|
||
açıkçası ben albümden önce bilmiodum burak abinin albümde olcağını(ne salka bi cümle)tabi albümdede yani söyliceeni bilmiodum 10. şarkıya gelince sınıf ortamında olduum için önce anlamadım ben harun sandım sona anlayınca öyle bi heycan dalgalanması olduki içmde anntamam yaaa...çok sevindim valla ve favorilerimden ama nedense eli kanlı bölümü delikanlı gibi gelioooo
|
||
|
||
Şarkıyı çok sevdim. Burak Abi'nin sesini özlemişim. Çok güzel!
|
||
|
||
| ben harun tekin soylüyo sanıyodum | ||
|
||
| burak kim ya güven mi yoksa anlamadım | ||
|
||
| Burak Güven! MorVeÖtesi nin saygıdeğer basçısı!!! | ||
|
||
| sesi çok güzel uymuş şarkıya.. | ||
|
||
bende ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım .burak güven her zamanki gibi çok güzel söylemiş ya.albümdeki favori şarkılarımın başında geliyor " sonu belli" .özellikle burasına bitiyorum;kötü bir film gibi başından sonu belli doldu içim bu biz mi, o ben miyim? ucuz bir film gibi başından sonu belli ağlar içim bu biz mi, o ben miyim? |
||
|
||
| burak güven'in sesi güzel ama ben şarkıyı pek beğenmedim | ||
|
||
| dersanede aklımdan sadece bu şarkı geçti..sıramın üstüne yazdım.. ucuz bir film gibi başından sonu belli ağlar içim.. bu biz mi,o ben miyim??? |
||
|
||
neden bu şarkıyı seçmişki acaba? ???sesine çok yakışmış ama..bir de çok güzel söylüyor"amaa..."diye...la lal la...
|
||
|
||
| arkadaşım bu parçayı internetten indirdikten sonra (ki kınıyorm bu davranışını kndisini de azartladm baya bu sebepten dolayı) bana "betül sonu belli diye birşey indirdim ama harun söylemior snrm yanlış parçayı indirdim" dedi...üstelik bir burak fanına..bende böbürlenerek burak güvene ait olduğunu bilfirdim kendisine.. ne diym.burak yine burdayım demiş =) |
||
|
||
| Ben de burak ın sesini çok özlemişim ya..şarkı çok ii bence..ama burak albümdeki bi kaç şarkıyı daha söyleyebilirdi.. | ||
|
||
dünyanın en güzel,"ama.."diyen adamı...
|
||
|
||
Burak Abimizin sesiyle oturmş gene o güsel dünyasından bize aktardığı mükkemel bi şarkı...sonu belli ![]() |
||
|
||
| eet yaaa sarkının sözleride cok güzel..keske bi tanede kerem soleseydi dimi yav | ||