|
||
| bu şarkıyı 40 defa üst üste dinlesem de sıkılmıyorum.süper bir şarkı.özellikle "sil baştan gözyaşım tuzum" kısmına bayılıyorum. | ||
|
||
| bende en çok bir çocuk-hayallerin- gidiyor kısmına bayılıyorum | ||
|
||
süper bir parca bencee sevdıım parcalar arasında mor ve otesinin anlamlı sarkılarından bırı dıebılrım ![]() abi bana mor ve ötesinin anlamlı olmayan bi şarkısını söylesene... yalnız lütfen "şirket" deme "pop-rocker" olduklarını iddaa eden (o da neyse) arkadaşlar benim mvö tutkumla "bu şarkının anlamsızlığı" yüzünden dalga geçiyolar bıktırıcı olmaya başladı ya gerçekten mvö nün anlamsız şarkısı mı var... şirkete anlamsız diyenler kendi hayatlarına ve kişiliklerine baksınlar; bakalım, anlamlı ne buluyorlar?yoldan şarkıyı söylüyodum 2:10 da harunun söylediği gibi ahhhh dedim inşallah kimse duymamıştır şarkı dilime dolandı bugünlerde duysalar ne olur ki o insanları bir daha görmeyeceksin ki onlarda seni 5 dakika sonra unutacak zaten ![]() Bu şarkının ismini ilk duyduğumda aklıma "Orda Durma" gelmişti... benim de hatta bu iki şarkıyı birleştirip bir karışım sözü yapmıştım öylesine... "eğer beklersen hiç bir şey olmaz, durma öyleee" ![]() ben daha bu şarkıyı ilk dinlediğimde ilk 10 saniyesinden anlamıştım güzel olduğunu.. kendini çok belli eden hatta resmen "ben muhteşem ötesi bir şarkıyım" diye bağıran şarkı (benim için)... kerem ö. gitarın hakkını vermiş yine, sözler güzel her zamanki gibi, müzik coşturuyor tabi, hele de harun abinin "durma öyleeeee-eeee ahh durma öyle" deyişi muhteşem ee daha ne olsun ![]() ama en güzel sözü (bence) : "bir çocuk hayallerin gidiyor...binmiş bir sandala..." |
||
|
||
| sayın Kerem Özyeğen'in eşsiz sololarını barındıran,keza Harun Tekin'in de farklı ve kulağa gerçek anlamda güzel gelen yorumu ve yeryüzünün en güzel seslerinden biri olan sesini bir kez daha bariz bir biçimde gözler önüne seren,sözleriyle her dinlediğimde huzur ve umut duyduğum ve tabii ki her MVÖ şarkısı gibi fazlasıyla kıymetli ve dinlemeye değer bir Büyük Düşler şarkısı.. | ||
|
||
| Ben bu sarkida en cok Kerem Özyegenin gitarini konusturdugu hatta ciglik attirdigi kismi cok begeniyorum.. dinlerken adeta kendimden geciyorum. |
||
|
||
Çok anlamlı bir şarkı. Konserlerde de çok güzel çalıp söylüyorlar. Sözleri de müziği de çok iyi diğer şarkılar gibi. Ama bu şarkıyı özel kılan bi şey var o da okul gecesinde söylememiz. Durmaa Öylee durmamalıyız değil mi?
|
||
|
||
trend show konserinde büyük düşler albümünden bir kaç şarkı söylemediler, bunlardan biri de durma öyleydi. üzüldüm açıkcası çünkü kerem özyeğenin albümde en sevdiği parça buymuş, bu kadar çok sevdiği şarkıyı nasıl çalardı merak ediyorum.
|
||
|
||
bende en çok bir çocuk-hayallerin- gidiyor kısmına bayılıyorum bende en çok o bölümünü beğeniyorum!..
|
||
|
||
| kerem özyeğen'in solosu çok iyi bence şarkıya can katmış... mükemmel | ||
|
||
şu baştaki ''başka bir uyuma dönüyor her şey...hımmmmmmmm'' bölümünde olan kafa sallama hareketim, sondaki kerem özyeğen beyefendinin sololarıyla depinmeye dönüyor
|
||
|
||
| bugün dinlerken aklıma şöyle bir şey geldi : demokrasi getirmek sözüyle ırak'a giren abd. abd büyük bir şeyler istiyordu. sonra bu isteklerine karşı koyamadı ve binlerce abd'li ve onların yandaşı uzaklarda bir yerlerde bir araya geldiler.demokrasi vaadiyle ırak'a girdiler. fakat bu başka bir şeye dönüştü, milyonlarca insan öldürüldü. sonuçta demokrasi falan getirilemedi ırak'a. ve bu bir oyun. abd'nin oyunu. defalarca oynadığı kanlı oyun. hep baştan alıyor aynı şeyi.küçük şeyleri bahane edip bir yerlere giriyor ve yakıp yıkıyor. milyonlarca insan ölüyor, milyonlarca bebek doğuyor ve bu oyun hala sürüyor. hayatta kalanlar yaşamdan uzaklaşıyorlar, yaşayan birer ölü oluyorlar. ve bu şarkı bize "durma öyle" diyor. bu vahşete şahit olma, bir şeyler yap, bir şeyler söyle. elbette sesin yankı yapar ve birileri duyar diyor. |
||
|
||
| çok güzel şarkı!!! | ||
|
||
bir kaç gündür devamlı dinlediğim parça... nakaratı olmamasına rağmen acayip sürükleyici, keremin sololarınıda unutmamak gerek
|
||
|
||
| bu parçanın davulları ayrı bi tınlıyor çok hoş | ||
|
||
evet o davul ritimleri bir kulağımdan başlayıp diğerine doğru gidiyor.açıkçası bende değişik bir duygu uyandırıyor bu durum. ![]() huuuuuu diye bize uzak diyarlara götüren bölümde insanın sağa sola sallanası geliyor.
|
||