|
||
| burak az söylüyor ama değeri ve güzelliğide orda bence(biraz garip bir cümle oldu ama)..sesi çok güzel...yaa bencede kerem ö.' de 1 vs. şarkı söylemeli..bilmem sesini duyan warmı ama bence biraz daha sert şarkıları çok güzel söylerr... | ||
|
||
| ya ben hiç duymadım keremin(her ikisinin de)sesini..merak ediyoruummmm | ||
|
||
sadce konserlerde accık bişe
|
||
|
||
ben kerem ö. sesini solo olarak duydum.gerçekten çok güzel sesi var.albüm çıkmadan önce tek dileğimiz onunda bir parça söylemesiydi.hatta gerek mail aracılığı ile gerek internet sohbetlerinde bu dileğimizi dile getirdik ama işte....olmadı napalım
|
||
|
||
| nesee inşallah duyarız sonraki albümlerde..bence grup elemanlarının hepsi solo yapmalı albümde .. | ||
|
||
nesee inşallah duyarız sonraki albümlerde..bence grup elemanlarının hepsi solo yapmalı albümde .. bencede.hani ses olmasa nesede hepsindede güsel ses war yani
|
||
|
||
nesee inşallah duyarız sonraki albümlerde..bence grup elemanlarının hepsi solo yapmalı albümde .. bencede.hani ses olmasa nesede hepsindede güsel ses war yani ![]()
|
||
|
||
| Albümü dinlediğimde ilk dikkatimi çeken şarkı...Grup üyeleri arasında ayrım yapamıyorum zaten.Burak çok iyi söylemiş,zaten hepsinin ayrı bir yeri var...Şarkı sözleri anlamlı dememe gerek yok mor ve ötesinin yazdığı,söylediği tüm şarkılar anlamlı yanılıyor muyum? | ||
|
||
Albümü dinlediğimde ilk dikkatimi çeken şarkı...Grup üyeleri arasında ayrım yapamıyorum zaten.Burak çok iyi söylemiş,zaten hepsinin ayrı bir yeri var...Şarkı sözleri anlamlı dememe gerek yok mor ve ötesinin yazdığı,söylediği tüm şarkılar anlamlı yanılıyor muyum? çok haklısın
|
||
|
||
| artık bidahaki albume yaparlarsa dinleriz keremi ins | ||
|
||
burakın sesini ilk konserde dinlemiştim ondan sonra gül kendine albümündeki güzel bi hareket cekmişim dünyaya sarkısını kesfettim burakın sesi cok tatlı balıklarını da cok sewiom onun
|
||
|
||
sarkıyı ılk dınledgmde harunun sesını duymaynca cok sasırdım bılmıodum burakın solıcegını...ama begendım tabıkıde..guzel solemışş
|
||
|
||
burakın sesini ilk konserde dinlemiştim ondan sonra gül kendine albümündeki güzel bi hareket cekmişim dünyaya sarkısını kesfettim burakın sesi cok tatlı balıklarını da cok sewiom onun bncede çok haklısın..özelliklede güzel bir hareket çekmişim dünya'ya süpper
|
||
|
||
burakın sesini ilk konserde dinlemiştim ondan sonra gül kendine albümündeki güzel bi hareket cekmişim dünyaya sarkısını kesfettim burakın sesi cok tatlı balıklarını da cok sewiom onun bncede çok haklısın..özelliklede güzel bir hareket çekmişim dünya'ya süpper ![]() he heeee ben de bayılıyorum o şarkıya..içim açılıyo walla burak ın sesiyle.. |
||
|
||
güzel bi albümden güzel bir şarkı daha
|
||