|
||
| bende baska burak sanıyodum sesi güzelmiş | ||
|
||
| balıklar mucize güzel bir hareket çekmişim dünyaya ve sonu belli.. hepsi benim için birer favori.. |
||
|
||
balıklar mucize güzel bir hareket çekmişim dünyaya ve sonu belli.. hepsi benim için birer favori.. ne diim ki HARİKA
|
||
|
||
burak kim ya güven mi yoksa anlamadım hoş böle şeler tabi ![]() sesini özlemiştik..yine derinlere gömüyo bizi.. |
||
|
||
| BEN DE EN ÇOK 'SONU BELLİ'Yİ SEWDİM.BURAK DA HAKKINI vERMİŞ HANİ.HELE O GİRİŞ BÖLÜMÜ YOK MU.'İŞTE BAŞLIYOR YİNE....' DİYEREKTEN BAŞLIYO vE BENİ BİTİRİYO.AYRICA SÖZLERİ DE GAYET ANLAMLI. | ||
|
||
| dinledikçe dinleyesin geliyo | ||
|
||
o şarkının taşıdığı umut hiçbişeyle eş tutulamaz bu kdr sevdiğim insanlardn herkesn bahsetmektn kaçtğı bi konuda böle sözlr duymk harika
|
||
|
||
| ya burak abi güzel çoook güzel söylemişşş eli kanlı dediği biraz delikanlıya benziyo.. küçük sevgilim i de söyleyebilirdi |
||
|
||
| gül kendinedeki hava burdada hakim insana yaşama sevinci geliyor sadece müziğe odaklanınca bile | ||
|
||
| albümde en beğendiğim şarkı.burak abi mükemmel söylemiş yine.keşke klip çekilse... | ||
|
||
| BURAK'ın sesine çok yakışmış.şarkıyı çok beğendim. |
||
|
||
bugün dilime dolanan çok güzel bir şarkı... burak abi muhteşem zaten müziğinden çok etkileniyorum
|
||
|
||
| radyo programında dediklerine göre sözlerini de Burak yazmış. sesi de çok yakışmış şarkıya. | ||
|
||
| bırak zaman aksın a döndrdü bizi bu şarkı...mükemmel,harika,süper..başka ne denebilir ki???5-6 kez arka arkaya dinlediğim,doyamadığım enfes bi şarkı... özlemiştik burağı...back vokalde çok belli olmuyodu o billur sesi ama bu şarkıyla süper bi vokal olduunu tekrar grdük.... harika yaaa.ne söliyebilirim ki?? başındaaaaan sonu belliiii ağlaaaaaar içiiiiiiiim bu biz mi o ben miyiiiiiiiiim?
|
||
|
||
vallah burak abinin sessini özlemisim "sonu belli" parcasi bence süper ...
|
||