|
||
0:53. saniyesinde ''buluyor'' diyor arkadaşlar kovuyor demesi çok saçma .........
|
||
|
||
| nedir bizim şarkılardaki bu tartışmalarımız yavv!!! aynı şey kördüğümde de olmuştu!
|
||
|
||
| sarkı bence süper sözleri ve müzigi cok uyumlu ayrıca cok mantıklı | ||
|
||
0:53. saniyesinde ''buluyor'' diyor arkadaşlar kovuyor demesi çok saçma illaki saçma olması gerekmez mvö nin parçalarında saçma kelimelerde rastlıyoruz ama şarkıya çok uyumlu oluyor...
......... |
||
|
||
0:53. saniyesinde ''buluyor'' diyor arkadaşlar kovuyor demesi çok saçma illaki saçma olması gerekmez mvö nin parçalarında saçma kelimelerde rastlıyoruz ama şarkıya çok uyumlu oluyor... örnek olarak: beton orman...(saklama) ......... |
||
|
||
0:53. saniyesinde ''buluyor'' diyor arkadaşlar kovuyor demesi çok saçma illaki saçma olması gerekmez mvö nin parçalarında saçma kelimelerde rastlıyoruz ama şarkıya çok uyumlu oluyor... örnek olarak: beton orman...(saklama) .........Bence çok saçma oluyor 'kovuyor'demesi bu benim düşüncem ayrıca ben pek mor ve ötesinin saçma sözlü şarkısını hatırlamıyorum . Ben 'buluyor'diye duyuyorum ...............
|
||
|
||
0:53. saniyesinde ''buluyor'' diyor arkadaşlar kovuyor demesi çok saçma illaki saçma olması gerekmez mvö nin parçalarında saçma kelimelerde rastlıyoruz ama şarkıya çok uyumlu oluyor... örnek olarak: beton orman...(saklama) .........neyse konuyu dağıtmayalım her ne diyorsa gerçekten mor ve ötesinin değerli şarkılarından.. |
||
|
||
| Harika bir şarkı...soz soylenmez bence üstüne. | ||
|
||
| bence de çok güzel dinledikçe dinleyesim geliyor | ||
|
||
| müzik ve sözler süper begenerek dinledigim sarkılardan biri daha | ||
|
||
| sil baştan gözyaşım, tuzum içindeki nefse baktı eşyalarını topladı başka bir yerde kavuşmalı çok uzakta değil açıkta buluşmalı şarkının bu kısmını çok seviyorum, iyi ki varsın MOR VE ÖTESİ.
|
||
|
||
| bir yorum yapmak şuan zor ama hepinizin ayrı ayrı beğendiği sözler vardır.Bence sözler,gözlerin,gözlerde kalbin aynasıdır.bırakında mor gözler konuşsun | ||
|
||
Bu sarkiyi dinliyince aklima hep kis geliyor cok güzel sarki " durma öyleeee ahh " |
||
|
||
| gerçekten süper bir şarkı ya... | ||
|
||
| özel bir şarkı =) çok özel bir şarkı bu ya... çok sevdiğim bir şarkı , ne zaman dinlesem huzur dolar içime =) |
||