|
||
video izleyebileceğim link var mı acaba??.. youtube kapalı olduğundan verebilecek link olmuyor malesef.. |
||
|
||
başta mor ve ötesinin değil dedim ama sonradan anladım burak abinin söylediğini başından sonu belliiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
||
| hangi ruh halinde ne düşünülerek yazıldığını çok merak ettiğim bir şarkıdır ''ucuz bir film gibi başından sonu belli'' şarkıyı dinledikten sonra başıma gelen her kötü olayda aklıma gelmiştir | ||
|
||
burak abinin cok güzel bir sesi var. insan dinledikce huzur buluyor, neseleniyor sanki. bu sarkiyi da cok güzel yorumlamis. benim sevdigim parcalardan
|
||
|
||
Burak sölerde sevilmez mi bu şarkı ben çok seviyorum bu şarkıyı sözleri falan harika ve acayip
|
||
|
||
ya ilk duyduğumda anlamadım burak güven olduğunu dedim ya bu harun değil.. yanlış şarkı filan komuşlar albume filan dedim... sonradan anladım burak abi olduğunu. süper söylemiş ya
|
||
|
||
| çokı haklılar basından sonu belli ağlar içim | ||
|
||
| burağın çok sevdiğim sesinden dinlediğim çok güzel bi şarkı | ||
|
||
burak mı sölüodu bu şarkıyı ay şaşırdım kaldım bilmiodum valla
|
||
|
||
| http://vtunnel.com/index.php/1010110A/7d84b93c5e3a9ab444da63797da40198ff4681b7bc090a2bc5853b1accf86efa6d63e7e153852e3416688 ALIN SİZE LİNK :
|
||
|
||
| Burak abinin sesine en cok yakışan şarkılardan birisi...cok güzel. | ||
|
||
| yaa inanmıyorum kaç gündür arıodum süper ya sesi bayıldım hiç böyle bi sesi olucağını düşünmemiştim harika yaa özellikle başında iiiiiiiiiiiiiiişte deki ii süper orası bittiğim an |
||
|
||
O ne muhteşem bir ses öLe ![]() Keşke kerem abiLer de söyLese
|
||
|
||
| kerem özyeğen'in sölediği şarkı varmı? | ||
|
||
| burak abi'nin klasikleri arasında müthiş bir şarkı..yorumu harika,müthiş bir ses.. | ||