştan gözyaşım, tuzum içindeki nefse baktı eşyalarını topladı başka bir yerde kavuşmalı çok uzakta değil açıkta buluşmalı başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buluyor durma öyle ah, durma öyle |
||
|
||
bende o kısmı çok seviyorum
|
||
|
||
evet mükemmel bir şarkı sözleri ile müziği herşeyi ile muhteşem ötesi!
|
||
|
||
güzel şarkı ama favorilerim arasında değil..o kısım bence de çok güzell
|
||
|
||
| başka bir uyuma dönüyor herşey insan kaybettiğini buluyoor durma öyleeee.. mükemmel bir şarkı ayrıca kerem ö'ye bir daha ve bir daha taptım bu şarkıda.. |
||
|
||
| yolda şarkıyı söylüyordum 2:10 da harunun söylediği gibi ahhhh dedim inşallah kimse duymamıştır şarkı dilime dolandı bugünlerde |
||
|
||
| süper bir parça bence sevdiğim parçalar arasında mor ve ötesinin anlamlı şarkılarından biri diyebilirim
|
||
|
||
| muhteşem bir şarkı bence durmadan sürer gider oyun kalbin dursa bile çarpıp çıksa bile ![]() |
||
|
||
| yine süper bir parça :=) |
||
|
||
| mükemmel yaaa... off çok iyiler ya... durma öyleeeeee.... o gitar bölümü ise beni benden alıyor...
|
||
|
||
durma öyle favori parçalarımdan biri çok seviyorum o parçayı içimi okuyor sanki ... vallaha ne diyeyim fevkalanin fevkinde yine albüm. mvö den zaten kötü birşey çıkmaz arkadaşlar ...
|
||
|
||
offf süper şarkı hele de 02.15 we 02.45 arası o gitar bölümünde coşuyorum mayyak bence falla... evet ben de!!!! mükemmel bir parça yaa "durma öyle ahh " diyor sonra kerem ö.gitarı giriyor araya,süper yaa.. "..bir çocuk hayallerin gidiyor.binmiş bir sandala,sonra..." .."insan kaybettiğini buluyor durma öyle.."
|
||
|
||
| yaaa şarkı çok güzel ama bence daha güzel şarkılar var albümde yani seviyorum ama diğerleri kadar değil. | ||
|
||
Bu şarkının nakaratı yok, acaba ufaktan ufaktan bişeyleri mi değiştirmek istiyorlar. Çünkü küçük sevgilimin de nakaratı yok, ne diyeyim benim hoşuma gitti nakaratsız çok şeker olmuş
|
||
|
||
yaaa bence son albümleri de çok güzel ee tabi bu şarkı da çok güzel bence
|
||