|
||
| Bu şarkının ismini ilk duyduğumda aklıma "Orda Durma" gelmişti... | ||
|
||
| kerem özyeğenin albümdeki favori parçası... Güzel müzik güzel sözler...Herşey çok güzel...o zaman DURMA ÖYLE
|
||
|
||
| durma öyLe durmadan sürer gider oyun kaLbin dursa biLe çarpıp çıksa biLe bir çocuk -hayaLLerin- gidiyor binmiş bir sandaLa sonra başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buLuyor siL baştan gözyaşım, tuzum içindeki nefse baktı eşyaLarını topLadı başka bir yerde kavuşmaLı çok uzakta değiL açıkta buLuşmaLı başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini buLuyor durma öyLe ah, durma öyLe düşündüren parça... |
||
|
||
| şarkı çok güzel..Keremin gitarıyla girdiği bölüm cidden süper olmuşşşş | ||
|
||
| ya bilmiyom ama üst üste dinlesem de sıkılmıyorum bu şarkıdan..1 kere dinlemek yetmiyor..müziği özellikle beni çok etkiliyor ..kerem ö. nün solosuyla kendimden geçiyorum zaten..ne diyeyim ya bu da harika işteee... | ||
|
||
offf süper şarkı hele de 02.15 we 02.45 arası o gitar bölümünde coşuyorum mayyak bence falla... evet ya harika o kisim, insan nasil bu kadar güzel calabilir anlayamiyorum, dinlerken kendimi havalarda ucuyormus gibi hissediyorum resmen kendimden geciyorum, inanilmaz bisey bu ya |
||
|
||
başka bir uyuma dönüyor herşey insan kaybettiğini buluyor durma öyle.........süper ya
|
||
|
||
| herşeyi mükemmel bence | ||
|
||
başka bir uyuma dönüyor herşey insan kaybettiğini buluyor durma öyle.........süper ya ![]() evet bence de güzel bir para sözler her zamanki gibi konuşuluyoor
|
||
|
||
bu şarkı da albümdeki diğer şarkılar gibi çok güzel.insanı dinlendiren,yumuşatan bir havası var.
|
||
|
||
| bu şarkının açılışı çok hoş..insanı rahatlatan bir şeyler var gerçekten nasıl bir müzikse... | ||
|
||
| Şu sıralar beni en iyi anlatan şarkı. ''Sil baştan gözyaşım tuzum...başka bir yerde kavuşmalı, çok uzakta değil açıkta buluşmalı. Başka bir uyuma dönüyor herşey..'' Başka bir uyuma dönücek hayatım ; ama kaybettiğimi bulabilecek miyim orası meçhul!
|
||
|
||
süper bir parca bencee sevdıım parcalar arasında mor ve otesinin anlamlı sarkılarından bırı dıebılrım ![]() abi bana mor ve ötesinin anlamlı olmayan bi şarkısını söylesene... yalnız lütfen "şirket" deme "pop-rocker" olduklarını iddaa eden (o da neyse) arkadaşlar benim mvö tutkumla "bu şarkının anlamsızlığı" yüzünden dalga geçiyolar bıktırıcı olmaya başladı |
||
|
||
süper bir parca bencee sevdıım parcalar arasında mor ve otesinin anlamlı sarkılarından bırı dıebılrım ![]() abi bana mor ve ötesinin anlamlı olmayan bi şarkısını söylesene... yalnız lütfen "şirket" deme "pop-rocker" olduklarını iddaa eden (o da neyse) arkadaşlar benim mvö tutkumla "bu şarkının anlamsızlığı" yüzünden dalga geçiyolar bıktırıcı olmaya başladı |
||
|
||
| çok güzel bi şarkı.gerçekten kerem ö.nin gitar çalışıyla da süper olmuş.anlamlı da.zaten adından da anlamı belli oluyor. | ||