|
||
burak abiminn en beğendiğim parçalarından birii ![]() * bu biz mi? o ben miyim ? |
||
|
||
ilk dinlediğimde şaşırmıştım aa burak diye bir tepki vermişim arkadaşlar baktılar suratıma çok mutlu oldum özlemiştim burak abinin sesini dinlendikçe demlenen bir şarkı ilk seferinde eh işte dediğim sonra sonra oturan ve vay mükemmel dediğim bir mvö şarkısı daha
|
||
|
||
başından sonuna ne muhteşem bir şarkıdır bu ya gerçi harun tekin nasıl söylerdi onu da merak etmiyor değilim ama böyle de çok hoş
|
||
|
||
burağın çok yumuşak bi sesi var ya insanı etkilio çok güzel bi şarkı,severek dinliorum
|
||
|
||
| ve işte kerem abimin gitarının pedallarını kurcalayarak yarattığı bi eser daha bu adam kadar güsel bi sound a özgün bi sound a sahip bi insan evladı daha var mı acep??? (soru işareti) burak gene sesinin rengini konuşturmuş detone olmadan çıkmış şarkının altından... harun abiye gelince alttan geri vokalini duymuyo değilim ama neyse... bu grubu seviyorum yaa.... ayna ayna sihirli ayna neler söyledin bana..(telmih(anımsatma) sanatı yaptım) |
||
|
||
BuraK'ın sesi gerçekten çok hoş.. bu şarkıda bi kez daha anlıyor insan..
|
||
|
||
| burak abinin sesinden dinlemek çok ama çok keyif verici...harika yorum burak abimizden müthiş bir mor ve ötesi şarkısı.. | ||
|
||
| ağ-lar içim ....bu biz mi ? o ben miyim ? =) karanlık daha, ama o gün gelecek .kırmızı ışıkta bekleyen için yeşil gün gelecek =) gün gelip bu aşkın izleri silinecek .. =) eli kanlı krallar,köşeleri tutanlar,bir deli dört yanındaki akıllılardan kurtulacak =) bu kötü filmi ,bütün ihtişamıyla doğan güneş yok edecek =) sonrası hep aydınlık =) |
||
|
||
bu sarkiyi cok begeniyorum, degisiklik olmus
|
||
|
||
| BEN ÖNCEDEN DİNLEMİŞTİM O ZAMAN YENİ OLDUĞUM İÇİN ALBÜMLERİNDEKİ ŞARKILARI BİLMİYORDUM İLK DİNLEDİĞİMDE HARUN TEKİNİN ESKİ ŞARKILARINDAN SANDIM AMA ŞAŞIRDIM İMNANMIŞTIM HARUN TEKİN OLDUĞUĞNA DEMEK Kİ ALGILARIM DOĞRUYMUŞ AMA BURAK ABİNİNDE YETENEKLİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BUKADARINADA DAHA Bİ ŞAŞIRDIM MÜKEMMELSİN BURAK ABİ - KİM TUTAR SENİ |
||
|
||
Girişi bir harika bu şarkının.Burak mükemmel yorumlamış.Ama harun beyden de dinlemek isterdim açıkçası
|
||
|
||
çok güzel bi şarkı.....
|
||
|
||
| Çok güzel bir şarkı dinledikçe bıkmadığım albümde ilk sıralarda dinlediğim bir parça... |
||
|
||
| ya burak abi süpersin ya harika sesin var ilk bende şaşırdımmmm...... helal olsun valla yakışmış şarkıya.. hiç beklemiyordum değişiklik olmuş... |
||
|
||
| burak güven konser de buşarkıyı söylediğinde ortam da bir büyü oluyor o an sadece "burak ve siz" oluyorsunuz herkes o anda burak'ın gözlerine bakıyor, burak onları büyülüyor.sanki o anda dünya dönmüyor hayat devam etmiyor sadece "siz ve burak" şarkı bittiğinde gözünüzdeki iki damla yaşı silip konsere devam ediyorsunuz ve hayata.. | ||