|
||
ben de çok sevdim bu şarkıyı
|
||
|
||
benim bu albümdeki favori sarkım mükemmel bir parça ya sözleri çok güzel durma öyle
|
||
|
||
kesinlikle süper....hangi şarkıları kötü ki
|
||
|
||
bu sarki en sevdiklerim arasinda ..sözleri cok etkiliyo beni
|
||
|
||
| süper sarkı ya bayıldım albümdeki diger sarkılarda güzel ama bu daha güzel | ||
|
||
bu şarkıya klip çekseler harika bişey olur ya gerçi bütün videolara çekseler süper olurr
|
||
|
||
| sözleri çok güzel dinlerken insanın içini kıpır kıpır ediyor
|
||
|
||
| başka bir uyuma dönüyor u söylerken bir tuhaf oluyorum çok güzel |
||
|
||
| şimdi dinliyorum..çok güzel yaaa hele de binmiş bi sandala demesi bi ayrı..
|
||
|
||
| durmadan sürer gider oyun kalbin dursa bile çarpıp çıksa bile bir çocuk -hayallerin- gidiyor binmiş bir sandala sonra başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini (Kovuyor ) arkadaşlar bilmem farkettiniz mi ama bütün sözlerde ilk nakaratta buluyor diye geçiyor fakat kovuyor diye sölüyor grubumuz acaba sonradan mı değişitirildi böle mi kaldı bende anlamadım.... |
||
|
||
| bncede durmadan sürer gider oyun kalbin dursa bile çarpıp çıksa bile bir çocuk -hayallerin- gidiyor binmiş bir sandala sonra başka bir uyuma dönüyor her şey insan kaybettiğini (Kovuyor ) arkadaşlar bilmem farkettiniz mi ama bütün sözlerde ilk nakaratta buluyor diye geçiyor fakat kovuyor diye sölüyor grubumuz acaba sonradan mı değişitirildi böle mi kaldı bende anlamadım.... buluyor dıye sölüyor orda |
||
|
||
| evet ,buluyor diye söylüyor.... | ||
|
||
ben mi yanlış duyuyorum bana kovuyor gibi geldi hehe arkadaşlar şarkıyı çok dinledim ikinci nakaratta buluyor diyor ama ilk nakaratta kovuyor diye sölüyorlar dikkatlice dinlerseniz birazda sesini açın anlıcaksınız ikinci nakarattaki buluyor u demiyorum....şarkının 0:53. saniyesini dikkatlice dinleyiniz....(kovuyor) banada tuhaf geldi ama öle diyorlar yaa ![]() bide şarkının 1:47. dkikasını dikkatlice dinleyiniz (buluyor) ![]() |
||
|
||
| durma öyleeeeeeeeee ahhh durma öyleee ondan sonraki soloya bitiyorum yaa | ||
|
||
ben mi yanlış duyuyorum bana kovuyor gibi geldi hehe 0:53 saniyesi içerisinde buluyor diyor. Diğerlerinde de buluyor diyor sözleride böyle zaten. Kovuyor demesi çok komik ve saçma olurdu arkadaşlar şarkıyı çok dinledim ikinci nakaratta buluyor diyor ama ilk nakaratta kovuyor diye sölüyorlar dikkatlice dinlerseniz birazda sesini açın anlıcaksınız ikinci nakarattaki buluyor u demiyorum....şarkının 0:53. saniyesini dikkatlice dinleyiniz....(kovuyor) banada tuhaf geldi ama öle diyorlar yaa ![]() bide şarkının 1:47. dkikasını dikkatlice dinleyiniz (buluyor) ![]()
|
||