|
||
| Durma Öyle'nin albümdeki simgesi de uyuyan bir heykel.Bence şarkı insanların artık böyle uyumamaları yani öyle durmamalarını, bir şeyler yapmaları gerektiğini anlatıyor. | ||
|
||
Durma Öyle'nin albümdeki simgesi de uyuyan bir heykel.Bence şarkı insanların artık böyle uyumamaları yani öyle durmamalarını, bir şeyler yapmaları gerektiğini anlatıyor. Aferin iyi çözmüşün.
|
||
|
||
durmayalım ama hareket ederken amaçladığıız şey olmayınca ne yapalım
|
||
|
||
Çok sevdiğim için telefon melodim.Herkes rahatsız oluyor bunudan.Hani şarkı hızlı bir şekilde bir anda giriyorya yanımda kim varsa hopluyor...
|
||
|
||
| başka bir yerde kavuşmalı çok uzakta değil açıkta buluşmalı | ||
|
||
| sonra insan kaybettiğini buluyor başka bir uyuma dönüyor aşk insan kaybettiğini buluyor ...bence kaybedilen ve tekrar bulunan şey (bize hayat veren şey) |
||
|
||
| son kısmına bitiyorum ya.. | ||
|
||
| Hele Harun'un son kısımda "durma öyleeeeeeeee ahh durma öyle" deyişi yok mu? Aahhh derken böyle içinden bir şeyler kopup gidiyor sanki.. Bir çocuk hayallerin gidiyor..Binmiş bir sandala.. Kerem de konuşturmuş resmen gitarı yine ![]() |
||
|
||
| ve işte albümün en umutlu şarkısı ve alıp başını gidesi geliyor insanın. yine vokal uyumları MUHTEŞEM.mor ve ötesinin belki de eski albümlerine en yakın parçası bu albümden... ne ddersiniz? güneyin masum bir sahil evinde aynı kırgın dalgayla öldürülmüşken lütfen bırak tepinsinler üstümde bunu çoktan hakettim önce sustum ardından yalan söyledim sonrası isteksiz saatler günler tüm direncimle eşsiz tertemiz yüzüm gitmeye hazırlar dün fazla yarın yok ne dersen de kimse durmaz kimse beklemez kimse duymaz eskitirler durduğu yerde zamanı hayatı nefesler her an yalnız, kırılgan kime söylesem kime sarılsam |
||
|
||
| içindeki nefse baktı eşyalarını topladı başka bir yerde kavuşmalu çok uzakta değil açıkta buluşmalı...bu kısmını çok seviyorum. | ||
|
||
sakinleşmemi sağlayan harika anlamlı bir şarkı.çok seviyorum.
|
||
|
||
| oyunlar sürüp giderken kalbim çıksa bile..çocukluğum..başka bir uyum...kaybettiklerimii buluyorum..gözyaşlarımı silerken...ÇOOKK UZAKTA!.. DURMAAAA ÖYLEEE!!... ............... çok güzel,muhteşem,süper ve ötesi bir şarkı.. dinlerken birden sıçrayıp birden sakinleştiğim bir şarkı...
|
||
|
||
Evet ya,bir sıçrama dönemi ve ardından bir de sakinleşme evresi geliyor ![]() Çok anlamlı bir şarkı,anlayana! |
||
|
||
bu şarkı benim için özel bir anlam kazandı bir hatıram var artık bu şarkıyla ilgili
|
||
|
||
| Beni bana ait başka bir zamana götürmeyi başaran mükemmel bir şarkı. | ||